ТРЕТИ НАЦИОНАЛЕН БМВ-СЪБОР /final version/
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
ТРЕТИ НАЦИОНАЛЕН БМВ-СЪБОР /final version/
Може би не всички сте в течение но тазгодишния 3-ти БМВ СЪБОР ще се проведе на 6-7-8-9- Май в околностите на град Казанлък , по-точно в подножието на връх Бузлуджа
Вариантите за спане са няколко , като основно спането ще е в хотел "ТОНЗОС" , който разполага със двойни ,тройни стаи и апартаменти , като цената на легло е 10 лв. Хотела разполага също така със ресторант и гигантско /новопостроено/ барбекю където ще се провеждат вечерните занятия
Проблемите с бавното приготвяне на храната ще бъдат решени чрез предварително изготвяне на блок-меню
Другите варианти за спане са разположените по-нагоре в планината база"БУЗЛУДЖА"
8лв. на легло; и почивната станция на военните с доста приятни битови условия
10 лв./легло.
Понеже времето доста напредна , а резервациите трябва да се направят до 15 април и да се внесат 30% авансово , много моля желаещите да присъстват на това незабравимо събиране , да намерят начин да внесат по сметка на клуба нужите 30%.
Каквито питания да имате , отправяйте ги смло към колегите Любо Мегов , Ати , ФАСТ&ФЮРИЪС.
За снимкин вижте в СЪБОРИ&МЕРОПРИЯТИЯ

Вариантите за спане са няколко , като основно спането ще е в хотел "ТОНЗОС" , който разполага със двойни ,тройни стаи и апартаменти , като цената на легло е 10 лв. Хотела разполага също така със ресторант и гигантско /новопостроено/ барбекю където ще се провеждат вечерните занятия

Другите варианти за спане са разположените по-нагоре в планината база"БУЗЛУДЖА"

Понеже времето доста напредна , а резервациите трябва да се направят до 15 април и да се внесат 30% авансово , много моля желаещите да присъстват на това незабравимо събиране , да намерят начин да внесат по сметка на клуба нужите 30%.
Каквито питания да имате , отправяйте ги смло към колегите Любо Мегов , Ати , ФАСТ&ФЮРИЪС.
За снимкин вижте в СЪБОРИ&МЕРОПРИЯТИЯ

- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
А как ще се процедира с тези като мен дето вече са привели пари (за варианта с Рибарица). Трябва ли да внасяме нещо допълнително или не? Относно желанието за вид стая - запазва ли се или трябва да се доуточняваме наново?
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001

АЗ СЪМ МНОГО АМА МНОГО НАВИТ ДА ПРАВЯ СКАРАТА, ако има нужда де, смисъл не достига персонал

Данкс

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
bawareca написа:Днес очаквайте и програмата за събора , дните за провеждане на конкурсите и др.
Прикачени ще намерите конкурсите и програмата за събора, очаквам вашите мнения и препоръки.
П.П. Моля за втори път всеки, който имя желание да присъства на това събитие да намери начин да се свърже с мен или Любо Мегов за да заяви своето участие и да плати капаро.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
А бе нещо не мога да си разархевирам праграмата за събора
-Ааааа да то било в уърда
6.05.събиране в К-К
9.05.тръгване от Рибарица
Та някой да не вземе да се яви на Рибарица на 6.05.

-Ааааа да то било в уърда
6.05.събиране в К-К
9.05.тръгване от Рибарица
Та някой да не вземе да се яви на Рибарица на 6.05.

супер добре е замислено! НО,
на гонките пак ли ще има полиция и разни линекйки пожарни военни и т.н.....?
и пак ли ще бия 500км да се пусна 3 пъти?
пак ли ще има гонки от сорта лада vs. шкода октавия?
абе с две думи коригирайте малко времето за гонки. супер малко е си мисля... само доде се натъкмиме и ше сварши........
(най добре е - време за гонки
09:00 -21:00
) според мене
това са ми въпросите основно....
пс. има ли готина топка за мача? мин. година Були така ма изпаржи с една гуменячка че още ми седи белег...
И как ша играем . Е30 vs. E36 
на гонките пак ли ще има полиция и разни линекйки пожарни военни и т.н.....?
и пак ли ще бия 500км да се пусна 3 пъти?
пак ли ще има гонки от сорта лада vs. шкода октавия?
абе с две думи коригирайте малко времето за гонки. супер малко е си мисля... само доде се натъкмиме и ше сварши........
(най добре е - време за гонки

това са ми въпросите основно....
пс. има ли готина топка за мача? мин. година Були така ма изпаржи с една гуменячка че още ми седи белег...

DaWolf

:bowdown::bowdown: forced induction M42B18

.jpg)

DA WOLF написа:на гонките пак ли ще има полиция и разни линекйки пожарни военни и т.н.....?
Да, ще има - ние сме официален клуб, неможем да си позволим, ако стане някой инцидент (недай Боже) да петним името на клуба, което сме градили с толкова усилия! Ние сме организаторите - ние носим отговорността!
DA WOLF написа:и пак ли ще бия 500км да се пусна 3 пъти?
Ако идваш само заради това ... може би?! Не само ти си "бил" 500км и тази година също няма да си единствения...
А и м/у другото с риск да прозвучи малко грубо - аз не бих предевявал подобен вид претенции при положение, че се водя член на този клуб от Октомври 2002г и до момента несъм дал и стотинка за членски внос (по последния отчет, който имам) и не вземам участие в организацията на този Събор ... Съжалявам ако звучи малко неприятно, но мен също ми става неприятно като чета подобни неща!

52 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4