помощ за гуми
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
помощ за гуми
някой знае ли нещо за гуми БФ гудрич/поне така си мисля че се казват/.и дали някой е карал поне 2 зими.щот ми ги предлагат за по 100лв. 195x65x15 а съм харесал Клебер и много се колебая щот 100лв икономия не е малко 

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
BF Goodrich ,са много добри гуми но за летни, миналата ни кола-Lancia Prisma я карахме с такива зимни,и да ти кажа хем беше с предно,а не показваше някакви велики постижения с тези гуми.Клебера доколкото съм забелязвал се стремят повече към производството на зимни гуми, и доколкото съм чувал, никой не се е оплаквал от тях.А каучукът също им е доста добър.
BF Goodrich са дъщерна фирма на GoodYear ако не ме лъже вече пълния hdd намиращ се над раменете .. Имат 2-3 добри модела летни гуми, но като цяло са нищо особено... Ако цената, която ти дават са за нови гуми определено е съмнително малка.. Дори Lassa Snoways 2 с този рамер са около тази цена, дори малко отгоре!
Аз също съм на тема зимни гуми в момента и съм си харесал Yokohama AVS Winter, но в момента издирвам железни джанти да си смъкна колата на по-малък цолаж и да си взема високи тесни гуми
да се по пързалям малко зимата (любимия ми сезон)
Аз също съм на тема зимни гуми в момента и съм си харесал Yokohama AVS Winter, но в момента издирвам железни джанти да си смъкна колата на по-малък цолаж и да си взема високи тесни гуми

http://www.rikea.com/Agroup_site/bfg.html - BF Goodrich
http://www.rikea.com/Agroup_site/kleber.html - Kleber
http://www.rikea.com/Agroup_site/kleber.html - Kleber
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ммм, много хубава тема повдигнахте! И аз съм на вълна зимни гуми. Харесах си Йокохама, но нямам време да обикалям да проуча цените. А Клебер-а е на много прилична цена (поне тези от линковете на Туртурело). Та щом посъбера повече инфо ще пиша, което моля да правите и вие, че да не отиват паричките на вятъра.
А, още нещо. Ако някой намери на прилична цена железни джанти 15', моля да обади, че и аз ще слизам от красивите пистарки зимата
Успех на всички в търсенето!
А, още нещо. Ако някой намери на прилична цена железни джанти 15', моля да обади, че и аз ще слизам от красивите пистарки зимата

Успех на всички в търсенето!
Never mistake motion for action...
Lion написа:Харесах си Йокохама, но нямам време да обикалям да проуча цените.
www.boriana-bg.com това са вносителите и официалните представители на Yokohama, Lassa, Nankang и Kumho за България. Мога да ти дам цена за размера, който мен ме интересуваше:
195/55/15 Yokohama AVS Winter - 162лв за гума
195/55/15 Lassa Snoways II - 132лв за гума
195/55/15 Kumho KW17 - 147 лв.
185/65/14 Yokohama AVS Winter - 118лв. за гума
Сега сме се събрали няколко човека (приятели) всички ще купуваме Yokohama и се събират към 20 броя, включително 4 за джип и мисля като е готов списъка да им го пратя пак, да видя колко отстъпка ще получим. Ако е добра отиваме до Дряново, където е фирмата и ги товарим на един бус ..
- Leon
- старши ентусиаст
-
Благодаря! Точно от този сайт ги набелязах Йокохама, но не знаех цените. А те не са никак лоши. Ако направят отстъпка - пишете ме и мен! Ще слагам 195/65/15, 4 броя, ако са с железни джанти, още по-добре. Пусни един пост като решите какво ще правите 

за Yokohama
много добра гума, вчера си купих 205/65/15 91Т, произведениу са 32 седмица на 2003, за 149 лева парчето. Мисля че мога да уредя още ако някой се интересува.
- Leon
- старши ентусиаст
-
Аз проявявам интерес, зависи какво е "уреждането"
Не ме разбирай погрешно, обаче се опарих от едно уреждане, едва си прибрах вложението
Та сега съм чувствителен, но по принцип се интересувам
PEACE

PEACE

аз съм с BF GOODRICH TOURING G на задните колела и съм много доволен.
някой чувал ли е нещо за MILESTONE - зимни, правени са в Италия? направи ми впечатление, че матрицата е била предвидена да прави губи с шипове, но такива не са сложени.
Туртурело, аз съм се наканил да си взема 4 броя 175/70R14, та ако докарате добра отстъпка, кажете офертата да преценя дали да не се включа и аз.
някой чувал ли е нещо за MILESTONE - зимни, правени са в Италия? направи ми впечатление, че матрицата е била предвидена да прави губи с шипове, но такива не са сложени.
Туртурело, аз съм се наканил да си взема 4 броя 175/70R14, та ако докарате добра отстъпка, кажете офертата да преценя дали да не се включа и аз.
"Око за око, и скоро целият свят ще бъде сляп." - Махатма Ганди
Re: помощ за гуми
атила написа:някой знае ли нещо за гуми БФ гудрич/поне така си мисля че се казват/.и дали някой е карал поне 2 зими.щот ми ги предлагат за по 100лв. 195x65x15 а съм харесал Клебер и много се колебая щот 100лв икономия не е малко
Аз съм карал с тези БФ Гоодрич зимни само че едно опелче с предно...
моето мнение е че за нищо не стават/колко пъти се въртиах с тях/, но имат едно предимство спрямо
Клебер..... Клебера са много тънки отстрани и ако ги фраснеш отстрани в бордюр по силничко рискуваш..../нещо от сорта че нямат борд отстрани искам да кажа/..... БФ-а са по-дебели отстрани...
Иначе не се лъжи само от шарката
Те и ВИДА имат много иака

Вземаи си Иокохама или Гоодъеар ако не ти се пързаля зимата... Или ако искаш клебера ама караи лекичко да не се простиш с тях
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2