BMW - лоялност по пътищата
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
BMW - лоялност по пътищата
Скиорите знаят за какво говоря. Когато някой падне винаги идват на помощ 10тина човека да му помогнат да стане.
Е подобно е положението и хората каращи BMW. Винаги пускам някой който кара BMW не зависимо с какво е да се пререди или да му давам път. Забелязвам, че когато съм се наредил на някакво тегаво място или искам да се фпия в движението винаги, някой който е с BMW ме пуска.
Моят апел да си помагаме по пътищата.

Е подобно е положението и хората каращи BMW. Винаги пускам някой който кара BMW не зависимо с какво е да се пререди или да му давам път. Забелязвам, че когато съм се наредил на някакво тегаво място или искам да се фпия в движението винаги, някой който е с BMW ме пуска.
Моят апел да си помагаме по пътищата.

- stani_danzel
- Потребител
-
лоялност
Наистина няма лошо в това,но защо не е така между всички коли и марки.Аз мразя селските тарикати,но от всяка марка има по много тарикати и много и внимателни хора.
- stani_danzel
- Потребител
-
лоялност
Наистина няма лошо в това,но защо не е така между всички коли и марки.Аз мразя селските тарикати,но от всяка марка има по много тарикати и много и внимателни хора.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Analyst написа:Би било хубаво да е така с всичко, но някакви комплексари с VW и Хонди непрекъснато ме засичат. Пък и мисля, че чрез този форум ще стигна до аудиторията, която най-много уважавам от колите.
нали се сещаш че ся може и тея Хондаджии и Голфаджии да напишат същото и да се почне 1 спор .. безмислена тема

нали знаеш че бмв е новия голф ....

Е добре аз като нямам БМВ и карам Форд и като неми видят стикера на форума да не ме пускат ли....или кво да пускам само хора с Фордове
Пускай всеки стига да не е прекалено нахален...КУЛТУРА НА ПЪТЯ!!

meto'o написа:Хората са го казали, путката е не женски полов орган а тип мъжки характер![]()
поздрави

Продавам шофъорско огледало за Опел Вектра
Заеби тая ралта... в Пловдив са се навъдили толкова селски пръчки с BMW-та че направо кардана ме боли. Да не говорим колко мангали са се нацвъкали с потрошени Е30-ки които немогат да карат и не им пука за останалите. Като видя някой от клуба или поне ми изглежда с добри намерения ги толеритам и пускам... но като ми цъфне някакъв такъв черен рицар в дългите във врата кадето бърза като за бензиностанция в облачен ден просто ме изкарва от нерви и му сека пътя като топъл хляб. Онзи ден точно това се случи и ако колегата чете което ме съмнява е другия път да не се дърви така от отсечката на сточна с бетонния мост щото някой друг няма да е толкова търпелив като мен за 500м ще се правим на ковчези майна...
Ако неможеш да караш, НЕДЕЙ! Уважавай живота на другите ако не ти пука за твоя.
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
АЗ КАРАМ СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ. А ВИЕ?
Рацерчетата да се оправят, всеки отговаря за себе си. Иначе да - трябва да сме колегиални на пътя, не само с другите шофьори, а и с пешеходците.
Когато пусна пешеходец да пресече и той ме гледа ей така
Просто хората са отвикнали да им правят път и очакват някой идиот да профучи с 200 покрай тях.
Нахалитетите няма да ги коментираме.
Когато някой ви пусне давайте по 2 премигвания с аварийки, защото поне за мен е тъпо да пуснеш някой на некво криво място и той да си отфучи като пръдня от гащи без да благодари.
Когато пусна пешеходец да пресече и той ме гледа ей така

Нахалитетите няма да ги коментираме.
Когато някой ви пусне давайте по 2 премигвания с аварийки, защото поне за мен е тъпо да пуснеш някой на некво криво място и той да си отфучи като пръдня от гащи без да благодари.
И трябва да има!
Аз даже с астрето давам път на баварците
Аз даже с астрето давам път на баварците

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Така е, евалата! Много уважавам колегите и винаги гледам да съм толерантен към тях, а и не само към тях. Но да си признае, че има и много нагли шофьори който гледат все да минат по селския начин, е нема да ви пусна.... 

Не преценявам дали да дам път на някой по това дали кара БМВ или Лада. Ако е безопасно и каращия зад мен е на нужната дистанция намлявам и присвяткам с фарове. Много е тъпо да се делим на марки, щото доста често има и БМВ ентусиасти, които играят на дребно. Трябва да сме колегиални. И без друго държавата-мащеха ни пържи яко, та и взаимно да си правим мръсно. 

8 милиона българи имат щастието да живеят в България. Всички други нямат това щастие, но имат всичко останало.
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4