Еко такса всяка година ?
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Еко такса всяка година ?
Верно ли е тва ?
Ся чета в АвтоТруд. Зависи от кубиците. за всеки започнати 1000 кубика по 40 лева. Бахти поне да правеха нещо за тиа пари мама им мръсна

Ся чета в АвтоТруд. Зависи от кубиците. за всеки започнати 1000 кубика по 40 лева. Бахти поне да правеха нещо за тиа пари мама им мръсна

Никога няма да я платя тази такса нито ще плащам и такса за магистралите спирам да плащам и пътен данък писна ми на к..а от тия скапани дупки.Хрумна ми една идея защо клуб БМВ не организира протест или някаква подписка адресирана към тоя п.....с софиянски виждам че познавате хора и от други клубове може да ги агитирате и тях
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тва е поредната простотия на нашите управници.Не съм против до плащам еко такса това го има по цял свят ама критерия да са само кубиците
.Начи накрая ше излезе че ше плаштам двоино на една жига която бълва 10 пъти повече лайна ебати еко данъка страшен стимул и после няма да си махаме катализаторите
това е за управляващите мозъчни инвалиди.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Legba написа:...
Хахахаах ти направо уби вожда с вилица

:mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:

Всички така се назлобиха, че забравиха днес кой ден е

- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Така се хванах че ми се развали настроението през деня ти направо нямаш сърце как ни жилна по болната тема и се нахвърлихме като лешояди аз дори в некви размисли се вкарах :mha: :mha: :mha: .Са някой да не измисли по голяма простотия и инфаркт да получа че ше ви съдя 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
Сори за сърдечно-съдовата система.
Беше ми интересно какво ще стане ако педерасите (Аз така им викам на тия.. щот са са такива де) пуснат още няккъв данък. Нищо чудно само хората от форумите да излиязат
За съжаление. Незнам вие какво мислите обаче аз съвем сериозно мисля ако пуснат увелицение на няккъв данък да го плащам със снимки на дупките по улицата. Даже ше им дам бонус. Снимки на дупки по-големи от 30х30х5 см.
Също може и със снимки на безобразия на полицаи (как минават на червено, как отнемат предимство, как спират коли на мостове и кръстовища, как влизат в еднопосочни улици насрещно). Само тая вечер като карах от работата до вкъщи (около 2 км) идиах материал за 2-3 години данъци
Кофтито е че докато не застреляме някой нияма да се оправят нещата.
Айде и след деня на шегата да ни е честит и деня на ебнята (честито НАТО) сигурно сте намерили честитките в пощенските кутии
Абе кеф

Беше ми интересно какво ще стане ако педерасите (Аз така им викам на тия.. щот са са такива де) пуснат още няккъв данък. Нищо чудно само хората от форумите да излиязат

Също може и със снимки на безобразия на полицаи (как минават на червено, как отнемат предимство, как спират коли на мостове и кръстовища, как влизат в еднопосочни улици насрещно). Само тая вечер като карах от работата до вкъщи (около 2 км) идиах материал за 2-3 години данъци

Кофтито е че докато не застреляме някой нияма да се оправят нещата.
Айде и след деня на шегата да ни е честит и деня на ебнята (честито НАТО) сигурно сте намерили честитките в пощенските кутии

Абе кеф

12 мнения
• Страница 1 от 1