информация за автокъщи
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
информация за автокъщи
ако някой знае стабилни автокъщи (а не мошеници)
в софия или пловдив нека да пусне малко информация
ще съм му много благодарен
в софия или пловдив нека да пусне малко информация
ще съм му много благодарен
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
Авто къща САВИЛА /София/ е проверена и мога спокойно да гарантирам,че не са мошеници.Лошото е ,че е малка и няма голям избор.Колите са от Германия и са редовни! БМВ-та съм виждал само 1 път,но има възможност за поръчка
Ето ти тел на собственика,май беше Иво? 0888806205

Ето ти тел на собственика,май беше Иво? 0888806205
- n1tr0s0x1d3s1st3m
- младши ентусиаст
-
Биииииииииип грешен отговор те са със 100% гарантиран произход виж за капитолия може да даваш пример
good luck and enjoy

good luck and enjoy
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
--------------------------------------------------------------------------------
За Софавто лично мога да гарантира,че са редовни,защото дизела си го взехе оттам,като хората ни дадоха да вземем колата,да отидем до КАТ и да направим справка(50лева тогава) с базаданните на Интерпол,дали колата е обявена за издирване.
Това че колите им не винаги са редовни технически не означава,че не са редовни юридически,има разлика.
Тцветчо-нищо лично,но замисли се малко за начина ти на изказване....
За Софавто лично мога да гарантира,че са редовни,защото дизела си го взехе оттам,като хората ни дадоха да вземем колата,да отидем до КАТ и да направим справка(50лева тогава) с базаданните на Интерпол,дали колата е обявена за издирване.
Това че колите им не винаги са редовни технически не означава,че не са редовни юридически,има разлика.
Тцветчо-нищо лично,но замисли се малко за начина ти на изказване....
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
ati написа:Тцветчо-нищо лично,но замисли се малко за начина ти на изказване....
Само не разбрах защо реши, че въпросът е коя автокъща е редовна юридически - има разлика, както сам си забелязал...
Какво имаш предвид под "начин на изказване"? Надявам се не си ми открил граматическа или правописна грешка...
Нищо лично, изказвай се малко по-ясно

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Извинявай за ника ти-опитах се да го напиша на кирилица
no disrespect
стори ми се мялко заядливо фразата за хипопотама и станиола(или беше някое друго животно) и плюс това не съдържаше никакво мнение,като съдържание,затова го изтрих,но понеже смятам,че не си от хората,които са влезли да се заяждат,а според мен имаш принос в разнищваните тук теми се почуствах длъжен да ти покажа грешката,а не просто да я изтрия,без да кажа защо.
За граматически или правописни грешки(които аз признавам си много правя в бързината0 не мисля,че трябва някой да те съди или поне не съм аз,така че не бих си позволил да изтрия твое или на когото и да било мнение,заради това.
Извинявай,ако съм те засегнал-наистина не беше лично

стори ми се мялко заядливо фразата за хипопотама и станиола(или беше някое друго животно) и плюс това не съдържаше никакво мнение,като съдържание,затова го изтрих,но понеже смятам,че не си от хората,които са влезли да се заяждат,а според мен имаш принос в разнищваните тук теми се почуствах длъжен да ти покажа грешката,а не просто да я изтрия,без да кажа защо.
За граматически или правописни грешки(които аз признавам си много правя в бързината0 не мисля,че трябва някой да те съди или поне не съм аз,така че не бих си позволил да изтрия твое или на когото и да било мнение,заради това.
Извинявай,ако съм те засегнал-наистина не беше лично

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
СофАвто наистина е една от най-точните автокъщи в България, но цените им са малко хммм. солени да ги кажем, naskoksan и tsvet40, може би не сте имали работа с тях и за това имате такова мнение, но къщата е номер едно.
Това е единствената автокъща, която има клауза в договора, че ако на границата те спрат и ти вземат колата защото е нередовна, те се задължават да ти възстановят сумата или идентичен автомобил до 72 часа!
Това е единствената автокъща, която има клауза в договора, че ако на границата те спрат и ти вземат колата защото е нередовна, те се задължават да ти възстановят сумата или идентичен автомобил до 72 часа!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
глупости говориш, ти колко коли на 5+ години без удар си виждал?!!??!
Като един приятел който си купи кола от ЛюбоКар с оригинална боя и после се оказа цялостно пребоядисана, кво лошо и странно има?! Нищо!
Освен това СофАвто внасят коли от 92-а година, нали не мислиш че някой джамбазин от Горубляне или където и да било е в час повече от тях защото продава на по-ниски цени?!
От всички скъпи коли около мен само тези от СофАвто не правят проблем
Като един приятел който си купи кола от ЛюбоКар с оригинална боя и после се оказа цялостно пребоядисана, кво лошо и странно има?! Нищо!
Освен това СофАвто внасят коли от 92-а година, нали не мислиш че някой джамбазин от Горубляне или където и да било е в час повече от тях защото продава на по-ниски цени?!
От всички скъпи коли около мен само тези от СофАвто не правят проблем
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
Да ви кажа, че кола е по-хубаво да се купи от уста на уста(на ръка),а не от автокъща.Но все пак всеки си избира сам от къде да купува.
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2