Не мога да не споделя с вас

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Не мога да не споделя с вас

Мнение от Svetoslav » 24 Сеп 2003, 18:39

Случката се развива в Пловдив-22.09.Време-слънчево и топло-около 28 С.С любезната лична покана на Ивайло Коевски-Търговски директор на Дару Кар,аз се озовавам на паркинга до периферна техника,тръпнещ от вълнение,сред страхотни хубавици - 740 d,760 IL, М3,318 Кабрио,Z4,530,X5 4,6 IS.....
И когато човек логично осъзнава,че ще може да кара на воля всички тези модели,колкото иска,цял ден,те кара да не вярваш на сетивата си.Благодарение на приятелските отношения и затова,че сме бивши колеги натежа в ползата да карам всеки един от тези модел на воля и без придружител.
Иначе практиката изискваше за поканени гости от фирмата да имат специално избран маршрут и придружител.
Но за мен това не важеше и представяте ли си чувството да караш М3 и да се гавриш с разни Колибри и японски чекийки,а ти да грееш в широка усмивка.
Трудно е да опиша емоциите,това трябва да се опише.
На мен лично най-ми допадна управлението на новата петица-трудно е да си предтавите без сами да сте зад волана.Тя беше оборудвана с Dynamic Drive и актовен волан.Сещате ли се как се кара тази кола без изобщо да се накланя.
Трудно е да опиша всичко по отделно,чувството при карането на всеки модел,но ще споделя следната случка:
Вече беше обяд и времето се постопли-тъкмо навреме да се покара Z4 3,0.Първо ако чуете звука меко казано ще ви се подкосят краката и ще започнете да пелтечите.
Карам с около 160 на прав участък от булевард в ЖК Тракия.На около 400 м пред мен гледам застанали някакви куки с астричка и дебна.И тъй като не искам да имам неприятности за тази скорост,а и колата с немски номера /въпреки,че от гледна точка на регистрация и международне застраховка всички коли бяха изрядни/но не и аз.
В този момент спирам рязко.В този момент поглеждам в огладалото за обратно виждане,давам рязко газ,като колата предварително е с изключен конрол на сцепление.Чува се истеричен писък и в облак от дим аз започвам да карам в насрещното.Тоя наркотик /БМВ/ в мното ми дойде.След десетина минути копоите ме засичат в една от уличките,пускат сигнализация и по мегафона ми нареждат да отбия.От моя страна -пълне покой.След това те започват да ми разправят,че като ме видели с моята безотговорна маневра започнали да ме гонят,но нещо много бързо съм се отдалечил.
щели да ми правят акт,да ми взимат точки,че съм застрашавал движението,в края на краищата се разминах с 20 лв. :o
Както и да е.Този ден трябва да го осмисля и да разбера какво точно се случи.Сега от всякъде чувам рева на този трилитров шестак......Почвам да изкукуригвам.Но пожелавам на всеки такива емоции.
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

старши ентусиаст
Аватар

познати ми е

Мнение от Любо Мегов » 24 Сеп 2003, 21:47

познато ми е отнякъде, макар че много ги галих тия хубавици не съм ги настъпвал..... много..... :lol:

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 25 Сеп 2003, 10:37

Супер!
ЖК. Тракия
си е направо писта Пловдив. :-)
Преди като живеех там и си мислех: Ех, един ден ще търкам гуми с някой баварец по широките пътища... И мечтата ми се сбъдна. Няма една улица без отпечатък от моите гуми...
Всъщност доста хора караха в Тракия на първия събор :-)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 25 Сеп 2003, 11:04

Не мога да си представя какво е усещането :D Завиждам ви много :D
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Mr.White » 25 Сеп 2003, 12:56

Z4 :bowdown: Благородна завист изпълва нашите сърца :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от playordie » 29 Сеп 2003, 13:20

Za towa li stawa wupros
Изображение
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Audi 20VTQ
Мечтае да кара: SSME

Мнение от smg » 29 Сеп 2003, 13:55

Иво написа:Не мога да си представя какво е усещането :D Завиждам ви много :D

НЕ само Ти 8)

Добре си се погаврил с ченгетата :lol:
Дано и ние някога да намажеме :D
Business ownership is a risk and it`s not for the faint of heart.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo_bmw » 29 Сеп 2003, 18:17

да ти имах късмета и ас да се ка4а в тези BMWта.късметлия си ти. :D
Последна промяна ivo_bmw на 01 Окт 2003, 13:44, променена общо 1 път

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 29 Сеп 2003, 19:24

То не е само до късмет, ами е до учене. Лесно е! И ти можеш да си на неговото място, стига да учиш! Започни от правописа на думите в Българския език и граматиката...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pako » 29 Сеп 2003, 22:11

като разправяш тази история за z4-ката направо ми замириса на гуми, ама не можах да разбера що не им направи един 'need for speed' на тия куки. Все пак са били с някаква астричка, а не с 3.0 литра...
Ама ти завиждам за возийката 8)

Потребител
Аватар

Мнение от JESUS » 30 Сеп 2003, 8:43

Alpina написа:То не е само до късмет, ами е до учене. Лесно е! И ти можеш да си на неговото място, стига да учиш! Започни от правописа на думите в Българския език и граматиката...

Emi az shte naucha cialata istoria na bulgaria za 2 dena za da moga da se kacha na takova chudo :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetoslav » 30 Сеп 2003, 19:43

Искам да кажа,че не е невъзможно за никой да се качи в тези машини.Просто трябва да попаднеш на подходящото място в подходящото време :)
Не исках да се правя на интересен пред ченгетата,защото щях да се изложа пред хората,които са ми гласували доверие.А това си е доверие наистина.Иначе Z4 е светлосиня - не ми хареса толкова на цвят,но пък всичко се компенсира с останалите елементи - поведение,дизайн,тракшън,мотор,звук...
Както ви казах-не е нереално.Аз например знаех за тези тестове именно благодарение на личната покана на г-н Коевски,който е върл фен на БМВ и доста ги разбира нещата.
Ако в този момент на мястото на представянето например ако се бе появил "случаен" фен,то той с блага приказка също щеше да намеже филията я с М3 или пък 530 :)
Пичовете в Дару наистина до един са болни като нас.Отстрани може да изглеждат на надути,но те сами казват,че на какви ли не екземпляри не са попадали и вече късат нерви.Но ако поговориш с тях и разберат,че си в час с материята-едва ли ще останеш разочарован.
между другото-сега работя на БМВ щанда на панаира и пропагандирам яростно нашият сайт.
Аййдееееееее
БМВ-любов ли е или как да го опиша?!
Вие си знаете!

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 30 Сеп 2003, 20:13

Освен утре да ме чакаш с биричка в ръка :D :wink:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Talibanin » 30 Сеп 2003, 22:07

Колата е просто едно творение на изкуството :) :yes: :bowdown:
==Винаги с вратите напред==
ИзображениеИзображение
http://www.bmwclubla.orghttp://www.bmwcca.org/

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 01 Окт 2003, 18:47

Svetoslav ако продължаваш с агитациите ще се преселя на Вашия щанд защото на нащия ми е скучно вече :P Особенно сутринта за събуждане :arrow: РЕВВ на 330Ci :arrow: Eххх добре ми дойде на адреналина за деня 8) Но както казва Спарко :arrow: Ще го преживея :arrow: НЯКЪК СИ :twisted: :twisted:

Следваща

Назад към Основен Форум