BMW X3 е най-надеждният автомобил според ADAC
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
BMW X3 е най-надеждният автомобил според ADAC
Списание Spiegel публикува рейтингът на най-надеждните автомобили, ежегодно съставян от Немският автомобилен клуб ADAC.
Подреждането се прави на основата на оказаната техническа помощ на автомобилите по пътищата на Германия. Официално топ-листата ще бъде представено от ADAC на 17 януари, когато и automedia.bg ще даде повече подробности.
В подреждането могат да попаднат само автомобили не по-стари от 6 години, които се произвеждат серийно и се продават в Германия от поне три години. Наред с това техните ежегодни продажби трябва да са повече от 10 000 броя.
В класирането за тази година начело е кросоувърът BMW X3. При него са регистрирани само 1 повреда на 1 000 автомобила.
Ето десетте най-надеждни модели според класирането на ADAC:
1 BMW X3
2 Audi A2
3 BMW 1-Series
4 Mini
5 Mazda3
6 Mercedes CLK
7 Audi A4/S4
8 BMW 3-Series
9 Mercedes SLK
10 Mitsubushi Space Star
Интересно е да се отбележи, че през последните три години на първо място в това класиране бяха само японски автомобили. През 2005 победител беше Toyota Avensis, през 2006 - Toyota Yaris и през 2007 година - Mazda Premacy.
Automedia.bg / Оригиналъ на немски
4 от 10... а?
Подреждането се прави на основата на оказаната техническа помощ на автомобилите по пътищата на Германия. Официално топ-листата ще бъде представено от ADAC на 17 януари, когато и automedia.bg ще даде повече подробности.
В подреждането могат да попаднат само автомобили не по-стари от 6 години, които се произвеждат серийно и се продават в Германия от поне три години. Наред с това техните ежегодни продажби трябва да са повече от 10 000 броя.
В класирането за тази година начело е кросоувърът BMW X3. При него са регистрирани само 1 повреда на 1 000 автомобила.
Ето десетте най-надеждни модели според класирането на ADAC:
1 BMW X3
2 Audi A2
3 BMW 1-Series
4 Mini
5 Mazda3
6 Mercedes CLK
7 Audi A4/S4
8 BMW 3-Series
9 Mercedes SLK
10 Mitsubushi Space Star
Интересно е да се отбележи, че през последните три години на първо място в това класиране бяха само японски автомобили. През 2005 победител беше Toyota Avensis, през 2006 - Toyota Yaris и през 2007 година - Mazda Premacy.
Automedia.bg / Оригиналъ на немски
4 от 10... а?

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
bam-bam написа:а наште любими Е36ци на кое са
Е как, на 8мо. Почти съм убеден, че имат в предвид и Е36 с това 3rd series.

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- Georgieff
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 325i N53
euroto написа:печаливши са тия модели, защото тия коли се карат и купуват най-малко .... особенно Х3 и ауди А2
За А2 не знам, но Х3 е най-продаваният автомобил в класа си в Германия, ако не знаеш.
Georgieff написа:euroto написа:печаливши са тия модели, защото тия коли се карат и купуват най-малко .... особенно Х3 и ауди А2
За А2 не знам, но Х3 е най-продаваният автомобил в класа си в Германия, ако не знаеш.
Докажи

P.P. В класа си може да е най-продаван, но толкова продаван, че чак АДЦ да нямат такъв развален или на 1000 /1 това е пълна глупост или първия ми пост в темата се оказва верен

РЕКЛАМАТА е важно нещо .... доказано е, че около 90% от жителите от света се зарибяват чрез реклама .... не ме питай как са го доказали, защото не знам

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
А кои са му конкурентите - някакви измислени Хондички и Нисанчета ли
Че тях пък кой да ги купува, нито за за пътя,нито за извън него
Аз в Германия от пътуванията си ,никога не съм видял кой знае колко Х3-ки
И това за нечупливоста си ,просто не мога да повярвам ...
Георги Пенчев

Аз в Германия от пътуванията си ,никога не съм видял кой знае колко Х3-ки

Георги Пенчев
Penchev написа:А кои са му конкурентите - някакви измислени Хондички и Нисанчета лиЧе тях пък кой да ги купува, нито за за пътя,нито за извън него
![]()
Аз в Германия от пътуванията си ,никога не съм видял кой знае колко Х3-киИ това за нечупливоста си ,просто не мога да повярвам ...
Георги Пенчев
Това исках да кажа и аз. Моето лично мнение е, че в Германия почти не се срещат Х3ки - има ги, но силно разпространени не са. За мен тази класация си е чиста реклама

За А2 без коментар

25 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2