ANGEL EYES.....
Модератор: Общи модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ANGEL EYES.....
Искам някой да ми разясни повечко за тес светлинки
.Като за начало кви пари са? От каде да ги взема и нещо по интересно относно слагането им.На брейтон Бмв-то с такива и е мноооооо маниашко (не че повечето от вас незнаят
В Варна сигурно ще ги има ама не съм търсил още.....

В момента се занимавам точно с тях (правя ги сам, де...
), иначе няма да ги намериш по магазините, щото ги правят само за новите модели 5 и 7-ма серия, продават се на запад заедно с фара и мисля, че чух за цена около 500 USD, но не съм сигурен.
Тук във форума имаше такава тема с линк към сайта на някакъв ентусиаст в USA, който си ги направи сам (аз се учих от него
) и ги сложи на някаква Honda
, и друг, който си купил два фара от гореспоменатите
, разпорил ги и извадил само светещите пръстени и си ги монтирал.

Тук във форума имаше такава тема с линк към сайта на някакъв ентусиаст в USA, който си ги направи сам (аз се учих от него

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
Не, беше си купил пръчки за задвижване на домашни щори, само че при тях тези пръчки са плътни и изработени от полипропилен или нещо такова, със свойствата на оптично влакно, а нашите са кухи и не стават, аз си намерих немски такива, огъват се при около 150 градуса.
Надявам се, че скоро ще светнат и ще постна снимки...
А оня с Е30-то беше купил цели фарове и ги беше разсипал...
Надявам се, че скоро ще светнат и ще постна снимки...

А оня с Е30-то беше купил цели фарове и ги беше разсипал...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
quixzole написа:няма ли да ти хартиса малко от световодите да ми услужиш; )щото и аз си купих от германия, но като ми ги донесоха се оказаха много дебели и няма да влезнат във фара...А някой ми каза че продавали такива в Брикулаж....проверявал ли е някой
Тук никъде няма, кухи са и са от някаква чуплива и ронлива пластмаса, т.е. нищо няма да стане.
bum_bum написа:Тук никъде няма, кухи са и са от някаква чуплива и ронлива пластмаса, т.е. нищо няма да стане.
По принцип се гънат при нагряване, проблема е, че понеже са кухи при извиване загубват правилната си шестостенна форма... Дори и да ги огънете няма да се получи желания ефект, защото не са плътни и няма какво да провежда светлината ..

- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: ANGEL EYES.....
Stealth ® написа:Искам някой да ми разясни повечко за тес светлинки.Като за начало кви пари са? От каде да ги взема и нещо по интересно относно слагането им.На брейтон Бмв-то с такива и е мноооооо маниашко (не че повечето от вас незнаят
В Варна сигурно ще ги има ама не съм търсил още.....
ЗДРАВЕЙ,
Обърни се към Breyton,доколкото знам той е правил тези фарове??
- Breyton
- ентусиаст
-
- Кара: E34
Моите са с плексигласови прь4ки,които сьм си ги купил от Германия.
Не светят силно като оригиналните но пьк и3ли3а доста по евтино.
Ако някои иска мога да му направя.
Не светят силно като оригиналните но пьк и3ли3а доста по евтино.
Ако някои иска мога да му направя.
Последна промяна Breyton на 23 Ное 2003, 1:10, променена общо 1 път
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3