барбекю...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

master of the force
Аватар

барбекю...

Мнение от alx » 11 Апр 2007, 20:25

историята...

пича си оставя колата на поправка щото бил скочил в няква локва и глътнал вода... взима я и скоро след това както си кара некъв му маха от съседната лента и вика "гориш..." нашия отбива и... другото е ясно...

http://m5board.com/vbulletin/showthread.php?t=94051

предполагам че вода е влязла някъде по куплунзите и окъсила нещо във малък затворен обем... и от там се е запалило..

карайте бавно през водата... толкова бавно че да не плискате... и определено да не стига водата до там откъде мотора смуче въздуха.. аз лично гледам въобще да избягвам локвите когато мога де.. повреди от наводнения са едни от най-неприятните за откриване... дори има практика ако има електрически проблеми от наводнения да се сменят целите кабелни оплетки/снопове...
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 11 Апр 2007, 21:01

Мъкаааа :shock: . Язък за колицата :confused: .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Hooligan » 11 Апр 2007, 23:03

ужас. застрахователите тука не плащат. :roll:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nightmare » 11 Апр 2007, 23:09

Язък за колицата наистина :confused: много жалка история.

alx от бая време чета постовете ти.Из дъ бест оф съм изчел почти всичко написано от теб и смея да твърдя че бая поназнайваш :D
Само един въпрос имам каква кола караш(едва ли е трабант както пише).Доста съм се чудил ама :roll:
Извинявай ако нещо...ама ми стана интересно.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cecoboy » 11 Апр 2007, 23:11

Hooligan написа:ужас. застрахователите тука не плащат. :roll:

Верни ли ве?!?Защо?!?

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 11 Апр 2007, 23:53

Еееей мъката е голяма :shock: :help: :help: :(
И това в "белия свят", ами тука , с нашите мини езера ?! :roll: :help:

Георги Пенчев
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 12 Апр 2007, 0:10

Белия свят, особенно по моите ширини има по-големи дупки от тия в БГ :mhihi: .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Апр 2007, 0:35

Имах едно време една 323-ка, само, че мазда дизелова...
направо катастрофирах с 40 км/ч в ЛОКВА, хайде да го кажем, че беше малко езеро, возех едно от поредните гаджета в даскало към вкъщи и валеше порой в годината на ГОЛЕМИТЕ дъждове, и да кажем околовръстното във Враца си карам аз лекичко на 4-та с 40, другите коли бяха отбили на аварийни, ама аз си карам кат пич и по едно време ДУУУУУУУУУФ!!! И колата изгасна и почна да се пълни с вода, напълни се до таблото, дори централната конзола потъна, а мацката права на седалка (беше 1,50 та се събра права в маздата :mhihi: :mhihi: :mhihi: ), а на вън не спира да вали. Клаксон, тва онова, колите си ме отминават и никой не ебава да спира. Излязах аз от колата през прозореца на мойта врата, тъй като имаше вода почти до него и нямаше как да отворя. Забутах колата 2-3 крачки, обаче не успях да я искарам, преди това бях звъннал на бащата, дойде той с микробуса и понеже трябваше да се гмуркам за да я закачим с важето, влезе той в ЛОКВАТА, опря ме броня в броня и ме избута. Колата беше направила воден удар, но за моя радост се разминахме само с 300 лв. за ремонт, а като гледам м5-цата и 300 000 няма да я оправят, та кофти. :confused: :(

Та мисълта ми беше, какво ли щеше да стане, ако м5-то се удари в такав ГЬОЛ, направо не ми се мисли. :( :( :( Една читава канализация нямаме в нашата мила Родина, камо ли да не стават локви и ЕЗЕРА по пътищата. Тъпа работа.

Хубаво е, че пича е добре. Много кофти ситуация. :roll: :roll: :confused: :confused: :( :(
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 12 Апр 2007, 3:04

Nightmare написа:Само един въпрос имам каква кола караш(едва ли е трабант както пише).Доста съм се чудил ама :roll:
Извинявай ако нещо...ама ми стана интересно.

то пише бе не виждаш ли, "разни други возила" :mhihi:

иначе за М5-цата-тъжна история...ама като гледам пича не го приема много кофти, ще я смени с друга, но съпреки всичко е гадно :(
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 12 Апр 2007, 4:33

vicho написа:Имах едно време една 323-ка, само, че мазда дизелова...
направо катастрофирах с 40 км/ч в ЛОКВА, хайде да го кажем, че беше малко езеро, возех едно от поредните гаджета в даскало към вкъщи

Хаха от една гледна точка си останал на сухо, а от друга направо си се наводнил.Само да знаеш, че бащаи те е проклел :twisted:

По темата.
Важното човек да е добре пък коли се купуват

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 12 Апр 2007, 9:47

Еба си и пожара :shock: Добре,че пича се е разминал само с уплаха, даже е гледал пиро-шоу... А един зевзек надолу в темата е написал "тук, на юг, правим такива неща, когато искаме някой или нещо да изчезне" :mhihi:
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 12 Апр 2007, 10:26

ами, човека има късмет, че живее в америка, сега ще му купят ново М5 и сигурно ще получи едни 100 000 долара обезщетение за цялата тая работа, да му мислим ние :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: KiA, Volvo, Ford
Мечтае да кара: Болид от F1
Детайли за колата: Picanto 2008, V70 2001, Puma 2021

Мнение от logout » 12 Апр 2007, 10:41

За попадане в езеро... и аз съм се гмуркал. На Гара Искър под моста. Една дъждовна вечер. Гледам аз един Икарус дава назад :shock: . Чак после разбрах защо :mhihi: Като се бухнах в "езерото" - залях цялата кола (Лада). Ама не угасна пущиняка. И на 2-ра леко-леко издрапах. Водата беше малко под капака. После във всички фарове плуваха рибоци :mhihi: Спирачките дойдоха чак в Казичене, а някъде се клюмкаше вода близо месец след инцидента - така и не разбрах къде, но след спиране се чуваше едно клюм-клюм-клюм...

А за пожара... лоша работа. На брат му на баджанака оня ден му се е разминало. Карал си нашия 7-цата (от най-новите) по магистралата в леко пияно :uups: състояние. Някъде след Пловдив (на път за София) спукал предна гума, но явно от фирканото нещо не усетил... По едно време колата сама взела да намалява. На него това не му харесало и настъпил до дупка... Е да, ама въпреки това бавареца спрял сам... И като взели едни гъсти пушеци да излизат от предна дясна... изтрезнял набързо. Но понеже е мозък, а имал вода в колата - излезнал и я люснал да угаси пламъците, че гумата се запалила (вместо да използва пожарогасителя). Потушил пожара, ма после треперил целия като лист. Съответно от интервенцията с водата сега на спиране предницата му тресе - покривил е яко диска.

П.П. Части от историята може и да не са от най-достоверните, че той е един разказвач... Но поне горялото си стои, а и той беше доста афектиран, така че що-годе има верни неща ;)
It's not who You are, it's who You know...

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 12 Апр 2007, 13:23

[quote="logout"][/quote]

Хехехехех.. колко познато звучи.. ние с Дилян двамата се връщаме от "сервиза" на Гара Искър на отиване заобиколихме водата, но имаше коли които си минават през нея.То продължава да си вали и навръщане Дилян каза, че ще минем.. и комбото стана подводница.. бяхме се покатерили на покрива и дойдоха от Нощен Труд и ни снимаха.., а най култовото беше, че ни издърпа катафалка. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 12 Апр 2007, 21:03

е на тва му се вика тоталка :mhihi:

Следваща

Назад към Основен Форум