Бихте ли го подписали това?
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Естествено че не бих потписал тва парче от чист БМВ хейтъризъм.И пълен неентусиазъм.Писна ми от тъпанари,които вървят срещу еволюциата.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
не защото новия дизаин ми харесва
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
Дали ще подпиша това нещо?И да спра прогреса?категорично НЕ!!!!!Добре да приемем ,че новите модели са наистина ужасни(дали???)да приемем, че след като подпишем това нещо Бенгъл бъде уволнен!Каква ще е следващата стъпка???Да се върнат на конвейера Е21,Е23,Е24,Е28,Е30??Съмнявам се!!!А дали това което ще се случи тогава с фирмата би гарантирало сегашния ръст в продажбите?Или факта, че БМВ се откъсна доста пред Мерцедес и Ауди???Не е сигурно.Единственото нещо ,което е сигурно е ,че благодарение на същите тези не-харесвани от вас модели ( на "изрода" Бенгъл ) марката, завладяла сърцата ни просперира и се развива.Поправете ме ако се лъжа, но в такъв случай вие сте против просперитета на БМВ!!!
И дори ако не ми харесваха новите модели (което е точно обратното ),
аз щях да ги уважавам така,както и създателят им,стига те да дърпат компанията нагоре!!!А освен това всички доказали се като революционни неща са претърпели доста критики са отнесли доста песимистични изказвания (примери колкото си искаш-радиото, автоматичните оръжия, летателните апаратии т.н-всички отхвърлени в началото!)Така че търпение , приятели , новите модели вече започнаха да доказват, че са сполучливи и са над конкурентните си модели!!!А пък е несериозно да се смята ,че в днешните времена една марка трябва да произвежда само автомобили за ЦЕНИТЕЛИ!!!Колко са ценителите като нас, които имат парите да си купят ново БМВ???Дори и при сегашния вариант на фирмена политика, БМВ пак произвежда АВТОМОБИЛИ за ценители!!!Така че за мен Бенгъл трябва да остане на поста си, защото не виждам по-добра фирмена политика за сегашното икономическо положение в света от неговата.А автомобили като Е21,Е23,Е24,Е28и Е30 вечно ще си останат там, където им е мястото-В СЪРЦАТА НИ!!!!!!
И дори ако не ми харесваха новите модели (което е точно обратното ),
аз щях да ги уважавам така,както и създателят им,стига те да дърпат компанията нагоре!!!А освен това всички доказали се като революционни неща са претърпели доста критики са отнесли доста песимистични изказвания (примери колкото си искаш-радиото, автоматичните оръжия, летателните апаратии т.н-всички отхвърлени в началото!)Така че търпение , приятели , новите модели вече започнаха да доказват, че са сполучливи и са над конкурентните си модели!!!А пък е несериозно да се смята ,че в днешните времена една марка трябва да произвежда само автомобили за ЦЕНИТЕЛИ!!!Колко са ценителите като нас, които имат парите да си купят ново БМВ???Дори и при сегашния вариант на фирмена политика, БМВ пак произвежда АВТОМОБИЛИ за ценители!!!Така че за мен Бенгъл трябва да остане на поста си, защото не виждам по-добра фирмена политика за сегашното икономическо положение в света от неговата.А автомобили като Е21,Е23,Е24,Е28и Е30 вечно ще си останат там, където им е мястото-В СЪРЦАТА НИ!!!!!!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!
оффтопик: аве деливери, кво стана с бързите бокстер поршета :mha:
оффтопик: аве деливери, кво стана с бързите бокстер поршета :mha:
You said: "Time will change!" What if it changes you?
deliveryman написа:я ми кажи сега след тази триада,защо аджеба го махнаха Бенгъл?????
значи първо:Мисля че си имал предвид тирада,защото триада означава нещо като "троица'.
второ:Кой ти каза, че вече са уволнили Бенгъл???
и трето:Защо си мислиш, че дори да са го уволнили аз мога да ти кажа каква е причината???
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
абе те не са го уволнили ама вече не отговаря за дизайна на БМВ,а ще
координира работата на 3-мата главни дизайнери на концерна,а те се както следва:Мини-Герд Хилдебранд,Ролс Ройс-Ян Камерон(той си беше и досега) и БМВ-Адриан Ван Хойдонк(досега е бил президент на калифорнийското дизайн студио на БМВ)
за подразделението М БМВ-Улф Вайдхаизе и за БМВ мотрррад-Дейвид
Роб
P.S.Незнам дали знаеш но бенгъл преди да доиде в БМВ е бил дизайнер на фиат и след това на опел....а сега ми кажи с ръка на сърцето че ти харесват моделите на фиат и опел от близките 10г.
координира работата на 3-мата главни дизайнери на концерна,а те се както следва:Мини-Герд Хилдебранд,Ролс Ройс-Ян Камерон(той си беше и досега) и БМВ-Адриан Ван Хойдонк(досега е бил президент на калифорнийското дизайн студио на БМВ)
за подразделението М БМВ-Улф Вайдхаизе и за БМВ мотрррад-Дейвид
Роб
P.S.Незнам дали знаеш но бенгъл преди да доиде в БМВ е бил дизайнер на фиат и след това на опел....а сега ми кажи с ръка на сърцето че ти харесват моделите на фиат и опел от близките 10г.
- deliveryman
- младши ентусиаст
-
оффтопик: аве деливери, кво стана с бързите бокстер поршета :mha:[/quote]
брат,не мога да се разправям с заблудени коне с капаци.....
брат,не мога да се разправям с заблудени коне с капаци.....
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
За ФИАТ и ОПЕЛ не знаех, но знам че е бил дизайнер (най-обикновен ,а не главен, какъвто е/ беше в БМВ) във ФОРД.И да попитам:Кво от туй???Има голяма разлика-ФИАТ и досега се тресат от криза и ако не бяха Ферари, отдавна да са фалирали,Опел и те не блестят с кой знае какви успехи, за разлика от БМВ.И в такъв случай какво ме интересува мен какъв го е дървил Бенгъл във ФОРД ,фиат или опел, след като работата му в БМВ е свършена както трябва?Рекордни продажби, дръпване пред конкурентите и т.н., какво ме интересува къде е бил дизайнер и какво е постигнал при другите марки?????Важното за мен е, че прави това, което трябва за моята любима марка!!!!!!Затова не мога да съм против него!!!
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Не трябваше да развалят таблото! Аз се разписах срещу това,както и срещу пояпончения вид /отчасти/ на новите модели. Сериозна марка каквато без съмнение е БМВ трябва да се развива,НО и да запази характерните си особености.Точно те отличават фирмите с история от парвенютата! Мое мнение.
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2