Зелена Карта
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Зелена Карта
Предстои ми пътуване до Македония следващата седмица, някой знае ли колко трябва да се изръся за Зелена Карта и въобще трябва ли ми? Има и още нещо - колата не е на мое име, дали ще е проблем?
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
зависи от застрахователя.
към ДЗИ съм и вчера си направих зелена карта за ЕУ + важи в Сърбия + пълно каско за навсякъде освен кражба в разни съмнителни държави - струваше ми 0.00 лева. към гражданска 102 лева обаче. Иначе към граждански дето са някви по 80 лева се доплащат 12 лева.
Но не важи за Турция примерно
не че ме грее..
при други застрахователи е по 10 лева, има които са 50, някои важат за Сърбия, други искат сосна сума ако искаш и Сърбия...
питате и ви казват
но независимо къде излизаш извън страната с колата (а не да ВЛИЗАШ другаде), ако ще до фрийшопа да си земеш семки, се иска зелена карта. сега дали ще те пуснат без проверка - аз не бих рискувал.
към ДЗИ съм и вчера си направих зелена карта за ЕУ + важи в Сърбия + пълно каско за навсякъде освен кражба в разни съмнителни държави - струваше ми 0.00 лева. към гражданска 102 лева обаче. Иначе към граждански дето са някви по 80 лева се доплащат 12 лева.
Но не важи за Турция примерно

при други застрахователи е по 10 лева, има които са 50, някои важат за Сърбия, други искат сосна сума ако искаш и Сърбия...
питате и ви казват

но независимо къде излизаш извън страната с колата (а не да ВЛИЗАШ другаде), ако ще до фрийшопа да си земеш семки, се иска зелена карта. сега дали ще те пуснат без проверка - аз не бих рискувал.
7 мнения
• Страница 1 от 1