Календари на аванта!
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-
Календари на аванта!
Всеки желаещ може да получи календар безплатно в касата на автомивката на Автокомплекс ГазКом в Младост-3(зад Била).Работи без почивен ден от 8 до 20ч.
Считайте го за прощален подарък от мен.Идеята е страхотна,но за съжеление е зверски опорочена и докато клуба не се отърси от деградивните елементи не виждам как ще има някакъв напредък!
За всичко,което дадох и направих не съжелявам въпреки горчилката,която изпих!Не съжелявам защото намерих много приятили,но злобата и зависта в хората явно са несломима сила!
Спирам да влизам във форума,може да ми заличите регистрацията!
Считайте го за прощален подарък от мен.Идеята е страхотна,но за съжеление е зверски опорочена и докато клуба не се отърси от деградивните елементи не виждам как ще има някакъв напредък!
За всичко,което дадох и направих не съжелявам въпреки горчилката,която изпих!Не съжелявам защото намерих много приятили,но злобата и зависта в хората явно са несломима сила!
Спирам да влизам във форума,може да ми заличите регистрацията!
- Azrail
- UFO Pilot
-
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
никого не познавам и сигурно не ми е работа да пиша но ще кажа какво мисля.
Аз мисля, че тук (визирам целия клуб) наистина на преден план седят други инетереси но не и чисто приятелските отношения и безкористната подкрепа на синьо-бялата идея (звучи превзето но си е така..). Не може като сте толкова сплотен екип, когато един от вас е угорчен (или поне твърди така) вие да се отнесете по този начин. Ако не е прав в нападките си срещу клуба (което един господ знае дали е така..)то поне го оборете и кажете "така и така...не си прав защото.."
сори пак че се намесих...
Аз мисля, че тук (визирам целия клуб) наистина на преден план седят други инетереси но не и чисто приятелските отношения и безкористната подкрепа на синьо-бялата идея (звучи превзето но си е така..). Не може като сте толкова сплотен екип, когато един от вас е угорчен (или поне твърди така) вие да се отнесете по този начин. Ако не е прав в нападките си срещу клуба (което един господ знае дали е така..)то поне го оборете и кажете "така и така...не си прав защото.."
sappa написа:Аз мисля, че тук (визирам целия клуб) наистина на преден план седят други инетереси но не и чисто приятелските отношения и безкористната подкрепа на синьо-бялата идея (звучи превзето но си е така..). Не може като сте толкова сплотен екип, когато един от вас е угорчен (или поне твърди така) вие да се отнесете по този начин. Ако не е прав в нападките си срещу клуба (което един господ знае дали е така..)то поне го оборете и кажете "така и така...не си прав защото.."
а ти знаеш ли за какво става въпрос въобще

- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Aleks написа:sappa написа:Аз мисля, че тук (визирам целия клуб) наистина на преден план седят други инетереси но не и чисто приятелските отношения и безкористната подкрепа на синьо-бялата идея (звучи превзето но си е така..). Не може като сте толкова сплотен екип, когато един от вас е угорчен (или поне твърди така) вие да се отнесете по този начин. Ако не е прав в нападките си срещу клуба (което един господ знае дали е така..)то поне го оборете и кажете "така и така...не си прав защото.."
а ти знаеш ли за какво става въпрос въобще
не и за това се извиних че се намесвам. също заради това не взимам и ничия страна. исках да кажа че това не е начина да се реши въпроса в един обществен форум където четат всякакви хора, включително и такива като мен които не знаят за какво става въпрос. още ведъж се извиявам че се намесих
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
............
Не че нещо ама ме кефят-особено първите двама "реагирали" веднага на поста на Иво
А за тях един ОГРОМЕН
Май обиждам са други ЮЗЪРИ а?А?

А за тях един ОГРОМЕН

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
SEMPER FI!
- Glamav
- младши ентусиаст
-
- Кара: 525d '02
- Мечтае да кара: 850i или M6
- Azrail
- UFO Pilot
-
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
...........
Ау, а ако имаш представа как ма боли уя за тебе и за посраното ти мнение........ 

In memory of CPL Jason Dunham,
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
10-10-81 - 07-12-2006
SEMPER FI!
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2