Идва ми да се заритам!!!!
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Идва ми да се заритам!!!!
Помните ли тази тема:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=2427
Ако знаете колко ме е ЯД, че не отидох да видя за какво става дума...
Днес пак стана дума за това БМВ. Човека който ме свърза тогава, взе да ми ги разправя разни за четирицилиндрови двигатели по 2.3 литра, аз му обяснявам че М20В23 е шестцилиндров а той :
"Помниш ли онова БМВ дето ти казах за него април месец? Неговия мотор е 2.3 литра и е четирицилиндров!"
В този прекрасен момент аз щях да падна от стола: то идело реч за S14, колата била Е30 М3 и се е продала преди две седмици за 1500 лева:bcry::bcry::bcry:. Обаче тогава той ми каза "323" и въобще не спомена за четири цилиндъра.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=2427
Ако знаете колко ме е ЯД, че не отидох да видя за какво става дума...
Днес пак стана дума за това БМВ. Човека който ме свърза тогава, взе да ми ги разправя разни за четирицилиндрови двигатели по 2.3 литра, аз му обяснявам че М20В23 е шестцилиндров а той :
"Помниш ли онова БМВ дето ти казах за него април месец? Неговия мотор е 2.3 литра и е четирицилиндров!"
В този прекрасен момент аз щях да падна от стола: то идело реч за S14, колата била Е30 М3 и се е продала преди две седмици за 1500 лева:bcry::bcry::bcry:. Обаче тогава той ми каза "323" и въобще не спомена за четири цилиндъра.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- 2 GUNS FIRE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: само и продава,нищо не разбира.
- Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.
Много правилно ти е казал човека но нямало кои да загрее , еми братче за бои си си / бий си се / .

ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
някой неща е по-добре да не ги узнава човек,явно това е едно от тях
А като си спомня какви бяха думите ти след събора много добре те разбирам,при все че аз нямаше да се замисля,щях да продам всичко итн....
Жалко наистина
Поне сигурен ли си,че новите собственици знаят каква е колата,ако не иди ги убеди,че шестака звучи по-добре,че това е стар ДВГ или каквото и да е.
Макар че щом не е искал да ти даде ВИН-а може да не й е чиста работата
А като си спомня какви бяха думите ти след събора много добре те разбирам,при все че аз нямаше да се замисля,щях да продам всичко итн....
Жалко наистина
Поне сигурен ли си,че новите собственици знаят каква е колата,ако не иди ги убеди,че шестака звучи по-добре,че това е стар ДВГ или каквото и да е.
Макар че щом не е искал да ти даде ВИН-а може да не й е чиста работата
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
тва е оферта
ходи при новите собственици и им пусни една оферта за 2000 бона 4е ше я вземеш и може и да стане работата;)
въпреки, че ако вече са остановили, че МНОГО ВЪРВИ едва ли ше се навият:(
ходи при новите собственици и им пусни една оферта за 2000 бона 4е ше я вземеш и може и да стане работата;)
въпреки, че ако вече са остановили, че МНОГО ВЪРВИ едва ли ше се навият:(

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Engi написа:една оферта за 2000 бона

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
X-citer написа::shock: WOWАбе Engi, все пак говорим за БМВ Е30, а не за БОИНГ 737
ако си навитак ще ти дам моята за 10 пъти по-малка цена
![]()
Да ама все пак говорим за едно от първите M3-ки (ако не се лъжа ~200 к.с.). И аз така преди един месец неможех да повярвам. Гледам едно такова - върти гуми да си е..бе майката (а му бяха два пъти по-широки от моите)

Лятото видях в София едно синьо Е30, малко прагове, малко маска, малко добре..... абе .. добре изглеждаше но когато му вдигна капака лъсна не какво да е а леко запрашен надпис в/у капака на главата Motorsport. Беше четирицилиндрово и определено не беше 1,8. Тогава бяхме там с две Е28-ци и видяхме на какво точно е способно, а пича който го караше тогава определено знаеше какво прави. Дрифта беше изпипан и без никакво пускане на гаста (въпреки предположенията ни, че ще го хване шубето или, че ще обърне). Та машината определено се справяше прекалено добре. Беше много прашасала тъй като не се караше но приличаше на тъмносиня, да не става въпрос за същата?

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
9 мнения
• Страница 1 от 1