БМВ сбирка в Мадрид!!!
Модератор: Общи модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- plevenskiq_
- Потребител
-
БМВ сбирка в Мадрид!!!
Здравейте на всички!
Не съм от много редовните посетители на форума понеже съм извън България, но затова пък съм член на клуба на БМВ в Испания! Та това не е мнго важно! Тази тема я пускам за да си направите малка представа как се провеждат сбирките тук при нас и да ви покажа някои снимчици от последната сбирка, които ще се харесат на всеки почитател на БМВ!!! Та този път целта на срещата беше да бием рекорда на Гинес за най-много бмв-та събрани на едно и движещи се по пътя в колона най-малко 2 мили! Ние направихме 8 км! За целта имаше полицаи които затвориха движението и всичко както си му е реда! Беше много добре организирано. Има и снимки от въздуха за да видите как изглеждаше горе долу! Та оставям ви да се любувате на снимките и ако нещо ви интересува питайте! Между другото аз съм с сивата 3-ка с бг знамето! Все пак трябваше да се знае кой кой е и от къде идва!
По Късно ще кача още бая снимчици защото сега нямам много време! Надявам се да ви харесат!

Не съм от много редовните посетители на форума понеже съм извън България, но затова пък съм член на клуба на БМВ в Испания! Та това не е мнго важно! Тази тема я пускам за да си направите малка представа как се провеждат сбирките тук при нас и да ви покажа някои снимчици от последната сбирка, които ще се харесат на всеки почитател на БМВ!!! Та този път целта на срещата беше да бием рекорда на Гинес за най-много бмв-та събрани на едно и движещи се по пътя в колона най-малко 2 мили! Ние направихме 8 км! За целта имаше полицаи които затвориха движението и всичко както си му е реда! Беше много добре организирано. Има и снимки от въздуха за да видите как изглеждаше горе долу! Та оставям ви да се любувате на снимките и ако нещо ви интересува питайте! Между другото аз съм с сивата 3-ка с бг знамето! Все пак трябваше да се знае кой кой е и от къде идва!

По Късно ще кача още бая снимчици защото сега нямам много време! Надявам се да ви харесат!

Te Gusta Conducir?

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
да бе и аз тфа щех да питам .. супер е станало това са истински фенове ... ама къде е наи коравия модел на милениума как може никои да не кара него .. излагате се 

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
!
много лъче тая сбирка...
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, супер са снимките
Чакаме и останалите с голямата колона и от въздуха ,представям си какво нещо е било
Ние на нашия събор имахме към 5 км колона,но без отцепване на движението от полиция ,както вие сте направили е свръх трудно движението
На миналия събор аз водих колоната и ми се видя тесен светът
Покажи и някой екзотичен модел от вашия клуб,примерно Е30
Георги Пенчев

Чакаме и останалите с голямата колона и от въздуха ,представям си какво нещо е било

Ние на нашия събор имахме към 5 км колона,но без отцепване на движението от полиция ,както вие сте направили е свръх трудно движението

Покажи и някой екзотичен модел от вашия клуб,примерно Е30

Георги Пенчев
- Новини
-
Страхотни снимки! Баварските сбирки навсякъде по света винаги са били впечатляващо и зрелищно събитие.
Приканям те да разгледаш мултимедията в сайта, където има хиляди снимки от събитията, провеждани от БМВ Клуб България. Мисля, че и ние имаме какво да покажем.
... а може да разгледаш и информацията за членство в българския клуб.
Приканям те да разгледаш мултимедията в сайта, където има хиляди снимки от събитията, провеждани от БМВ Клуб България. Мисля, че и ние имаме какво да покажем.

... а може да разгледаш и информацията за членство в българския клуб.

- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Довечера като се прибера ще ви пусна няколко снимчици от Noosa Classic Car Show.
БМВ Бригадата бяхме малко но добре представени (И обрахме наградата за най добър европейски спортен седан). Имаше също доста Ламборджинита, Ферарита, Поршета, Ягуари и Астън Мартинчета.

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- KriK4eTo
- младши ентусиаст
-
- Кара: л Е21, а сега Е28
- Детайли за колата: Ниски и бавни.
plevenskiq_ имам един съсед от плевен и тои испанец се пише Анатоли се казва и кара една испанска,черна Е36 318ИС понагласена, да не би да се знаете случаино ?Та да си доидем на думата даваи да ги видим тия БМВ-та нали били много,иначе не е кат да си няма лъскави баварци 

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
яко....
Евала колега за снимките 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- kiko`mpower
- Потребител
-
е уникални са просто ! 

Kogato sum prav,sum prav,no kogato gresha,moje da sum bil prav,zatova pak sum prav,zashtoto moje da sam gre6al... !!!Синьо-бял пламък в очите... !!!
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2