струва ли си да си пълниш маслените амортсьори
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
струва ли си да си пълниш маслените амортсьори
има ли сметка да си напълниш маслените амортисьори ,ако си решил че трябва да издържат още максимум година,излиза ли по-евтино и влошава ли характеристиките им?
- PARADOX_sf
- ентусиаст
-
За обикновени амортисьори не си заслужава. Това мо го казаха на едно място дето я прават тая процедура. Доста са добри. Има смисъл само за скъпи като хидрвалични например.
еми пич какво да ти кажа това си е поредната българска хммм...
лошо няма да ги напълниш ама ако караш мохер или лада
иначе просто не си заслужава да скапваш колата...
пълниш амортесьор за 50 лв. примерно, а нов ти струва 100 лв.
влошава се характеристиките на окачването, не е много сигурно като изпълнение, щото в българия майстори дал господ... а след 6 месеца пак ще изпусне и пак 50 лв. а новия ще издържи поне 3 години зависи от карането все пак...
лошо няма да ги напълниш ама ако караш мохер или лада
иначе просто не си заслужава да скапваш колата...
пълниш амортесьор за 50 лв. примерно, а нов ти струва 100 лв.
влошава се характеристиките на окачването, не е много сигурно като изпълнение, щото в българия майстори дал господ... а след 6 месеца пак ще изпусне и пак 50 лв. а новия ще издържи поне 3 години зависи от карането все пак...
naskoksan написа: а новия ще издържи поне 3 години зависи от карането все пак...
Ще издържи ама зависи какви са.
Преди три месеца купих чисто нови - Делфи Де Карбон и кво мислиш? На заден десен се счупи планката дето държи пружината и за малко щях да откина лентата. Добре, че съм кадърен шофьор (умре циганката дето ме фалеше

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- Anton Anastasov
- кандидат ентусиаст
-
chefo написа: поясни 6тото не съм 4увал некой да се пребие от амортесори.?????
Ако искаш отговор на твоя въпрос - пробвай да караш само на пружини и ще го получиш.
Относно пълненето на амортисьорите - твърдо съм против.
мисля че не е трудно да се пребиеш заради липса на амортесьори
дупки или неравен път... на завой... колата губи контакт с пътя и си готов
разбира се ако караш с 50-60 - няма страшно
Хората дават луди пари за окачване, а ние сме седнали да обсъждаме пълнене на амортесьори
Тази година моите струват 855 евро
дупки или неравен път... на завой... колата губи контакт с пътя и си готов
разбира се ако караш с 50-60 - няма страшно

Хората дават луди пари за окачване, а ние сме седнали да обсъждаме пълнене на амортесьори
Тази година моите струват 855 евро
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Като стана дума за амортисьори ,вярно ли е че газовите като поизпуснат и почват да тракат ? обирала се хлабината ,така каза майстора .. моите похлопват леко .. може да е от тампоните им но пак според същия майстор не е от тях .. и ако ги сменям какви да си взема ? Всичко друго по предницата е ОК ,но това потропване ме нервира яко 

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Bilstein - the best, за нормална употреба! Koni-за извращения и спортни окачвания!
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- 54321
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 316 m43b19
в анкетата до сега двама са отговорили ,че са си пълнили амортисьорите, бих чул тяхното мнение или по-скоро впечатление - оправдани ли са спестените 100лв. като не се има предвид времето което ще работят
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
поради финансови при4ини аз си напълних предните амортесьори за сега държат и по-добре от колкото с изпуснали газови , но в никакъв случай не е по-добре от оригиналните двойно деистващи , надявам се лятото да съм ок с парите и да си купя два 4исто нови , ина4е карам с пълнените ве4е 1 година ама си е кофти , кво да прави6 все не стигат парите
гледах преди време има6е няква промоция на амортеьори за Е30 някой има ли цени за Е36 предни ( те са няколко вида ) ??????

гледах преди време има6е няква промоция на амортеьори за Е30 някой има ли цени за Е36 предни ( те са няколко вида ) ??????
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2