Кампания: BMW Клуб България против тютюнопушенето
Модератор: Общи модератори
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
Кампания: BMW Клуб България против тютюнопушенето
Стартираме кампания под наслов:
BMW Клуб България против тютюнопушенето
с мото: Цигарите убиват! Откажете ги!
BMW Клуб България против тютюнопушенето
с мото: Цигарите убиват! Откажете ги!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
и сам воиньт е воин.
аз обаче не подкрепям вашата кампания.
защо не почнахте от алкохола,та тои е по голям враг.и на това отгоре там ще има доста повече хора против,щот е по трудно да откажеш пиенето от колкото цигарите.
аз не пия,не ходя по жени и ако спра цигарите рискувам да ми поникнат ангелски крилца и да отлетя в дебрите на ада.
тьи че,ся не ме нападаите всички,щот се тьи става просто приемете едно различно мнение.амин.
аз обаче не подкрепям вашата кампания.
защо не почнахте от алкохола,та тои е по голям враг.и на това отгоре там ще има доста повече хора против,щот е по трудно да откажеш пиенето от колкото цигарите.
аз не пия,не ходя по жени и ако спра цигарите рискувам да ми поникнат ангелски крилца и да отлетя в дебрите на ада.
тьи че,ся не ме нападаите всички,щот се тьи става просто приемете едно различно мнение.амин.

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- Ich0
- младши ентусиаст
-
- Кара: Toyota Celica
Аз също напълно подкрепям подобна кампания. Много е неприятно наистина, особено сега по заведенията. Защото много от тях нямат никаква вентилация, а и за да е по-топло не се проветрява и става димна завеса. Както каза и tsvet40, димът вреди много на непушачите, защото техните организми не са толкова привикнали към никотина и едва ли не се опитват да си наваксат като вдишват от дима. Може и да не се изразявам много правилно, но предполагам ми схващате мисълта. Така, че твърдо НЕ на тютюнопушенето !
tsvet40 написа:Разликата е в това, че като пиеш, не вредиш на никой друг, освен на себе си. А с цигарите освен, че задимявате обстановката, съсипвате здравето и на тези, които са принудени да дишат дим вместо въздух
Друго си е да смърди на бъчва и спирт...

Аз изках да ги откажа, ама осъзнах, че това ми харесва. Защо да отказвам нещо което ми харесва? Наистина е гадно когато пречиш с това си на останалите. Аз като се мъчиш да ги отказвам осъзнах още, че кадето и да съм, дори и да не пуша, вдишвам дим, който когато си непушач е потенциално толкова вреден, колкото и когато си пушач, доказано не само на теория. С две думи: Димът в заведение се вдишва примесен с въздуха (вдишват се най-дребните частици катран и никотин. Те, както и при цигарите с ниско съдържание на такива, когато влязат в белият дроб (представете си една ситна цетка) запушват поричките му. Затова е по вреден от дим при пушене на средносилни цигари. При тях частичките са по-големи и лесно се изчистват при дишане на чист въздух.(пак си представете ситна цетка, в която има по големи боклуци, които се опитвате да измиете като я обърнете на струйката вода)
Но ако сте от София, просто забравете: всеки в голям град вдишва мръсният въздух, който е по - опасен и от цигареният дим (олово от автомобили, изгорели газове от кремиковци, самолети и т.н.) ...уф те едни две думи станаха....
Дано не съм ви оплашил с тази "лекарска дисертация:))
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3