мисли на едни фенове....
Модератор: Общи модератори
56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
мисли на едни фенове....
Започвам поредното си писание с молбата да се отнесете към него като истински ентусиасти и да се опитате да ме(ни) разберете.
Ще започна отдалеч, за е малко по-ясня картинката.
Както повечето от вас знаят от скоро този форум вече не е частен, а е собственост на БМВ-Клуб България. Това разбира се налага някой промени в него, тъй като вече се явява официална медия на клуба и ни представлява пред света. Естествено нашата цел, като развиващ се автомобилен клуб е да се представим във възможно най-добрата светлина пред бъдещи партньори, спонсори итн. Сами се досещате, че не говори добре за един клуб, ако членовете му организирано се юрнат по родните пътища да се състезават. Ето къде вече идва лични момент:
Аз съм част(или поне за такава се приемам) от това БМВ-общество, защото изпитвам нещо много повече, отколкото симпатия към точно тази марка. Нощно време сънувам колата си, сутрин първата ми работа е да отида и да я погледна през прозореца. А когато запаля двигателя и чуя този невероятен рев, косъмчетат на гърба ми настръхват и вече е прекалено късно. Колите стават моите жертви, БМВ-то моето оръжие. Не мога да устоя на искушението да мина поредното МПС, движещо се с 40 пред мен. Не мога да устоя на красиво направените завой и да не оставя и моя почерк там. Не мога да устоя на искушението само още веднъж да вкарам двигателя след заветните 3500 оборота, когато всичко около мен придобива друг оттенък. Не мога да престана да употребявам от дрогата, наречена БМВ.
За съжаление всичките тези неща са незаконни.....
Ето я и голямата дилема. Като член на клуба аз трябва да служа за пример на хората. А когато напиша такова нещо аз какво правя-подтиквам другите към същото, защото няма истински фен, който да не сънува същото. Но когато го направя от трибуната на БМВ-клуба, пращам всички усилия на хората, които са го създали по дяволите и то само с един замах.
От друга страна радостта е пълна, когато е споделена.
А тук вече не бива да се прави. Много добре разбирам и мисля, че достатъчно добре съм го показал. Като член на клуба аз се застъпвам за спазването на закона за движение по пътищата и мирното придвижване на официални мероприятия, както и поощряването му във форума. Но къде да излея душата си, когато карам не като член на клуба, а като фен на марката
Сега разбирам подбудите на някой хора, които бяха против форума да стане клубен- защото сега всичко е в светлината на прожекторите и дори да не се обаждат, този форум се чете от много хора. Недопустимо е в официалната медия на един сериозен клуб да има такива разкази, истории или уговорки.
Ето защо с още няколко души решихме да направим форум, където да пишем за подобни неща. След всичкото написано надявам се сте наясно, че тук не става въпрос за отцепничество, аз за допълване. Аз наистина имам нужда от това, да споделям и чета неща за моята марка далеч от законността, защото това ми доставя истинско удоволствие(не нарушаването на закона, разбира се, просто карането по витоша с превишена скорост си е нарушение на закона).
Понеже този нов форум ще е на частно лице смятам, че нямам право да му правя реклама тук. Който реши, че ще му е интересно да го посети да се свърже с ЛС с мен или Асен_Х.
Разбира се никой от нас не се отказва нито от клуба, нито от форума. Всеки си продължава със зададените задачи, никой не се съдри за нищо, но просто някой болни мозъци като нашите крещящо имат нужда, да си беседват с други болни мозъци, на теми, неподходящи за форум на официален клуб.
Искам да ви кажа, че решението на управителния съвет да не се допускат писания за нелегални и противозаконни занимания от членове или нечленове, но посетители на форума, среща голямо уважение и разбиране в нашите очи.
Надяваме се на същото във очите на всеки един почитаел на марката.
Искрено ваши Асен_Х и Ати
Ще започна отдалеч, за е малко по-ясня картинката.
Както повечето от вас знаят от скоро този форум вече не е частен, а е собственост на БМВ-Клуб България. Това разбира се налага някой промени в него, тъй като вече се явява официална медия на клуба и ни представлява пред света. Естествено нашата цел, като развиващ се автомобилен клуб е да се представим във възможно най-добрата светлина пред бъдещи партньори, спонсори итн. Сами се досещате, че не говори добре за един клуб, ако членовете му организирано се юрнат по родните пътища да се състезават. Ето къде вече идва лични момент:
Аз съм част(или поне за такава се приемам) от това БМВ-общество, защото изпитвам нещо много повече, отколкото симпатия към точно тази марка. Нощно време сънувам колата си, сутрин първата ми работа е да отида и да я погледна през прозореца. А когато запаля двигателя и чуя този невероятен рев, косъмчетат на гърба ми настръхват и вече е прекалено късно. Колите стават моите жертви, БМВ-то моето оръжие. Не мога да устоя на искушението да мина поредното МПС, движещо се с 40 пред мен. Не мога да устоя на красиво направените завой и да не оставя и моя почерк там. Не мога да устоя на искушението само още веднъж да вкарам двигателя след заветните 3500 оборота, когато всичко около мен придобива друг оттенък. Не мога да престана да употребявам от дрогата, наречена БМВ.
За съжаление всичките тези неща са незаконни.....
Ето я и голямата дилема. Като член на клуба аз трябва да служа за пример на хората. А когато напиша такова нещо аз какво правя-подтиквам другите към същото, защото няма истински фен, който да не сънува същото. Но когато го направя от трибуната на БМВ-клуба, пращам всички усилия на хората, които са го създали по дяволите и то само с един замах.
От друга страна радостта е пълна, когато е споделена.
А тук вече не бива да се прави. Много добре разбирам и мисля, че достатъчно добре съм го показал. Като член на клуба аз се застъпвам за спазването на закона за движение по пътищата и мирното придвижване на официални мероприятия, както и поощряването му във форума. Но къде да излея душата си, когато карам не като член на клуба, а като фен на марката

