Еко такса всяка година ?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Еко такса всяка година ?

Мнение от Legba » 01 Апр 2004, 11:10

Верно ли е тва ?
Ся чета в АвтоТруд. Зависи от кубиците. за всеки започнати 1000 кубика по 40 лева. Бахти поне да правеха нещо за тиа пари мама им мръсна :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 01 Апр 2004, 12:15

Не плащам
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от crazy-M » 01 Апр 2004, 12:27

Никога няма да я платя тази такса нито ще плащам и такса за магистралите спирам да плащам и пътен данък писна ми на к..а от тия скапани дупки.Хрумна ми една идея защо клуб БМВ не организира протест или някаква подписка адресирана към тоя п.....с софиянски виждам че познавате хора и от други клубове може да ги агитирате и тях

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 01 Апр 2004, 12:32

Тва е поредната простотия на нашите управници.Не съм против до плащам еко такса това го има по цял свят ама критерия да са само кубиците :nono: .Начи накрая ше излезе че ше плаштам двоино на една жига която бълва 10 пъти повече лайна ебати еко данъка страшен стимул и после няма да си махаме катализаторите :1: това е за управляващите мозъчни инвалиди.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jogo » 01 Апр 2004, 12:45

И аз съм навит но трябва се съберем повече хора с различни марки коли, а не само БМВ.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 01 Апр 2004, 13:29

Мислех чак довечера да го кажа ама айде :)
Честит 1-ви Април на всички дет се хванаха :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

И тихо с тва педерасите да не се сетят ;)

:bchug:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 01 Апр 2004, 13:39

Legba написа:...

Хахахаах ти направо уби вожда с вилица :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D
:mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :yes: :yes:
:wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave: :wave:

Всички така се назлобиха, че забравиха днес кой ден е :wink:
:bchug: :bchug: :bchug: :bchug:
Изображение

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 01 Апр 2004, 14:17

Така се хванах че ми се развали настроението през деня ти направо нямаш сърце как ни жилна по болната тема и се нахвърлихме като лешояди аз дори в некви размисли се вкарах :mha: :mha: :mha: .Са някой да не измисли по голяма простотия и инфаркт да получа че ше ви съдя :wink:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от crazy-M » 01 Апр 2004, 17:35

:mha: :mha: :mha: Успя да ни метнеш всички :bchug: все пак се замислете над това което казах.Докага ще кривиме джанти,пукаме гуми,чупиме брони?докога тия к......а управниците ще ни събират данъци които ние си плащаме като послушни агънца за могат да ходят по яхти и да живеят като царе :evil: :evil: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Jogo » 01 Апр 2004, 19:32

И от мене :bchug: за идеята :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 01 Апр 2004, 20:20

:mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:

А бе човече бива ли таквиз работи :lol: !!!! :D Полудях от злоба!!!! :oops: Хубав бъзик, само че моля ти се не си играй повече със сърдечно-съдовата система на хората тук :wink: ,че от толкова такси и данъци вече сме на ръба да опънем търнака..........

:bchug: :bchug: :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Legba » 01 Апр 2004, 22:36

Сори за сърдечно-съдовата система. ;)
Беше ми интересно какво ще стане ако педерасите (Аз така им викам на тия.. щот са са такива де) пуснат още няккъв данък. Нищо чудно само хората от форумите да излиязат :( За съжаление. Незнам вие какво мислите обаче аз съвем сериозно мисля ако пуснат увелицение на няккъв данък да го плащам със снимки на дупките по улицата. Даже ше им дам бонус. Снимки на дупки по-големи от 30х30х5 см.
Също може и със снимки на безобразия на полицаи (как минават на червено, как отнемат предимство, как спират коли на мостове и кръстовища, как влизат в еднопосочни улици насрещно). Само тая вечер като карах от работата до вкъщи (около 2 км) идиах материал за 2-3 години данъци :)
Кофтито е че докато не застреляме някой нияма да се оправят нещата.

Айде и след деня на шегата да ни е честит и деня на ебнята (честито НАТО) сигурно сте намерили честитките в пощенските кутии :)

Абе кеф :)

Назад към Основен Форум