Как да различавам
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Как да различавам
Като видя Е65(730и примерно) и Е60(530и) как да мога да ги различа. Някой ако може да помогне, защото често с приятели спорим като видим на живо кое какво и никога не можем да се аргументираме!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Как да различавам
xterminat0r написа:Като видя Е65(730и примерно) и Е60(530и) как да мога да ги различа. Някой ако може да помогне, защото често с приятели спорим като видим на живо кое какво и никога не можем да се аргументираме!

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
Сефте чувам някой да не може да различи Е60 от Е65,ама както и да е.Значи НАЙ-ГРУБО казано можеш да ги различиш по фаровете, които са много характерни и строго индивидуални и за двата модела, по маската, която при Е65 е по-разтегната и широка, по стоповете ,също коренно различни, по оформлението на задницата, и по-специално на багажника на Е65 и по още сигурно 1000 детайла, но мисля че засега тея ти стигат!
.Влез в www.speedycars.net/wallpaper/bmw.html гледай внимателно 5-а Е60 и 7-ма Е65 серия в детайли и сам ще усетиш ГОЛЯМАТА разлика.

- KillerLoop
- кандидат ентусиаст
-
Нещо не мога да си обясня - как няма да можеш да различиш 7-ца от 5-ца?!?!?!?! Най-грубо казано 7-цата е почти 1/3 дължина по-дълга. По-остра предница и задница - а бе толкова са различни, че не мога да повярвам, че някой не може да ги различи

Innocence...
Is what life is.
Is what life is.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
бе толкова са различни, че не мога да повярвам, че някой не може да ги различи
95+% от жените не знаят разликата между БМВ и Ауди примерно

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Абе вернмо кво нападнахте човека бе.И аз наскоро вече съм супер фен марката.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
тва А съм го виждал ии на старата седмица ако не се лъжа беше Е38.ВИнаги съм се чудил кво е ама те на.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2