За BMW Premium selection
Модератор: Общи модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
За BMW Premium selection
Гледам и се чудя защо тия хора от Камор , Дару или М-кар не вземат да направят една хубава втора употреба , смятам че ще продават като луди ако имат повече от 10 коли ?! Аз лично си търся Е46 330Д и не ми се ще да я купувам от горублянски таргаш ! Не вярвам да им спаднат продажбите на чисто новите ако вкарат за продажба повечко втора употреба , Premium selection по принцип са по скъпички , но пък ги купуваш от сериозни хора държащи на името си ! Ровя се по интернет като мишок за тая 330-ка и гледам хората на запад (където и ние претендираме да се намираме) какви количества излагат/продават , не смятам че се печели по-малко , дори ако те обвържат с гаранция сервизите им ще са пълни (все пак не са чисто нови) , частите и консумативите ще им вървят повече ! Та мисълта ми е : - ЗАЩО НЕ ГО РАЗВИВАТ ? Не всички БМВ ентусиасти изкарват по една милка годишно !
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Re: За BMW Premium selection
simoniko написа:Гледам и се чудя защо тия хора от Камор , Дару или М-кар не вземат да направят една хубава втора употреба , смятам че ще продават като луди ако имат повече от 10 коли ?! Аз лично си търся Е46 330Д и не ми се ще да я купувам от горублянски таргаш ! Не вярвам да им спаднат продажбите на чисто новите ако вкарат за продажба повечко втора употреба , Premium selection по принцип са по скъпички , но пък ги купуваш от сериозни хора държащи на името си ! Ровя се по интернет като мишок за тая 330-ка и гледам хората на запад (където и ние претендираме да се намираме) какви количества излагат/продават , не смятам че се печели по-малко , дори ако те обвържат с гаранция сервизите им ще са пълни (все пак не са чисто нови) , частите и консумативите ще им вървят повече ! Та мисълта ми е : - ЗАЩО НЕ ГО РАЗВИВАТ ? Не всички БМВ ентусиасти изкарват по една милка годишно !
като си готов да се бръкнеш за Premium Selection .. отиде в Камор и ще ти намерят .. тук е България. 330d не е по джоба на всеки, а 330d Premium Selection съвсем. За какво да държат затворени 1 милион лева и да чакат някой да се сети да отиде да си купи кола от там? Няма смисъл ..
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Е чакай сега... 330d не е по джоба, ми тия X5 и разни 7-ци да не би да са? Или са по-масови от 330d, че да ги има тях точно?
Според мен е по-скоро "квото имаме и ни докарат - това.....другото ше си го искате сами...."
И вероятно като е "по поръчка" ще е още по-дебело...

предполагам, че си по-добре информиран от мен, защото аз да си призная цитирах един вестник, но поне там пишеше, че едно 330d прилично натоварено от към екстри идва на цената на едно базова 7Series. Понеже българите пък били късопишковци (така пишеше .. във вестника), предпочитат да се изтегнат в една гола 7Series, отколкото да ръгнат 100 000+ лв. за 3Series. Та и от там пазара на коли втора ръка.. Пак казвам със сигурност си по-запознат и относно ценообразуването на Premium Selection, та сигурно си прав за "поръчковите" коли ..
па може и да не си .. кой знае

Според мен повече от 40 хиляди за е46 не си заслужава освен ако не е м3. Като знам в премиум селекшън к'ви ги слагат... 320 кабриота по 50-60 хиляди. Еми извинявай ама бих си взел е90 на никви километри 320д с почти същите екстри за тези пари. И тея дето ги пишат тея статии сигурно и е36 не могат си купат щото извинявай ама да дам пари за е46 с фулл екстри отколкото седмица нова от магазина с не толкова екстри и да ме наречат мухльо, късопишко и тн си е смешно. Новото си е ново... кой квото ще да ми говори
There is no replacement for displacement
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Turturelo написа:add1cted написа:Новото си е ново... кой квото ще да ми говори
че кой ти говори за стари коли
Премиум са до 100 хиляди километра и 5 години или поне така слушах, че рекламират. Може и на 50 хиляди да е колата обаче все е карана. Не е като да изкараш нова от магазина. Това исках да кажа

