Идва ми да се заритам!!!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Идва ми да се заритам!!!!

Мнение от Един » 25 Ное 2003, 14:27

Помните ли тази тема:

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=2427

Ако знаете колко ме е ЯД, че не отидох да видя за какво става дума...
Днес пак стана дума за това БМВ. Човека който ме свърза тогава, взе да ми ги разправя разни за четирицилиндрови двигатели по 2.3 литра, аз му обяснявам че М20В23 е шестцилиндров а той :
"Помниш ли онова БМВ дето ти казах за него април месец? Неговия мотор е 2.3 литра и е четирицилиндров!"

В този прекрасен момент аз щях да падна от стола: то идело реч за S14, колата била Е30 М3 и се е продала преди две седмици за 1500 лева:bcry::bcry::bcry:. Обаче тогава той ми каза "323" и въобще не спомена за четири цилиндъра.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 25 Ное 2003, 14:35

батка, директно се заритай;)
като го чета и мен ме е яд;((((
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: само и продава,нищо не разбира.
Мечтае да кара: и да понаучи поне малко.

Мнение от 2 GUNS FIRE » 25 Ное 2003, 14:36

Много правилно ти е казал човека но нямало кои да загрее , еми братче за бои си си / бий си се / . :twisted: :maad:
ПЛАМЪЦИ ОТ ВСИЧКИ ЦЕВИ

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 25 Ное 2003, 18:21

някой неща е по-добре да не ги узнава човек,явно това е едно от тях
А като си спомня какви бяха думите ти след събора много добре те разбирам,при все че аз нямаше да се замисля,щях да продам всичко итн....
Жалко наистина
Поне сигурен ли си,че новите собственици знаят каква е колата,ако не иди ги убеди,че шестака звучи по-добре,че това е стар ДВГ или каквото и да е.
Макар че щом не е искал да ти даде ВИН-а може да не й е чиста работата
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 25 Ное 2003, 18:28

тва е оферта
ходи при новите собственици и им пусни една оферта за 2000 бона 4е ше я вземеш и може и да стане работата;)
въпреки, че ако вече са остановили, че МНОГО ВЪРВИ едва ли ше се навият:(
Изображение

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 25 Ное 2003, 18:34

Engi написа:една оферта за 2000 бона

:shock: WOW :shock: Абе Engi, все пак говорим за БМВ Е30, а не за БОИНГ 737 :lol: ако си навитак ще ти дам моята за 10 пъти по-малка цена :lol: 8)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 25 Ное 2003, 19:31

X-citer написа::shock: WOW :shock: Абе Engi, все пак говорим за БМВ Е30, а не за БОИНГ 737 :lol: ако си навитак ще ти дам моята за 10 пъти по-малка цена :lol: 8)

Да ама все пак говорим за едно от първите M3-ки (ако не се лъжа ~200 к.с.). И аз така преди един месец неможех да повярвам. Гледам едно такова - върти гуми да си е..бе майката (а му бяха два пъти по-широки от моите) :shock: . Викам на един познат т'ва с какъв двигател е - той ми вика M3 с четерицилндров мотор :P :P :P . Аз щях да падна. Викам му - такова животно като М3 с 4 цилиндъра няма. Разрових се после - наистина имало такова животно :D и не само с един, ами и с два двигателя - по-слабия е 200 к.с. 2,3 л.('87-'89), а по-якия - 215 к.с - 2,5л ('90-'91). Та така - E30 M3 euro. Когато и да го видя за 2000 лв. - няма да се замисля да го взема : :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 25 Ное 2003, 22:05

Колегата имаше предвид "2000 бона", т.е. около 2 млн. лева :wink:

мутра
Аватар

Мнение от Gorby » 25 Ное 2003, 22:30

Лятото видях в София едно синьо Е30, малко прагове, малко маска, малко добре..... абе .. добре изглеждаше но когато му вдигна капака лъсна не какво да е а леко запрашен надпис в/у капака на главата Motorsport. Беше четирицилиндрово и определено не беше 1,8. Тогава бяхме там с две Е28-ци и видяхме на какво точно е способно, а пича който го караше тогава определено знаеше какво прави. Дрифта беше изпипан и без никакво пускане на гаста (въпреки предположенията ни, че ще го хване шубето или, че ще обърне). Та машината определено се справяше прекалено добре. Беше много прашасала тъй като не се караше но приличаше на тъмносиня, да не става въпрос за същата?
Изображение
Изображение
Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA

Назад към Основен Форум