Ван БМВ???
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Хайде бягай бе
съвсем се ос**ха бе братче,тва за някой човек с 5-6 членно семейство е екстра ,ама БМВ не са такива автомобили.Те скоро и камиони ще измислят,като МБ.Явно са си поставили за цел да окажат конкуренция на всички типове превозни средства.
Представете си маршрутка БМВ,пикап БМВ и т.н.
:x

Представете си маршрутка БМВ,пикап БМВ и т.н.
:x
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
ремарке БМВ, каравана БМВ, багажник за зеленчуци БМВ, може също и ремарке за диви прасета -> БМВ
ПП> дано Бенгъл не види тва

ПП> дано Бенгъл не види тва

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Ей,за пари всичко ще направят.И емблема като на МБ ше турят отпреде.Все пак гледат да продават.Французите,макар и да правят скапани коли,са мнооо хитър народ и заради разните му там ванове,манове и други мелези продават като луди.Парата прави борбата.Не може да се бориш срещу конкуренцията със собствените си виждания за кола,когато купувачите са тъп народ с много кинти у джеба и купуват лъскави боклуци,само защото таванът им бил по-висок и багажникът по-голям.Естествено,като ги покарат два-три месеца,се усещат,то скърцори отсекъде и вози като Шкода Мадара.Ама нали вече са броили парите.А от друга страна много скъпи тея БМВ-та,бе!Баси цифрите.Как да си купиш такова нещо.Направо се оливат.
Ми аз за тва мисля,че почват и от БМВ да прават качамак с маслини.За пари.Аз откога ви говоря.Субару е колата,пичове.Опс.....Изпуснах се.
Ми аз за тва мисля,че почват и от БМВ да прават качамак с маслини.За пари.Аз откога ви говоря.Субару е колата,пичове.Опс.....Изпуснах се.

landikar имаш право... Бе то всички компании се иzложиха напоследьк, всеки гледа да продаде още и някоя друга барака... Виж Porsche какво лайно направиха - Cayenne. И сега го продават яко на глупаците, но продажбите на 911 им паднаха ряzко, а хардкор феновете им не се кефят, меко каzано. Така става и в БМВ. Още простотии - VW, уж масови коли, направиха супер скьпата яхта Phaeton, а дьщерната фирма zа луксоzни коли - Audi прави А2 - е евала
. По вьпроса с цените - ами докато се купуват, ще ги продават
. Всеки zнае, че дори на zапад ново БМВ се копува главно 'zа гьzария', т.е. хората са сьгласни да плащат надценката и да копуват overprice-нати коли само zаради имиджа. Нали ги гледам какви надути глупаци ги карат. 5% от тях да са фенове на марката. Стикери сьс БМВ-КЛУБ-ЕДИ-КОЙ-СИ има само на по-стари автомобили... Ама много се отплеснах. Важното е, че докато правят качествени мотори, zадно предаване и zлобен вид, аz сьм zа БМВ, пьк дори и вен да е

Еми това го гледах в www.autobild.de,обаче както предполагам вече се сещате е на немски.Аз само цифрите гледах-и те са ми достатъчни.
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Нормално е да се правят такива модели и да се разширява гамата на предлаганите класове. Типичен пример е Порше, един от лидерите при спортните коли в цял свят направи джип, ама бил спортен, спортен ама е джип и спираме с играта на думи!
В годините на сериозна комерселизация е нормално БМВ да се стараят да завладяват нови пазарни сегменти с цел увеличаване на продажбите, печалбите и оборота, а това се получава в следствие на добрите резултати, който марката постига с новите си модели. Специално на американския пазар БМВ има най-добри резултати от всички европейски марки при продажби на автомобили от среден клас.
БМВ продава повече от Ауди с модела А6 и от МБ с модела Е клас.
Защо БМВ да не направи ван с който да се опита да печели и в друг клас, след като единствената сериозна конкуренция на може да бъде VW Sharan? МБ в това отношение нямат с какво да се изпречат на този етап при вановете, имат модела ВИТО, колкото и да е хубав и луксовен той си е по-лачен бус, казвам го от опит.
Както забелязвате, в последните години всички марки почнаха да правят автомобили в други класове, различни от тези в който имат добри резултати.
Ауди пускат LeMans и проекта със сигурност ще се появи на бял свят имайки предвид колко подробности около него се съобщават, освен това екстравагантния Пайкс Пийк също ще стъпи на пътя върху платформа А7, както казах вече Порше пусна Кайен, VW направи Туарег, Пежо направи 806 ван, БМВ си имат джип(ове) Х5 и Х3, Ланча пуснаха лимузина, която минава за конкуренция в така наречения С клас, ако преди 605 на Пежо неможеше да стъпи на малкия пръст на БМВ7, МБ С клас, Ауди V8 и след това А8 и по-скоро приличаше на автомобил в бизнес класа, то сегашното 607 е много по-добър опит на французите и колата има свойте качества, а като цена е доста конкурентна на горе изброените лимузини.
Така че няма какво да се чудите че БМВ иска да пълни по-добре банковите си сметки и да печели доволно, съдейки по имиджа и качествата на автомобилите от тази марка, може да бъдете сигурни че ако се пусне такъв ван, доста хора, които имат нужда от такъв тип кола, ще са щастливи да си купят БМВ.
За финал на всичко мога да кажа само че, след като Ферари са произвели модели КОМБИ
по поръчка на султана на Бруней, може да сте сигурни че БМВ биха направили и камион! 
В годините на сериозна комерселизация е нормално БМВ да се стараят да завладяват нови пазарни сегменти с цел увеличаване на продажбите, печалбите и оборота, а това се получава в следствие на добрите резултати, който марката постига с новите си модели. Специално на американския пазар БМВ има най-добри резултати от всички европейски марки при продажби на автомобили от среден клас.
БМВ продава повече от Ауди с модела А6 и от МБ с модела Е клас.
Защо БМВ да не направи ван с който да се опита да печели и в друг клас, след като единствената сериозна конкуренция на може да бъде VW Sharan? МБ в това отношение нямат с какво да се изпречат на този етап при вановете, имат модела ВИТО, колкото и да е хубав и луксовен той си е по-лачен бус, казвам го от опит.
Както забелязвате, в последните години всички марки почнаха да правят автомобили в други класове, различни от тези в който имат добри резултати.
Ауди пускат LeMans и проекта със сигурност ще се появи на бял свят имайки предвид колко подробности около него се съобщават, освен това екстравагантния Пайкс Пийк също ще стъпи на пътя върху платформа А7, както казах вече Порше пусна Кайен, VW направи Туарег, Пежо направи 806 ван, БМВ си имат джип(ове) Х5 и Х3, Ланча пуснаха лимузина, която минава за конкуренция в така наречения С клас, ако преди 605 на Пежо неможеше да стъпи на малкия пръст на БМВ7, МБ С клас, Ауди V8 и след това А8 и по-скоро приличаше на автомобил в бизнес класа, то сегашното 607 е много по-добър опит на французите и колата има свойте качества, а като цена е доста конкурентна на горе изброените лимузини.
Така че няма какво да се чудите че БМВ иска да пълни по-добре банковите си сметки и да печели доволно, съдейки по имиджа и качествата на автомобилите от тази марка, може да бъдете сигурни че ако се пусне такъв ван, доста хора, които имат нужда от такъв тип кола, ще са щастливи да си купят БМВ.
За финал на всичко мога да кажа само че, след като Ферари са произвели модели КОМБИ

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
aс бях написал преди извесно време че съм чел някаде че bmw ще правят ван ама някои от вас не ми повярваха. 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2