Реглаж предница

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Реглаж предница

Мнение от ati » 26 Мар 2004, 13:08

е, вече (с гордост) ще водя малката подводница да й регулират предницата, затова искам да попитам къде :?:
Знам, че по дмоста на Любо (Чавдаре демек) в центъра за гуми на Радиал правели добър, мисълтта ми е има ли в Люлин или околност някойда е ходил и да е останал довелен от свършената работа и цена или ще се наложи да минавам половината град(мразя да карам в града) до Радиал - а.
Тенк ю предварително :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Потребител
Аватар

Мнение от w124 » 26 Мар 2004, 13:14

А бе с Люлин не съм мноо запознат ама аз като цяло съм мноо доволен от един сервиз в Дървеница. Не че ти е мноо близко де ама..... Иначе на Радиал-а добре бачкат

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 26 Мар 2004, 16:08

Последния път си правих миналата година по това време в сервиза на мъжа на Надежда Михайлова. Струваше 15лв. Доколкото знам там (поне до миналата година) е най-новия стенд в София.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Мар 2004, 16:31

вижте къде имат hunter със огледала на гумите (приличат на пчелни пити) ... там ходете...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 26 Мар 2004, 16:42

аз ходя на симеоновско шосе в "Fulda" центъра, стенда е модерен, с УВ лъчи от едни много странни неща дето ти ги закачват на гумите и те си предават данни с компютъра и съм много доволен :!: Цената му е 15 лв :arrow: мене ако питаш стига да не е с конци, ще ти го направят добре ако имат желание :arrow: тъй че няма смисъм да биеш цяла софия, просот намери в Люлин, не може да няма :idea:
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 26 Мар 2004, 18:38

Ати, минаваш люлинския тунел по посока центъра и на светофара правиш десен завой ....50 метра караш и в дясно ще видиш надпис реглаж на предница. Аз там правих - 20 кинта.... за 20 минути си готов, доволно....

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 26 Мар 2004, 19:23

Аз, Engi и Nasti ходиме само при едни момчета на ъгъла на Симеон и Опълченска (малко е забутано), струва 15лв. и бачкат много съвестно момчетата. Ако решиш звънни да те заведа.
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Потребител
Аватар

Мнение от Energie_5 » 26 Мар 2004, 23:48

Autoexpert,D&N,Drumnik, Radial sa mestata!
AMG,RIEGER,DTS,InPro,FK,KW,WEITEC,D2,REMUS,K&N,KAMEI,Dectane

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 27 Мар 2004, 3:10

alx написа:вижте къде имат hunter със огледала на гумите (приличат на пчелни пити) ... там ходете...

Е те таквоз май нема у София, или аз поне не знам :roll:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Energie_5 » 27 Мар 2004, 14:23

bawareca написа:
alx написа:вижте къде имат hunter със огледала на гумите (приличат на пчелни пити) ... там ходете...

Е те таквоз май нема у София, или аз поне не знам :roll:

Klega bi li obisnial kakvo tochno imash predvid s tezi plochi? Smisal za kakvo slujat?
AMG,RIEGER,DTS,InPro,FK,KW,WEITEC,D2,REMUS,K&N,KAMEI,Dectane

кандидат ентусиаст
Аватар

Hunter

Мнение от LordDigital » 27 Мар 2004, 23:50

Alx има във предид следната машина:

Изображение

Далаверата на всички Hunter е че имат глезотиики като ShimSelect ,WinToe ,Symetry Angle Measurments. Наи-важното е че бачка със УинБозе Софтуере ,което има интерфеис които и наи-черния циганин може да ти направи идеаелен реглаж ,а по по цветната разпечатката която продуцира може и сестрата да разберее дали мангото не е оплескал нещо:)

За тва пак разбирасе специално 511/811 струват колко поне 2 нормални машини за реглаж...
Изображение

Назад към Основен Форум