Без ругатни зад волана

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши завивач
Аватар

Без ругатни зад волана

Мнение от ivo » 15 Мар 2004, 23:40

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 15 Мар 2004, 23:44

Е като прочетеш тази статия вече тряба да си в затвора.. поне аз де :!: Баси "пичовете".. от всичко пари искат да искарват.. а ние продължаваме да караме по неосветени,нереголирани пълни с дупки путища и си плащаме като за Европа.. :maad:

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 15 Мар 2004, 23:55

Няма по-тъпо нешо от това. Аз ей сега мога да звънна и да кажа, че някой който не ме кефи ме е псувал ... а може въобще да не съм се засичал с тяо човек .. звъчи ми доста тъпо.
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Мар 2004, 10:44

ех, тая мания да подражаваме на американците....... :roll:
то поне да беше за нещо хубаво, а ние само безсмисленото взимаме.
Вярно, и в Германия се налагт глоби (като са дефинирани по думи - тази дума, еди колко си, онази толкоз), но са парични глоби и не се прилагат често, освен ако не изтърсиш един тон простотии пред полицай, ама в такъв случай при нас просто си изяждаш боя.
Сега остава само да вкарат закона, който от 1897 година не е отменен в единия от щатите в Америка ( не мога да си спомня кой точно), който гласи, че е разрешено да биеш жена си при прелюбодействие, но само с опрделен тип колана или пръчка до еди какъв си размер и дебелина, и е напълно законно :roll:
Явно някой там горе доста скучаят...
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Потребител
Аватар

Мнение от СПОРТЕН » 16 Мар 2004, 10:45

много тъпо,....много....-само кинти искат да гу6ат....,се измислят некви простотии,...а аз досега 4 пъти си разбивах картера на 23'ката.....и то от кво ...от скапани дупки....... :twisted:
BMW бе, тва е

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 16 Мар 2004, 11:41

ебаси тъпотията!
вместо верно да вземат малко да пооправят пътишата, с кви глупости се занимават.
Ати - в Америка, можеш да показваш неприлични знаци и на полицай и да го псуваш - не е забранено.
Обаче гледах едно клипче, в което некви двама приятели (американци) стоят в една кола и единият снима с камера другият. И този дето е звездата обясняваше как закона го защитава да псува куки, а те нищо не могат да му направят. и виждат една кука, и решиха да проверят. Оня отива да псува полицая, почна да му показва средни пръсти и мада фака......:)Полицаят го поизгледа странно, и като извади палката, и го смаза. (просто се е почуствал лично засегнат... Обаче тая заснета касета ако отиде в съда, ше осъдят полицая.
за този закон в америка съм 90%сигурен.
Обаче нека 3С каже тука ако знае нещо :)
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Мар 2004, 14:02

това клипче и аз съм го гледал :D
много весело стана, когато онзи го погна с палката, а нашия се препъваше по тревата, доката снимащия в колата не можеше да си поеме дъх от смях :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 16 Мар 2004, 14:55

някой да даде линк за това филмче ако може....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 BMW 525d
Мечтае да кара: BMW M5

Мнение от Tender » 16 Мар 2004, 15:03

Абе това са ебаси простотиите. Аз съм с две ръце "ЗА" въпреки че ще бъда един от първите санкциониран :lol: Както и да е за съжаление това ще е поредния закон който ще си стои само на книга. Има глоби и отнемане на точки ако не спреш на пешеходна пътека и знак стоп обаче аз както и повечето шофьори спираме изключително рядко за да не кажа никога. Аз обаче се опитвам да си налагам ниакаква самодисциплина. Ето днес например се озовах един срещу друг с един тиквеник влизал в еднопосочна улица срещу движението. Не стига че му направих път ами на всичкото отгоре и ми закачи бронята като минаваше покрай мен. Като слязох най спокойно му обясних кой е знака "Забранено влизането в улицата" и защо трябва да се спазват знаците. То беше едно младо момче много уплашено само кимаше и викаше "добре". За щастие бронята ми беше само оцапана та не се наложи да чакаме КАТ, но като ми мина яда бях много горд със себе си че не изпуснах нервите си а се държах на ниво!!! Всяка друга реакция според мен е най-малкото неуместна. Това - викове, крясъци, разправии а за физическа саморазправа да не говорим - висша форма на варварщина!!! Обаждате се в КАТ и чакате това е единстеното правилно решение!!!
SGV

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 16 Мар 2004, 17:53

Tender написа:...