Сега разбирам подбудите на някой хора, които бяха против форума да стане клубен- защото сега всичко е в светлината на прожекторите и дори да не се обаждат, този форум се чете от много хора. Недопустимо е в официалната медия на един сериозен клуб да има такива разкази, истории или уговорки.
Ето защо с още няколко души решихме да направим форум, където да пишем за подобни неща. След всичкото написано надявам се сте наясно, че тук не става въпрос за отцепничество, аз за допълване. Аз наистина имам нужда от това, да споделям и чета неща за моята марка далеч от законността, защото това ми доставя истинско удоволствие(не нарушаването на закона, разбира се, просто карането по витоша с превишена скорост си е нарушение на закона).
Понеже този нов форум ще е на частно лице смятам, че нямам право да му правя реклама тук. Който реши, че ще му е интересно да го посети да се свърже с ЛС с мен или Асен_Х.
Разбира се никой от нас не се отказва нито от клуба, нито от форума. Всеки си продължава със зададените задачи, никой не се съдри за нищо, но просто някой болни мозъци като нашите крещящо имат нужда, да си беседват с други болни мозъци, на теми, неподходящи за форум на официален клуб.
Искам да ви кажа, че решението на управителния съвет да не се допускат писания за нелегални и противозаконни занимания от членове или нечленове, но посетители на форума, среща голямо уважение и разбиране в нашите очи.
Надяваме се на същото във очите на всеки един почитаел на марката.
Искрено ваши Асен_Х и Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Новини
-
Мдам ...така решаваме два проблема наведнъж бързо и безболезнено. Хем правим място, нерекламирано никъде, за ентусиасти с наклонности към улични щуротий както и място където тези на които им е писнало да им се чете морал или пък да ми се прави забележка за нещо, да могат да пишат а и по този начин няма да злепоставяме клуба. Въпросния все още несъздаден форум ще бъде насочен и към старите ентусиасти не намиращи вече смисъл да пишат пред огромната аудитория тук. Там няма да има цензура, модератори, администратори. Тъй като достъпа ще е ограничен, там ще реализираме и местенце са просташките темички с мадамките дето все ни пилкате тук да не ги пишем
Това, което ме радва е че намерихме идеалното решение за да държим официалния форум чистичък от незаконни или неморални теми а в същото време се намери начин къде да споделяме малките ни слабости свързани с БМВ-тата които не са за пред официални лица ...

