Помагайте
Модератор: Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Помагайте
Имам приятел с Е36 320 Coupe, 1996г.,колата е с всички екстри и момчето много си я харесва, но вчера ходихме до Капитолия където видяхме Е34 М5, тоя се побърка и говорихме със Сали, който се съгласи на пълен бартер, та мисълта ми е има ли 3.8 М5 340к.с. или нещо не е както казват?
Колата е 09.1993г. ииии много върви, ама наистина
Колата е 09.1993г. ииии много върви, ама наистина

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Re: Помагайте
Nasti написа:3.8 М5 340к.с.
има .. може обаче да послъгват малко с годините и да е с 3.6 мотора .. Запиши и VIN-a да видим какво ще излезе!?!
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
ееее то... последното нещо което съм загледал беше километража, ама помня че беше голям и беше с бели циферблати и на оборотомера или скоростомера имаше М-чето на М "Pawer"
и беше с много цифри, ама дали е 300...сигурно, в понеделник като взимам ВИН-а ще погледна до колко е

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
Насти : ако е 3.8 тряаа да няма дистрибутурна капачка която на 3.6 мотора стои точно отпред на главата , 3.8 мотора е с бобини на секи цилиндар но те са под капака ноо по добре виж какво горе долу тряаа да представлява :
ето ко и стария дето е 3.6 315кс - погледни и капаците както и капачката на маслото :

ето ко и стария дето е 3.6 315кс - погледни и капаците както и капачката на маслото :

[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
9 мнения
• Страница 1 от 1