щото си попаднал на некакъв оплашен мъник
като ти излезе некой гардероб, дори ще му се извиняваш ако погледне лошо, камо ли КАТ да чакаш!:)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 16 Мар 2004, 18:01

или палим ГУМЕНКИТЕ или вадим щангата от багажника... По-добре аз да го смажа (ако мога) отколкото той мене :wink:

БТВ. Знаците за предимство, сфетофарите и нерегулираните кръстовища са единствените места на които се съобразявам, дори доста пъти пускам отсрещния автомобил да мине... И се радвам ако ми махнат за "мерси" или си ги псувам тайничко на УМ и си продължавам... Ау много мразя някой да не дава мигач, а пък това в наше село (ВРАЦА), абсолютно никой де го прави! Кофти работа, влизат в забранени улици и не си карат в платната, абе беги... УЖАС!!! Аман от неграмотници
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 16 Мар 2004, 18:39

[quote="Tender"За щастие бронята ми беше само оцапана та не се наложи да чакаме КАТ, quote]
ти за една броня ли си???голяма работа.нас лятото ни изши едно Е36 слезе 4овека пита искаме ли кат.естествено не.даде си номера и адреса и поиска на6ия.уреди тенекеджия и се обади 4е вси4ко е готово да я дадем в сервиза.и ей така...като дойде кат и то4ки 6е взима :evil: .замене кат се вика само ако не може да се разбере кой крив кой прав...на тебе няма да ти е хубаво ако ти вземат то4ки..???
Изображение
8.32

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 16 Мар 2004, 19:18

Да я еб@ и държавата.
1-во нямат право да ме снимат без съгласието ми!
2-ро ще си излея душата.
Неделя вечерта карах с 30 в насрещното за да избегна едни дупки на околовръсното. Обаче и в насрещното едно огромно дупище. Избора ми беше или да мина с през дупището или леко да си нагвацам в платното. А то за съжаление беше покрито с тънак слой водица.
И леко волана на дясно, намалих с около 20 и се поприбирах леко в платното. Не изцяло щото си представих кво ще е там. Тогава се чу едно ПРААААС. И кво ще ме глобат, че псувам ли? Ако ги бях хванал тогава щях да ги изкорма. Ще ги псувам! Не ше ги псувам, а ше ги съда!
Намалих още скороста. На пръв поглед нищо ама продължавам да карам леко. Ама колата почна да тегли на една страна и ми стана ясна работата.
Спирам. Гледам гумата спаднала. А тя една ефтинка. На 2000км Континентал за 150лв бройката...
Бяха мнооо псувни. Гледам полицейска Астра. Отива до нея и обяснявам кво станало.
И малоумната кука: Еми обди се на дежурния в КАТ.
Аз: Е добре де вие нямате ли радисотанция да кажете така и така. Ако трява и пътна помощ?
куката: Абе аз да не съм ти телефон бе?
Просто ми идеше да го изкорма. Как може да е толко нагъл бе деба? Нали тая заплата от данъците които плащам я зима?! Нали и да ги оправат тия пътища пак плащам?
Е хубаво. Обадих се. Регистрирах се там. Смених гумата с резервната с много мъки заради клеясалите неоригинални гайки.
Днес отивам на Драган Цанков? Обяснявам на поредния полицай за кво става дума.
И познайте кво? На бас, че не можете?
Ше ми пише акт! И контролни точки ше ми зима, че и глоба ше плащам! Питам го за кво?
Той: Еми несъобразена скорост с пътните условия?
Аз: Добре бе с 30 карах, данъци плащам и кво, аз виновен? Путищата с ями и за тва пак аз виновен като падна в нея?
Той: Пич разбирам те! Знам какво имаш предвид. Иде ми да си фърля униформата ама нищо не мога да направа. Такъв е закона. Ако искаш протокол за застрахователите трява да ти пиша акт. После ако искаш го обжалвай в съда и там докажи, че не си виновен ти, а държавата.

Баси държавата. Ще хода и ще се изпикам на народното събрание тая вечер!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 16 Мар 2004, 23:04

PARADOX, направо чак аз се вбесих като слушах как оная тъпа кука буквално се ебава с теб и няма какво да направиш, а сега изведнъж ще измислят тая простотия с псувните мама им де**, пич** им лел***, ше ги псувам колкото мога е баси наглите хора, малко взимат подкупи, още искат е баси ненаситниците, вместо да управят улиците се занимават с глупости!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 18 Мар 2004, 0:02

Добре, че от Алинац са хора! Платиха ми ремонта на джантата и 70% от стойноста на гумата без проблеми!
А за държавата...

Следваща

Назад към Основен Форум