Това, което ме радва е че намерихме идеалното решение за да държим официалния форум чистичък от незаконни или неморални теми а в същото време се намери начин къде да споделяме малките ни слабости свързани с БМВ-тата които не са за пред официални лица ...
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- antonpenev
- кандидат ентусиаст
-
Подкрепям идеята, тъй като наистина някои от темите не са като за официален форум(още повече че става въпрос за любимата марка)Въпросът ми е как ще се организира всичко,кой ще има достъп, кой ще се заеме и т.н.
П.С.Не написах този си пост на ЛС нарочно тъй като тези въпроси мисля че ще зададат всички и ще е по лесно да се отговори така.Ако съм сгрешил - моля да ми бъде отговорено с ЛС
П.С.2 много се радвам че нещата с нашия форум стават все по-цивилизовани от ден на ден!

П.С.Не написах този си пост на ЛС нарочно тъй като тези въпроси мисля че ще зададат всички и ще е по лесно да се отговори така.Ако съм сгрешил - моля да ми бъде отговорено с ЛС
П.С.2 много се радвам че нещата с нашия форум стават все по-цивилизовани от ден на ден!

"Вярно, акулите не са най-бързите риби, но те никога не спят"
Ати
Ати
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Не бе видях я разбира се ама не мислех, че толкова бързо ще се засегнете, че чак и паралелен форум ще правите

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Новини
-
....не виждам и какъв е проблема ....все пак и аз ии Ати се опитваме да сме полезни с каквото можем и за клуба и за форума. Когато има нещо нередно и аз и той се късаме да пишем по въпроса но не винаги се намира решение ......Какво лошо има в това да се направи място където да могат да се пишат неща, които не са за тук .......Защо го приемаш като тоцепничество при положение че и за мен и за него и форума и клуба значат много и факта че прами място за забранените теми не значи че се махаме от тук .....Не се дръж като ощипана ученичка де 

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
наистина има парадокс...
не знам дали новия форум е решение, но аз НАПЪЛНО споделям мислите и чуствата на Ати:(
но ако може да решим проблема, без нов форум бих се радвал МНОГО!

не знам дали новия форум е решение, но аз НАПЪЛНО споделям мислите и чуствата на Ати:(
но ако може да решим проблема, без нов форум бих се радвал МНОГО!

Последна промяна Engi на 05 Фев 2004, 20:15, променена общо 1 път

- Новини
-
Така ще пазим форума чистичък и спретнат и същевременно няма да се лишаваме от възможността да пишем това което искаме. Просто ако не е за тук ще се пише за там. Ако някой не иска да му четат много хора темата - пише там .......съвсем просто и демократично решение. Разбира се ако има проблем или друга възможност ...казвайте бе хора .... 

- Новини
-
Engi просто понякога се задушаваме от правила и трябва и свободна зона да си има ...за незнам кой път повтарям че създаването на такова място по никакъв начин не се свързва с протести, отцепване или друго. Мисля че достатъчно говорих за този проблем и както Владо казва, тези неща не са за тук а например за маса .....ами защо да не е виртуална маса - демек мини форумче. 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Абе тва за мен е ебати тъпотията с извинение! Аре разцеплението да е пълно като всеки двама, трима си направим отделен форум... Аз също се сещам за поне 2 решения без нуждата от подобно нещо. Защо всеки, на който не нещо не му изнася побягва, а поне не се опита да промени нещо преди това. Не знам... пак повтарям, че ми се струва тъпо
...

