Racing Dynamics 5 E60
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Racing Dynamics 5 E60
Ха сега да ви видя, Е60 критици!!!Ако и сега кажете ,че дори в тоя вариант новата петарка не ви харесва, ще почна да се съмнявам в моите естетически сетива!
П.С- Вярно е ,че БМВ-та с духа на Е23 ,Е24 или Е28
няма и няма да има
, но не мисля че новите им заместници са толкова зле
, а пък доработени от майстори като Хаманн ,Рейсинг Дайнамикс или Хартге,Новак или Джи Пауър стават ЗВЕРОВЕ, нямащи конкуренция.....ДОКАЗАТЕЛСТВО:

П.С- Вярно е ,че БМВ-та с духа на Е23 ,Е24 или Е28

- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Наистина добре са я направили, много добре изглежда, но може би за тоя дух дето говориш, мисля, че ще почнем да го усещаме и в тези тунинг разработки... Но това нещо го виждам след няколко години... 

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Е60 критици ли ?! ... Както и да е ... Racing Dynamics добре са я направили , обаче тоя тунинг много много ми мяза на 6-цата ... А на нея май повече й отива ... Ще използвам "случая" ( демек - темата ти ) , за да представя на вниманието на всички решенията на две доста добри тунинг компании , за това как тряа да изглежда 5-цата .
Първото предложение е от Хаман ... доста сполучливо според мен :
И сега - Breyton !
Мноо са яки ... и трите - абе хората знаят как да правят тунинг !!! И трите петици са направо страхотни !!!
пс: на мен обаче като че ли най ми харесва вариантът на Breyton ... 'ма и Hamann-версията също не е за изпускане
Sorry за многото снимки ... това е за да добиете по-ясна представа

Първото предложение е от Хаман ... доста сполучливо според мен :

И сега - Breyton !

пс: на мен обаче като че ли най ми харесва вариантът на Breyton ... 'ма и Hamann-версията също не е за изпускане

Sorry за многото снимки ... това е за да добиете по-ясна представа

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Ей сега ми стана ясна връзката между оная статия за неците дето харесвали японските коли и новия дизайн на БМВ.
КУПУВАЙТЕ ХОНДА МАНИАЦИ

КУПУВАЙТЕ ХОНДА МАНИАЦИ

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
айде изкривете си душата, че БРАЙТЪНА не ви харесва, айде де... 

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
яки са ама с тея фарове и стопове...на тея новите нисани мяза.а и тея брони дето са в една линия с купето не мога да свикна.мене си ме кефи да стър4и.и това което най не ми харесва е ш*бан*та аеродинамика.аз кото 4уя бмв и си представям един ръбест звяр.просто тея 4ерти са нови и са присъщи на компаниите от изтока поставили си за цел да вземат все по голям дял на пазара,ми се струва.
ама ше свикнем няма как.да оправят фаровете и да я изръбят малко и 6е се кефя много
ама ше свикнем няма как.да оправят фаровете и да я изръбят малко и 6е се кефя много

8.32
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Незнам за вас,Аз ли съм единствения на които Новата 5-ца му излежда уникална и невероятно красива.Такава че да засенчи всякаква конкуренция в момента.А пък за М5-цата просто Няма Думи с които да я опиша това Произведение НА МPOWER.Просто ЗА мен Тунинг Фирмите имат една невероятна база на която няма много какво да се прави за да направят Шедьовър.Това е мойто скромнно Мнение ЗА Е60.
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Не си само ти. И аз я харесвам. Отначало като гледах само снимки по нета бях скептично настроен, но след като я видях на живо и седнах зад волана мнението ми се промени.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
УРУДЕЕЕЕЕЕЕЕЕе.Мнооо ме кефат.
Ама тая на Рейсинг Дайнемикс малко ми мяза на "ФотошопДайнамикс".
Стига плюли бе.На Нисан преличала.Тва не е верно.И мен попринцип не ме кефи Е60 но кате тунингована е супер.
Ама тая на Рейсинг Дайнемикс малко ми мяза на "ФотошопДайнамикс".
Стига плюли бе.На Нисан преличала.Тва не е верно.И мен попринцип не ме кефи Е60 но кате тунингована е супер.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
MADVANIO написа:Незнам за вас,Аз ли съм единствения на които Новата 5-ца му излежда уникална и невероятно красива.Такава че да засенчи всякаква конкуренция в момента.
Ааа , изобщо не си мисли , че си единствен . Просто тези , на които истински им харесва , като я видят и онемяват ( в това число съм и аз )...

Аз съм от тези , които харесват АБСОЛЮТНО всичко , що е правено от БМВ - и Дикси , и Изета , и 600 ... просто всичко - за мен лошо БМВ няма , не е имало и едва ли някога ще има !

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
е*аси.връщам си думите назад.на сега преди 4ас си 4акам рейса на спирирката и минава една абсолютно съ6тата сива баварка....много е яка.на снимките не е съ6тата..особено със запалените фарове.
свирнах му на бор4ето да даде едно кръг4е ама не спря...
другия път.явно не ме видял
м/у другото преди 3 дена видях митсубиши еклипс.ей много яко съ6то.и некакво озву4аване му правиха и го усилиха до макс.направо се разтресоха стъклата на другите коли

свирнах му на бор4ето да даде едно кръг4е ама не спря...

м/у другото преди 3 дена видях митсубиши еклипс.ей много яко съ6то.и некакво озву4аване му правиха и го усилиха до макс.направо се разтресоха стъклата на другите коли

8.32
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2