ВИДЯХ Я ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

ВИДЯХ Я ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мнение от Turturelo » 20 Мар 2004, 1:28

Днес бях в София за малко ... звъни ми Utah и бръщолеви несвързани изречения ... след 3 мин разбрах какво ми говори - пред него на светофара стояла австрииска регистрация, сребрист металик, Е63 или простичко казано НОВАТА ШЕСТА СЕРИЯ и още по-точно 645Ci!!!!!!!!
След като му завидях, защото аз онемях, когато видях spy photos-ите на тази кола, тръгвайки си за Русе Я ВИДЯХ! Спряна на паркинга на Шератон на някакви си метри от моята - м/у един ML и един SL ... имаше и някакво Porsche там, НО драги ми приятели, съфорумци и ентусиасти - НЯМА ТАКАВА КОЛА! ТОВА Е АБСОЛЮТНО НЕВЕРОЯТЕН АВТОМОБИЛ!!! Задръстих движението на паркинга - смъкнах прозореца и гледах като ударен с мокър парцал по главата! ТОВА Е ЕДНО ОТ НАЙ-ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА, КОИТО СЪМ ВИЖДАЛ! Мога да пиша суперлативи до утре... Порша изглеждаше като одърпан фикус до столетна борова гора!!! Хуквайте по улиците да я търсите ... В моменти като тези разбирам защо съм BMW ентусиаст!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 20 Мар 2004, 1:35

Нали уж не ви харесваше :?: :D Аз не слу4аино още в на4алото казах 4е новата 6 ми е любимата кола ама.....кои ме слуша 8) Аиде сега говорете колко е хубава тя наистина всъщност :wink:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 20 Мар 2004, 1:38

Аз лично никога несъм твърдял, че не ми харесва!!! Харесвам както новата, така и старата 6та серия!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 20 Мар 2004, 1:49

не честно аз я търся под дърво и камък да я видя ,даже съм минавал нарочно през местата където са ми казвали че са я виждали ,но за сега без успех :?
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от TheDrill » 20 Мар 2004, 1:56

Уоооууу !!!! Страхотна машина !! Представам си какъв звяр е... :roll:
Лятото като видях новата 5-та серия ми останах о4ите,пък за 6-цата не ми се мисли :twisted:
Очаквам да го видя въпросната кола лятото в Несебър
:D
Изображение
Faster, faster! Until the thrill of speed overcomes the fear of death!"

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 20 Мар 2004, 2:56

Незнам на какво се дължи ама новия дизайн на баварките може да се оцени само на живо на снимките ми харесват ама на живо като ги видиш до другите направо те оставят без думи и започваш да издаваш само нечленоразделни звуци :mrgreen: :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 20 Мар 2004, 4:17

не се фукам, но може би първи съм я видял, с изключение на тези които не са от БГ, когато беше кастинга за Виктор Крум, не помня коя дата, сещайте се, преди 1 месец сигурно, а може и повечко, на бензиностанция Вангелов, на излизане от Враца, Мерцедес (Автовоз) и 645Сi си седи мирно и тихо, чисто новичка, с най-лоните на седалките, между два мини купъра на първия етажа на автовоза, не се сдържах и я погалих, и и се полюбувах дълго време НЕВЕРОЯТНА КОЛА!!! 8)
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual

Мнение от savo_ » 20 Мар 2004, 9:01

Колата е великолепна,но ние ще е караме след 10-15г. :cry: .Между другото прелиствайки с-е Автооказион в автокъща А2 е предлагат за 149 000лв.(без ДДС и акциз) :shock: Ех...кво да кажа :twisted:

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 20 Мар 2004, 9:03

и аз докато не я видя няма да мога да се изкажа като хората, днес след работа ще врътна едно кръгче през центъра :)

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 20 Мар 2004, 16:56

:arrow: Сега разбирате какво ви говорех да се види колата на живо...:bowdown: :wink:
А завиждам искренно на едно приятелче, което е имало щастието да покара за малко из София въпросната шестица :shock:

Аватар

Мнение от Mihmor » 20 Мар 2004, 19:35

as puk vidqh na 15 mart pred moito daskalo(slivnica demek) da minava
edin avtovoz s chisto novi bavarki me zdu koito 320i,530i,745i, i 645i , no
nai-mnogo (moze i da se burkam) se izkefin na edno x3 pokrito s bqlo
platnishte.
Dobreche avtovoza sprq na svetofara ina4e shteshe da me kara mnogo da ti4am:)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetoslav » 22 Мар 2004, 22:36

И аз харесвам страшно много този модел!Направо убиец.Чакам го с нетарпение на тест-драйва през юли.Дано преди това обаче направим подобаваща премиера.Вече има сериозни запитвания за невероятната красавица :D
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 22 Мар 2004, 23:50

Щастливец :!: :yes:
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 23 Мар 2004, 9:37

Чакайте да я видите в черно... :mha:

Аз щях да се подмокря като я видях наживо за първи път :oops:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 23 Мар 2004, 16:35

аз имам друго мнение... разбирам че си е мое, ма все пак ще го кажа...

колата ми изглежда диспропорционална, ръбеста и неестествена (може да трябва да свикна с нея, но за сега е така). особено ми прави впечатление че отпред има твърде много вертикална пластмаса и бъбреците са неестествено големи. колата (също както и новата 5та серия) изглежда добре във тъмни цветове но във стандартното сиво или хладилниково бяло изглеждат тромави и дялкани. интериора особено около централната конзола където са духалките ми изглежда като сечено с брадва. въпреки хубавите материали, арматурното табло изглежда взето от хюндай- просто и със прекалено много пластмаса и като цяло неотговарящо на цената на возилото... за динамичните характеристики не знам- не съм карал и нямам преки впечатления.

но имах възможност да се врътна със х3-ката. върви леко и хубаво, лоста за скоростите е добре окачен и смяната е приемлива... окачено е обаче прекалено твърдо, има много брум от гумите и при 100км си е направо шумно вътре... интерирора е изключително евтино направен и със лоши материали... не мисля че така представено возилото си струва парите сравнено със 3.0 литровото х5 което е малко по-скъпо но доста по изпипано.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Следваща

Назад към Основен Форум