Тест Драйв на 4 нови модела! Е не можех да не се похваля;))
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Тест Драйв на 4 нови модела! Е не можех да не се похваля;))
Колеги искам да споделя еуфорията си с вас. Днес ми се случи нещо уникално-карах 4 чисто нови Баварци. Записах се за тест драйв на лоунча на 4-те нови (1,1 купе,3,5 серии) и днес мечтата стана реалност. Падна ми се 325xi и в 3 часа вече бях зад волана.
Времето беше ужасно, но на кой му пука
Закарахме звяра до някаква самолетна писта край Ихтиман(май), но и това няма особено значение. По-надолу ще видите филмче с 210 км в час по магистралата(инструктура малко ми се разсърди, но......кога пак ще ми се отдаде възможност
Трябваше да тестваме спирачките при екстремно спиране, избягвахме "препядствие" под формата на конуси от 80 км до 0.
Минавахме слалом с всички модели и в различни режими на скоростната кутия.
ЯКОООООООО
3-ката и 5-та бяха уникални и като возия и като ускорение, и като конфорт. 1-та някак бледнееше пред тези двете(малко като детска играчка), но не бих я отказал въпреки всичко
3 литровия дизел на 5-та беше супер пъргав, дори бих казал с по-добра динамика от 325-та с нейните 218 кончета. Лошото е че всички коли бяха автоматици и малко се "позамисляха" преди да тръгнат.
За съжаление не ни разрешиха да изключим, която и да е от системите за сигурност и колата не позволяваше, каквито и да е "ексцесии". Предупредиха ни предварително, да не дрифтираме
Имаш толкова малко контрол над колата, сякаш само се возиш.
Но беше якооооооооооооо
Ето малко снимки. Имам и 1 час филмче, но не знам как да го кача.
и нашият номер 5
Филмчетата утре!

Времето беше ужасно, но на кой му пука

Трябваше да тестваме спирачките при екстремно спиране, избягвахме "препядствие" под формата на конуси от 80 км до 0.
Минавахме слалом с всички модели и в различни режими на скоростната кутия.
ЯКОООООООО

3-ката и 5-та бяха уникални и като возия и като ускорение, и като конфорт. 1-та някак бледнееше пред тези двете(малко като детска играчка), но не бих я отказал въпреки всичко

3 литровия дизел на 5-та беше супер пъргав, дори бих казал с по-добра динамика от 325-та с нейните 218 кончета. Лошото е че всички коли бяха автоматици и малко се "позамисляха" преди да тръгнат.
За съжаление не ни разрешиха да изключим, която и да е от системите за сигурност и колата не позволяваше, каквито и да е "ексцесии". Предупредиха ни предварително, да не дрифтираме

Но беше якооооооооооооо

Ето малко снимки. Имам и 1 час филмче, но не знам как да го кача.

и нашият номер 5

Филмчетата утре!
Колега, и аз ходих на 16ти. Наистина много хубаво преживяване. Аз избрах 330д, защото не исках 4х4. По принцип не съм фен на дизелите, но БМВ са направили наистина уникален двигател. На високите скорости направо не се усеща разликата. При нас по пътя за Лесново не ни бяха предупредили за дрифтовете, та се пробвах по завоите. Но на пистата беше забранено, защото сме били оставяли черни ивици по белите ивици, а те били от много скъпа боя
Аз също като теб към мното доволен от преживяното.

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Re: Тест Драйв на 4 нови модела! Е не можех да не се похваля
koyota написа:...
ти кога беше колега? 19-ти следобяд? ако да предупреждението за дрифтене е било след като на мен ми се сърдеха че съм поднасял колата в долната част на пистата

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
MaXimal написа:120d е по-бързо при ускорение от 325xiA

Преди два дни записах един близък приятел за тест драйв и той ме пита каква кола да си изберял, искал да пробва 1Series, но му препоръчах да си вземе 330xd.

- Memphys
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Е30-ски
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Упражненията като гледам са същите като на BMW Innovation Days ''06
Владо пак ли ти си инструктора
в кои градове не е имало тестове че в Плевен ще дойдат чак юни месец

Владо пак ли ти си инструктора

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Завиждам ви благородно
.....и аз се записах ма не сатана тоя път 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
GECATA BMW написа:Упражненията като гледам са същите като на BMW Innovation Days ''06![]()
Владо пак ли ти си инструктора![]()
София - Пловдив - Бургас - Варна - Плевен
Варна и Плевен съм аз .. на другите са един колега инструктор с преводач и event мениджър от Германия, въпреки, че последния е наполовина българин.

А за упражненията .. ще измисля нещо различно от миналогодишните, ако пак сме на Долна Митрополия и имам място

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Turturelo написа:GECATA BMW написа:Упражненията като гледам са същите като на BMW Innovation Days ''06![]()
Владо пак ли ти си инструктора![]()
София - Пловдив - Бургас - Варна - Плевен
Варна и Плевен съм аз .. на другите са един колега инструктор с преводач и event мениджър от Германия, въпреки, че последния е наполовина българин.![]()
А за упражненията .. ще измисля нещо различно от миналогодишните, ако пак сме на Долна Митрополия и имам място
този път ще се реванширам

в понеделник или вторник ще ходя до Виа и ще питам къде но предполагам че ще сме на летището

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
59 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4