Внимание. Опасна яма!!!
Модератор: Общи модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Внимание. Опасна яма!!!
Онзи ден имах малко работа до "овча купел". На отиване имаше няколко дупки..Но на връщане имаше една хоризонтална, която по чудо след като преминах в мен остана само уплаха и страх.
(понеже карах с 40 щото чат пат знам че има куки там да дебнат)
отколо 4 метра хоризонтално по цялата дължина на дясното платно, около 40 см. дълнока
и широка около 40 см.
Местоположението и е: От Т-образното кръстовище на Обиколна и Монте Видео по посока към бул. Овча купел някаде на около 200 метра след Т-образното кръстовище. Прилагам и една карта:

(понеже карах с 40 щото чат пат знам че има куки там да дебнат)
отколо 4 метра хоризонтално по цялата дължина на дясното платно, около 40 см. дълнока

Местоположението и е: От Т-образното кръстовище на Обиколна и Монте Видео по посока към бул. Овча купел някаде на около 200 метра след Т-образното кръстовище. Прилагам и една карта:

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Значи за вапросната дупка вече е запълнена но не мноо добре има лек ръб като минеш и пак леко друска но нее както преди и аз влиязох веднаж с 80!! направо ми разби сарцето!!! Внимаваите из овча купел мноо дупки!!! 

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
одавна си мислех да пуснем една темичка за ямите по улиците за да може поне за тези, които знаем, да си споделяме. защото, няма какво да се заблуждаваме, обаче едва ли повечето от тях ще бъдат запълнени а има наистина опасни ЯМИ:(

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
По дружба сити, най-неприятни са дупките в участъка 163 у-ще БТК център - сградата на DHL. Много са , големи са и просто няма смисъл да минавате от там. За други в района не се сещам 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
Един приятел мина през една "дупчица" и изкриви джанта, спука гума и предния амортисьор излезе през капака...
8 мнения
• Страница 1 от 1