ВИДЯХ Я ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ВИДЯХ Я ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Днес бях в София за малко ... звъни ми Utah и бръщолеви несвързани изречения ... след 3 мин разбрах какво ми говори - пред него на светофара стояла австрииска регистрация, сребрист металик, Е63 или простичко казано НОВАТА ШЕСТА СЕРИЯ и още по-точно 645Ci!!!!!!!!
След като му завидях, защото аз онемях, когато видях spy photos-ите на тази кола, тръгвайки си за Русе Я ВИДЯХ! Спряна на паркинга на Шератон на някакви си метри от моята - м/у един ML и един SL ... имаше и някакво Porsche там, НО драги ми приятели, съфорумци и ентусиасти - НЯМА ТАКАВА КОЛА! ТОВА Е АБСОЛЮТНО НЕВЕРОЯТЕН АВТОМОБИЛ!!! Задръстих движението на паркинга - смъкнах прозореца и гледах като ударен с мокър парцал по главата! ТОВА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, КОИТО СЪМ ВИЖДАЛ! Мога да пиша суперлативи до утре... Порша изглеждаше като одърпан фикус до столетна борова гора!!! Хуквайте по улиците да я търсите ... В моменти като тези разбирам защо съм BMW ентусиаст!!!
След като му завидях, защото аз онемях, когато видях spy photos-ите на тази кола, тръгвайки си за Русе Я ВИДЯХ! Спряна на паркинга на Шератон на някакви си метри от моята - м/у един ML и един SL ... имаше и някакво Porsche там, НО драги ми приятели, съфорумци и ентусиасти - НЯМА ТАКАВА КОЛА! ТОВА Е АБСОЛЮТНО НЕВЕРОЯТЕН АВТОМОБИЛ!!! Задръстих движението на паркинга - смъкнах прозореца и гледах като ударен с мокър парцал по главата! ТОВА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, КОИТО СЪМ ВИЖДАЛ! Мога да пиша суперлативи до утре... Порша изглеждаше като одърпан фикус до столетна борова гора!!! Хуквайте по улиците да я търсите ... В моменти като тези разбирам защо съм BMW ентусиаст!!!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
не честно аз я търся под дърво и камък да я видя ,даже съм минавал нарочно през местата където са ми казвали че са я виждали ,но за сега без успех 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Незнам на какво се дължи ама новия дизайн на баварките може да се оцени само на живо на снимките ми харесват ама на живо като ги видиш до другите направо те оставят без думи и започваш да издаваш само нечленоразделни звуци

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
не се фукам, но може би първи съм я видял, с изключение на тези които не са от БГ, когато беше кастинга за Виктор Крум, не помня коя дата, сещайте се, преди 1 месец сигурно, а може и повечко, на бензиностанция Вангелов, на излизане от Враца, Мерцедес (Автовоз) и 645Сi си седи мирно и тихо, чисто новичка, с най-лоните на седалките, между два мини купъра на първия етажа на автовоза, не се сдържах и я погалих, и и се полюбувах дълго време НЕВЕРОЯТНА КОЛА!!! 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Колата е великолепна,но ние ще е караме след 10-15г.
.Между другото прелиствайки с-е Автооказион в автокъща А2 е предлагат за 149 000лв.(без ДДС и акциз)
Ех...кво да кажа 

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
и аз докато не я видя няма да мога да се изкажа като хората, днес след работа ще врътна едно кръгче през центъра 

as puk vidqh na 15 mart pred moito daskalo(slivnica demek) da minava
edin avtovoz s chisto novi bavarki me zdu koito 320i,530i,745i, i 645i , no
nai-mnogo (moze i da se burkam) se izkefin na edno x3 pokrito s bqlo
platnishte.
Dobreche avtovoza sprq na svetofara ina4e shteshe da me kara mnogo da ti4am:)
edin avtovoz s chisto novi bavarki me zdu koito 320i,530i,745i, i 645i , no
nai-mnogo (moze i da se burkam) se izkefin na edno x3 pokrito s bqlo
platnishte.
Dobreche avtovoza sprq na svetofara ina4e shteshe da me kara mnogo da ti4am:)
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
аз имам друго мнение... разбирам че си е мое, ма все пак ще го кажа...
колата ми изглежда диспропорционална, ръбеста и неестествена (може да трябва да свикна с нея, но за сега е така). особено ми прави впечатление че отпред има твърде много вертикална пластмаса и бъбреците са неестествено големи. колата (също както и новата 5та серия) изглежда добре във тъмни цветове но във стандартното сиво или хладилниково бяло изглеждат тромави и дялкани. интериора особено около централната конзола където са духалките ми изглежда като сечено с брадва. въпреки хубавите материали, арматурното табло изглежда взето от хюндай- просто и със прекалено много пластмаса и като цяло неотговарящо на цената на возилото... за динамичните характеристики не знам- не съм карал и нямам преки впечатления.
но имах възможност да се врътна със х3-ката. върви леко и хубаво, лоста за скоростите е добре окачен и смяната е приемлива... окачено е обаче прекалено твърдо, има много брум от гумите и при 100км си е направо шумно вътре... интерирора е изключително евтино направен и със лоши материали... не мисля че така представено возилото си струва парите сравнено със 3.0 литровото х5 което е малко по-скъпо но доста по изпипано.
колата ми изглежда диспропорционална, ръбеста и неестествена (може да трябва да свикна с нея, но за сега е така). особено ми прави впечатление че отпред има твърде много вертикална пластмаса и бъбреците са неестествено големи. колата (също както и новата 5та серия) изглежда добре във тъмни цветове но във стандартното сиво или хладилниково бяло изглеждат тромави и дялкани. интериора особено около централната конзола където са духалките ми изглежда като сечено с брадва. въпреки хубавите материали, арматурното табло изглежда взето от хюндай- просто и със прекалено много пластмаса и като цяло неотговарящо на цената на возилото... за динамичните характеристики не знам- не съм карал и нямам преки впечатления.
но имах възможност да се врътна със х3-ката. върви леко и хубаво, лоста за скоростите е добре окачен и смяната е приемлива... окачено е обаче прекалено твърдо, има много брум от гумите и при 100км си е направо шумно вътре... интерирора е изключително евтино направен и със лоши материали... не мисля че така представено возилото си струва парите сравнено със 3.0 литровото х5 което е малко по-скъпо но доста по изпипано.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2