There is no replacement for displacement
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Turturelo написа:предполагам, че си по-добре информиран от мен,
Ае имам идея кво говоря и не го говоря напразно, но съвсем скоро Дару имат идея да им направят "голям'та изненада..." - тогава ще видиш Premium Selection дали няма да завъди повече автомобили

- simoniko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: валяк
330D
По Германия прилична 330Д в Премиум селекшън има за по 14000-17000 евра ! което е 30000 лв Грубо , за сравнение чисто нава 1-ца 120Д стандартна е 58000 ЛВ , това за седмицата незнам дали се вписва ! Все пак 28000 лв разлика между 1 и 330Д ! А 1-чка с екстри като 330Д за 30-32000 лв сигурно ще стъпи на 70 бона , което идва дубъл ! Ами те сега камор вкарват милион в 15 чисто нови автомобила , а втора употреба Е46 по търсените модификации мисля че могат поне 50 коли да вземат ! Бих взел премиум за 3-4000 повече от гурубляне определено ! Все пак това е мое мнение ! И на мен все още не ми е по джоба 330 , обаче ще бъде скоро и не искам да обикалям сервизите с кола на 400 хил. дето съм я платил 1500-2000 евро под премиум цена ! Бързичко ще си наваксам с цената !
А и смятам на лизинг да я взема ! :-)
Re: 330D
simoniko написа:По Германия прилична 330Д в Премиум селекшън има за по 14000-17000 евра ! което е 30000 лв Грубо , за сравнение чисто нава 1-ца 120Д стандартна е 58000 ЛВ , това за седмицата незнам дали се вписва ! Все пак 28000 лв разлика между 1 и 330Д ! А 1-чка с екстри като 330Д за 30-32000 лв сигурно ще стъпи на 70 бона , което идва дубъл ! Ами те сега камор вкарват милион в 15 чисто нови автомобила , а втора употреба Е46 по търсените модификации мисля че могат поне 50 коли да вземат ! Бих взел премиум за 3-4000 повече от гурубляне определено ! Все пак това е мое мнение ! И на мен все още не ми е по джоба 330 , обаче ще бъде скоро и не искам да обикалям сервизите с кола на 400 хил. дето съм я платил 1500-2000 евро под премиум цена ! Бързичко ще си наваксам с цената !
Какво значи прилична 330d? Година, оборудване .. аз така и не успях да си намеря "прилична" 330cd за под 25 000 евро?!
14 000 - 17 000 евро определено не са, дори и грубо, 30 000лв., защото имаш акциз, регистрации, застраховки .. така колата ти излиза по-скоро 45-50 000лв.
Не сравнявай цената на нова 1Series и нова 3Series, защото са различни автомобили, различен клас, с различно базово оборудване. Не може да сравняваш и нови и стари коли ценово. Много ясно, че за цената на относително напудрена 1Series може да си купиш A8 4.2, което е 3 класа отгоре като автомобил, но просто е неуместно.
Не на последно място, търговията с употребявани автомобили е достатъчно развита в България и един вносител, който се "зарови" в нея означава, че трябва да се фокусира над тази, вместо да продава нови коли. Неминуемо продажбата на нови коли спада, а никой не иска това.
Honzik написа:Turturelo написа:предполагам, че си по-добре информиран от мен,
Ае имам идея кво говоря и не го говоря напразно, но съвсем скоро Дару имат идея да им направят "голям'та изненада..." - тогава ще видиш Premium Selection дали няма да завъди повече автомобили
Те не я направиха 10 години като бяха сами, та сега като останаха официален сервиз на мотоциклети .. ще я направят.
- vankata™
- младши ентусиаст
-
Аз се оглеждам за Е39 525 след 2003 година, и ако имат такова бих го взел от там, но уви, и аз не искам да купувам от псевдо търговци, ама няма как иначе ! Дано развият идеята - тогава всички печелим! Примерно Пежо имат доста коли втора ръка и все читави, дано един ден и от Камор ни предложат подобна оферта
)))

::: vankata™ :::
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2