караш кола на 17 с придружител .......??
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
караш кола на 17 с придружител .......??
значи ено аверче ми каза че има промяна в закона или нещо подобно.ако си на 17 можеш да караш кола с придружител които има Б категория. Тва истина ли е ?
И ако не знаете нищо по въпорса каде мога да намеря инфо 

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
иво последната седмица как ти се стори а?!?!?
като цяла вечност на мене, след няколко дни ша ходя на изпит (ша ги сбъркам)!!! А относно слуха, не съм чул/прочел нищо подбно и ми се струва просто СЛУХ!!! Няма такова нещо

You said: "Time will change!" What if it changes you?
OPINCI написа:И вярно ли е като искараш курсовете ти дават някво талонче и ако караш преди да си станал на 18г. ще успееш да се измъкнеш пред куките?
Не е вярно! Започваш да караш без инструктор /никакъв друг придружител не важи/ след 18-тия рожден ден, и след като си получил онова, дето прилича на личната карта и ОБИКНОВЕНО е придружено с контролен талон :mha:
аз пък съм 4увал 4е примерно си изкарва6 книжката на 17 дават ти някакъв документ които ти дава право да кара6 кола в присъствието на друг шофиор???оба4е ми го каза едно мом4е от автото и се питам само за тях ли важи....а пове4е ме интересува имало ли е такова не6то и дали го има и сега за6тото тва е старо инфо.
BMW is the car...another cars are just traffic
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Значи ето как стояха нещата при мен. 3 месеца преди да навършиш 18 години може да започнеш курсовете. Явяваш се на изпит и тн и чакаш рождения ден. През това време не ти дават никакво талонче или такива глупости ами само документите за пред КАТ. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НЯМАШ ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАШ АВТОМОБИЛ било то със или без придрожител който има книжка.
Аз взех книгата ноември и май от тогава нищо не се е променило 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
миииии.... аз взеь книжка преди около половин година.когато взех изпита , като си пуснах документите ми дадоха ония син талон , на гърба на коиот пише ,ЧЕ ДОКАЗВА ВАЛИДНОСТА НА КНИЖКАТА, демек имаш ли талон си доказваш лиценза за шофиране ,и всички полицаи ,които питах твърдяха,че може да се кара кола с тоя талон и ако те спрат може да те глобят наи много ,че не носиш книжката, обаче тя съштествува.. ама и повечето полицаи казаха ,че зависи какъв техен колега ще те спре...... абе чакал си толкова години, ся за 10 дена........ аз честно ви казвам ,че ако мога да върна времето няма да взема книжка , тогава беше много по различно
а това да караш с шофиор до теб го е имало допреди 4-5 години , ама са го забранили и не виждам защо да го връщтат след като стават толкова много ПТП

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2