мисли на едни фенове....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

мисли на едни фенове....

Мнение от ati » 05 Фев 2004, 19:34

Започвам поредното си писание с молбата да се отнесете към него като истински ентусиасти и да се опитате да ме(ни) разберете.
Ще започна отдалеч, за е малко по-ясня картинката.
Както повечето от вас знаят от скоро този форум вече не е частен, а е собственост на БМВ-Клуб България. Това разбира се налага някой промени в него, тъй като вече се явява официална медия на клуба и ни представлява пред света. Естествено нашата цел, като развиващ се автомобилен клуб е да се представим във възможно най-добрата светлина пред бъдещи партньори, спонсори итн. Сами се досещате, че не говори добре за един клуб, ако членовете му организирано се юрнат по родните пътища да се състезават. Ето къде вече идва лични момент:
Аз съм част(или поне за такава се приемам) от това БМВ-общество, защото изпитвам нещо много повече, отколкото симпатия към точно тази марка. Нощно време сънувам колата си, сутрин първата ми работа е да отида и да я погледна през прозореца. А когато запаля двигателя и чуя този невероятен рев, косъмчетат на гърба ми настръхват и вече е прекалено късно. Колите стават моите жертви, БМВ-то моето оръжие. Не мога да устоя на искушението да мина поредното МПС, движещо се с 40 пред мен. Не мога да устоя на красиво направените завой и да не оставя и моя почерк там. Не мога да устоя на искушението само още веднъж да вкарам двигателя след заветните 3500 оборота, когато всичко около мен придобива друг оттенък. Не мога да престана да употребявам от дрогата, наречена БМВ.
За съжаление всичките тези неща са незаконни.....
Ето я и голямата дилема. Като член на клуба аз трябва да служа за пример на хората. А когато напиша такова нещо аз какво правя-подтиквам другите към същото, защото няма истински фен, който да не сънува същото. Но когато го направя от трибуната на БМВ-клуба, пращам всички усилия на хората, които са го създали по дяволите и то само с един замах.
От друга страна радостта е пълна, когато е споделена.
А тук вече не бива да се прави. Много добре разбирам и мисля, че достатъчно добре съм го показал. Като член на клуба аз се застъпвам за спазването на закона за движение по пътищата и мирното придвижване на официални мероприятия, както и поощряването му във форума. Но къде да излея душата си, когато карам не като член на клуба, а като фен на марката :?:
Сега разбирам подбудите на някой хора, които бяха против форума да стане клубен- защото сега всичко е в светлината на прожекторите и дори да не се обаждат, този форум се чете от много хора. Недопустимо е в официалната медия на един сериозен клуб да има такива разкази, истории или уговорки.
Ето защо с още няколко души решихме да направим форум, където да пишем за подобни неща. След всичкото написано надявам се сте наясно, че тук не става въпрос за отцепничество, аз за допълване. Аз наистина имам нужда от това, да споделям и чета неща за моята марка далеч от законността, защото това ми доставя истинско удоволствие(не нарушаването на закона, разбира се, просто карането по витоша с превишена скорост си е нарушение на закона).
Понеже този нов форум ще е на частно лице смятам, че нямам право да му правя реклама тук. Който реши, че ще му е интересно да го посети да се свърже с ЛС с мен или Асен_Х.
Разбира се никой от нас не се отказва нито от клуба, нито от форума. Всеки си продължава със зададените задачи, никой не се съдри за нищо, но просто някой болни мозъци като нашите крещящо имат нужда, да си беседват с други болни мозъци, на теми, неподходящи за форум на официален клуб.
Искам да ви кажа, че решението на управителния съвет да не се допускат писания за нелегални и противозаконни занимания от членове или нечленове, но посетители на форума, среща голямо уважение и разбиране в нашите очи.
Надяваме се на същото във очите на всеки един почитаел на марката.
Искрено ваши Асен_Х и Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Назад към Основен Форум