Така....
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Така....
неска колата ми спря на пътя на 1 км от село Аксаково Варненско, що ли сме само 2ма варненци в списака и супернаисет хиляди софиянци ааааааааааааааааааааааааааааааа
ИСКАМ ОТГОВОРИ ВЕДНАГА

- Новини
-
Защото софиянците явно сме по-усложливи и затова сме напълнили списъка с имената си. Варненците явно не всички сте такива
За мое огромно съгаление има предимно софийски заявки за включване в списъка а извън големото село никой нов кандидат няма. това може само да ме огорчава, но както са казали хората - всичко се връща.
Съжалявам, Любо, че това не е могло да ти бъде от полза.

Съжалявам, Любо, че това не е могло да ти бъде от полза.
Re: Така....
LuBo1 написа:неска колата ми спря на пътя на 1 км от село Аксаково Варненско, що ли сме само 2ма варненци в списака и супернаисет хиляди софиянци аааааааааааааааааааааааааааааааИСКАМ ОТГОВОРИ ВЕДНАГА
Ми ти що не се заемеш с агитация

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Е тука сами си ударихте по главите , извинявам се ама ...
1во в Несебър помолих да ми се донесат стикери на клуба ---не се донесоха, а имало напечатано количество ,на някои явно не му се е носело нищо че 90% от пресъстващите бяха с личните си автомобили.Нищо нямаше им навреди да земат 10 стикерчета за номера и 2-3 за задните прозорци
не ве за ко са им то там няма ентусиасти както в София, на селяните ли ще ги раздават
2ро Идвам в София и както Ати и Андрю знаят искам лепенки и подложка за мишка ...........ама на един голям софииски .... изядох , е поне се сдобих с лепенка на опел клуба
ади стига съм са ял с компютъра не ми е тои виновен че изпържих съединителя ......
каква агитация искате бе пичове
Аз сам да почна да печатам стикери и подложки ли
Сами сте си виновни че 95% от потребителите на форума са от София
какво се прави за другите градове
ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО
Е има някакви отделни случаи
1во в Несебър помолих да ми се донесат стикери на клуба ---не се донесоха, а имало напечатано количество ,на някои явно не му се е носело нищо че 90% от пресъстващите бяха с личните си автомобили.Нищо нямаше им навреди да земат 10 стикерчета за номера и 2-3 за задните прозорци

2ро Идвам в София и както Ати и Андрю знаят искам лепенки и подложка за мишка ...........ама на един голям софииски .... изядох , е поне се сдобих с лепенка на опел клуба

каква агитация искате бе пичове

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Lubo1 ти освен да биеш камбаната друго какво правиш? Вдигнал панаир, че нямало кой да му помогне като закъсал! Аз ли да дойда от Русе да те тегля бе пиле? Какво са виновни хората, от цялата страна, че няма никои сериозен от Варна?! Ами ти си от Варна - както ти каза rado_rf заеми се с агитация! Дай да видим ти колко сериозни ентусиаста ще докараш! Аз ли да дойда във Варна да свърша нещо за клуба? За момента сме си разделили България на региони, аз отговарям за Русе и региона, Pilota отговаря за Търново и региона ... и т.н.
Аз съм събрал 20 човека всеки понеделник на BMW сбирки в Русе, 3ма от тия 20 ползват компютър и влизат във форума, другите са ентусиасти, създали сме една традиция вече повече от година! Ти какво си направил по въпроса в твоя град?
В неделя пътувах 700км - в поледица и сняг да отида на общо събрание в София, защото смятам, че е важно бъдещето на този клуб?! Ти къде си на картата?
Вторник отново пътувах 700км - отново в зимни условия, за да представим Клуба на пресконференцията на Камор Ауто и това го правим, за да ни знаят - НАС - КЛУБА и ФОРУМА! Ти къде беше тогава?
Не ми пиши популистки постове, защото никой няма да дойде да те хване за ръчичка и да ти свърши работата, която би могъл да свършиш сам! Ако на някого не му е ясно, този форум и Клуб съществуват 2 години на абсолютно гол ентусиазъм и всичко, което е създадено на честна дума и добри намерения! И като се появи някой като теб с празни претенции ми идва да му начупя клавиатурата в главата!
Аз съм събрал 20 човека всеки понеделник на BMW сбирки в Русе, 3ма от тия 20 ползват компютър и влизат във форума, другите са ентусиасти, създали сме една традиция вече повече от година! Ти какво си направил по въпроса в твоя град?
В неделя пътувах 700км - в поледица и сняг да отида на общо събрание в София, защото смятам, че е важно бъдещето на този клуб?! Ти къде си на картата?
Вторник отново пътувах 700км - отново в зимни условия, за да представим Клуба на пресконференцията на Камор Ауто и това го правим, за да ни знаят - НАС - КЛУБА и ФОРУМА! Ти къде беше тогава?
Не ми пиши популистки постове, защото никой няма да дойде да те хване за ръчичка и да ти свърши работата, която би могъл да свършиш сам! Ако на някого не му е ясно, този форум и Клуб съществуват 2 години на абсолютно гол ентусиазъм и всичко, което е създадено на честна дума и добри намерения! И като се появи някой като теб с празни претенции ми идва да му начупя клавиатурата в главата!

- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Така има какво да се поспори по темата. Никои не те кара да идваш 300км в сняг и лед само да ми помогнеш нали . Всеки си има приатели и може да разчита на тях. Главно поста ми беше за агитацията на нови потребители на форума. Липсата на повече потребители от "провинцията" мисля че се дължи на лоша реклама и агитация. Мисля си че един двама като скиват стикерче БМВ......нет на колата ще се заинтересъват или пък БМВ КЛУБ БГ не е ли така Аз съм само юзер на форума, дори не съм член на клуба. Ваша си е политиката за разрастването , не моя
Без караници , панаири и други нека бъдем големи и да погледни реално на проблема. И да го решим заедно
Не искам да прая панаири 

Без караници , панаири и други нека бъдем големи и да погледни реално на проблема. И да го решим заедно

Втори популистки пост - "да го решим заедно"?! Нима досега не те питах ти какво си свършил за Клуба?! Нима хората в Русе са членове на Клуба? Това ли те спира? Не видях да предложиш - дайте ми рекламни материали, ще раздавам, ще организирам сбирки, ще има повече ентусиасти от Варна .. Това нещо не го видях, видях критика, че нищо не се правело за останалите градове! Ами хората от останалите градове си го правят и понеже в София процента население е по-голям, нормално е и феновете да са повече! Кой ги е агитирал, кой ги е събрал тях? Ами те самите!
Да, може и да е лоша рекламата, но ти какво си направил за подобряването и, или е по-лесно да се наречеш "обикновен юзър", което обаче автоматично изключва претенциите ти към тези неща (реклама, road-assist и т.н.) Като "всеки има приятели и може да разчита на тях" и си "обикновен юзър" значи нямаш отношение към темата...?!
Неможе да няма караници, като някой "обикновен юзър" се появи на готово и почне да критикува, същевременно не си е преместил и пръста, за да свърши нещо, а иска да "use-ва" ... Единият от новите членове тази година, е виждал форума веднъж! Дойде до София с мен, запозна се с всички останали и стана член! Защо? Защото е ентусиаст! Теб някой да те е спрял да станеш член? ......... Аз също нямам BMW!!!
Да, може и да е лоша рекламата, но ти какво си направил за подобряването и, или е по-лесно да се наречеш "обикновен юзър", което обаче автоматично изключва претенциите ти към тези неща (реклама, road-assist и т.н.) Като "всеки има приятели и може да разчита на тях" и си "обикновен юзър" значи нямаш отношение към темата...?!
Неможе да няма караници, като някой "обикновен юзър" се появи на готово и почне да критикува, същевременно не си е преместил и пръста, за да свърши нещо, а иска да "use-ва" ... Единият от новите членове тази година, е виждал форума веднъж! Дойде до София с мен, запозна се с всички останали и стана член! Защо? Защото е ентусиаст! Теб някой да те е спрял да станеш член? ......... Аз също нямам BMW!!!
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
наистина Владо е прав бате
не спори за всичко
помисли малко преди да избухнеш с някое велико недоволство:(
просто няма смисъл:(
ама замислял ли си се по въпроса, че като закъсаш с колата в София ще дойдат да ти помогнат 50 човека?!:)
при положение, че цялата организация е супер любидетлска, не знам как очакваш някой да седи там и само да чака да му звъннеш, че ти се е счупила колата...

не спори за всичко

помисли малко преди да избухнеш с някое велико недоволство:(
просто няма смисъл:(
ама замислял ли си се по въпроса, че като закъсаш с колата в София ще дойдат да ти помогнат 50 човека?!:)
при положение, че цялата организация е супер любидетлска, не знам как очакваш някой да седи там и само да чака да му звъннеш, че ти се е счупила колата...

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- LuBo1
- води статистиката
-
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Темата още с моето 2ро мнение се измени корено! Говорим защо от Варна и околията няма хора а от София има супернаисет милиона хора.

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3