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
само не мога да разбера, защо никой не чете поста ми(освен Енджи и Антон)
ТОВА НЯМА ДА БЪДЕ ПАРАЛЕЛЕН ФОРУМ.
Паралел съществува, когато има две успоредни неща, а в случая ние няма да правим нещо, което да с епрепокрива с този форум.
Там ще се пише за улични гонки, изцепки и разбира се9по настояване на Асен) са жени, това са неща, които един сериозен форум не моце да си позволи или бъркам.
Това ще е точно нашата виртуална маса и мисля, че трябва да се премести темата от форума на клуба в основния, където Асен пита къде аджеба да сподели,ч е е излязъл с 150 от тунела.
Съжалявам, но МЕН МЕ КЕФИ
Кефи да режа хората от дясно, кефи ме да натривам тъпи муцуни, кефи да се движа в насрещното. И къде да го споделя?
Съжалявам, но явно ми е селяндурка природата, явно съм простак до мозъка на костите си, явно не съм нормален, но това съм аз.
ЗАЩО да пълня официалния форум с моите глупости
затова искаме да има място,където всеки да може да каже:айде да се гоним по улиците до Младост. Да-безотговорно е, да тъпо е, но всеи сам си решава, какд а си строши главата, не сме ние настойници на тези хора. НО ако такова мнение се пусне тук, ще разруши мнението за клуба.
защо тогава набързо ни отписахте, като ако погледнете обективно ние действаме В ПОЛЗА НА КЛУБА, което за мен през изминалата година се превърна в едно от най-важните неща в живота ми и искам да се развива.
ТОВА НЯМА ДА БЪДЕ ПАРАЛЕЛЕН ФОРУМ.
Паралел съществува, когато има две успоредни неща, а в случая ние няма да правим нещо, което да с епрепокрива с този форум.
Там ще се пише за улични гонки, изцепки и разбира се9по настояване на Асен) са жени, това са неща, които един сериозен форум не моце да си позволи или бъркам.
Това ще е точно нашата виртуална маса и мисля, че трябва да се премести темата от форума на клуба в основния, където Асен пита къде аджеба да сподели,ч е е излязъл с 150 от тунела.
Съжалявам, но МЕН МЕ КЕФИ

Кефи да режа хората от дясно, кефи ме да натривам тъпи муцуни, кефи да се движа в насрещното. И къде да го споделя?
Съжалявам, но явно ми е селяндурка природата, явно съм простак до мозъка на костите си, явно не съм нормален, но това съм аз.
ЗАЩО да пълня официалния форум с моите глупости

затова искаме да има място,където всеки да може да каже:айде да се гоним по улиците до Младост. Да-безотговорно е, да тъпо е, но всеи сам си решава, какд а си строши главата, не сме ние настойници на тези хора. НО ако такова мнение се пусне тук, ще разруши мнението за клуба.
защо тогава набързо ни отписахте, като ако погледнете обективно ние действаме В ПОЛЗА НА КЛУБА, което за мен през изминалата година се превърна в едно от най-важните неща в живота ми и искам да се развива.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
ati написа:МЕН МЕ КЕФИ![]()
Кефи да режа хората от дясно, кефи ме да натривам тъпи муцуни, кефи да се движа в насрещното.
И МЕН МЕ КЕФИ БРАТ АТИИИИ

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
Казвам го с го цялото ми уважение (с Ати се и познаваме), обаче ако наистина реализирате подобна идея ще е ОГРОМНА ГРЕШКА!!!
Първо да кажа -- не съм наясно с променените правила след "одържавяването"
на форума. НО Ати напълно те разбирам какво имаш предвид батка и НЕ мисля, че ФЕНСКИ истории(за адреналин, състезания и дрифтове тук-там и т.н.
), още по-малко пък написани от доказали се хора ентусиасти фенове на марката(а не радном голфаджии-селф-килъри), могат с нещо да попречат на репутацията на форума или клуба!!! Е, важно е да има disclaimer, че БМВ Клуб България не подкрепя нелегалния стрийтрейсинг и т.н. Вярно, че форума трябва да е сериозен, ама Ати го описа все едно е станал държавен вестник. Нямам предвид да се пишат теми от типа "вчера блъснах кола и избягах". Говоря точно за нещата, които Ати описва и те мисля, че са напълно позволени като теми за разискване във форума! Защо да са "селяндурски"?! Ати не е ли позволено да се пуска тема като тази последната на Асен_Х в "Страхотни истории"?! Аз не видях темата да е заключена, изтрита...
Моя съвет, като човек ценяш много хората от форума и клуба, е просто не се престаравайте и не се цепете и отделяйте, да не се усере работата!!!

Първо да кажа -- не съм наясно с променените правила след "одържавяването"

Моя съвет, като човек ценяш много хората от форума и клуба, е просто не се престаравайте и не се цепете и отделяйте, да не се усере работата!!!

Точно това исках да напиша... Какво ще остане иначе в тоя форум?!? Как да си нулираме oil service-а и подобни теми? Така ентусиазма съвсем ще изчезне... Не виждам нищо лошо в това. Сериозен форум, ОК! Не мисля, че някой ще има нещо против чистия БВМ ентусиазъм! С една дума - няма нужда от такова деление. Както вече се спомена, най-лесно е да се направи скрит форум, ако е толкова наложително.. Защо толкова бързо решихте да градите отделен форум?

56 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4