X5 upgrade!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

X5 upgrade!

Мнение от Wizi » 29 Юли 2003, 20:42

След анонсирането в пресата zа новата xDrive система, която Ще бъде слагана във всички IX и X5 модели, раzпределяЩа най-сетне въртяЩия момент между предната и zадната ос, днеска научих неЩо доста по-интересно, а именно че X5 Ще бъде в блиzко бъдеЩе оборудвана и с въzдуШно окачване поzволяваЩо освен супер по-висок комфорт така и ниво-регулиране на височината, най-ценното неЩо zа истински offroad. Ще има три нива както следва: 140, 175 и 200мм :!:
Колкото и да не ми е приятно поднасям искрени поzдравления! Сега вече X5 наистина Ще бъде истински офроудър, не само на вънШен вид!

ПС в обиzко бъдеЩе X5 както и новата 5ца Ще наследят 4.0л диzеловият двигател предоставян zа сега само в 7ма серия... ЛУДНИЦА :shock: Прогноzирам спад на продажбите на новата М5 при наличието на 540д :roll: :D

Stay cool
Градски, халогенна крушка е вид крушка. Също както ксенона е вид крушка.
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 29 Юли 2003, 21:32

бре колега де е //М5, де е Х5 , де е дизела ... Том Нийдъл от Top Gear на ВВС беше казал по повод //M3 E46 - " and now for diesel lovers it's time to make the tea .... " :wink:
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 29 Юли 2003, 21:47

Ми колега то и досега Х5 си е на въздушни възглавници ама само отзад и се самонивелира :arrow: т.е. независимо колко е натоварен си седи равен а не кляка като Москвич с 1 тон картофи :!:
А не помня ИСТИНСКИТЕ ОФРОУДИ :arrow: ама ИСТИНСКИТЕ ,да речем ландровер :arrow: ама от ИСТИНСКИТЕ да е оборудван с въздушни възглавници :idea: Тва са си модерни гъзарийки, които обаче не могат да скрият че всички ТЕЖКАРСКИ джипове нямат нищо общо с ОФРОУДА :!: :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 30 Юли 2003, 18:23

Ладровер имат въzдуШно окачване от доста време насам... може би поне 3 до 4 години. А zаЩо примерно Туарега раzцепва всичко на паzара при истински, ама истински, ама наистина истински :lol: офроуд се дължи главно на въпросното въzдуШно окачване. Както и да е, тук не му е мястото да го обсъждаме точно него ми се струва.

Stay cool!

PS нали се сеЩаШ, че това окачване което е имало до момента на zадницата няма грам, ама грам ниЩо обЩо с това, което са го направили в момента :wink:
Та, на онова дето у село му викате ХАЛОГЕНКИ, всъщност се нарича ФАРОВЕ ЗА МЪГЛА. Ае бегай да раздуеш!
Изображение

The Ultimate Driver
The Ultimate Driver
Аватар
Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci

Мнение от DrivinGGoD » 30 Юли 2003, 21:54

X5 и сега си е на въздушно окачване на задните колела и саморегулиращо се окачване и на четирите колела в три режима-офф роуд,стандарт и "entry mode"(нарочно не го превеждам за да не се получат недомислици).Колкото до хDrive и аз видях че го монтират вече в Х5.Land Rover наистина имат въздушно окачване но не това ги прави едни от най-добрите вседеходи!!!
Иначе аз отдавна чакам 4л дизел в 5 и Х5!!!
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: X5 upgrade!

Мнение от LordDigital » 02 Авг 2003, 7:24

Wizi написа:След анонсирането в пресата zа новата xDrive система, която Ще бъде слагана във всички IX и X5 модели, раzпределяЩа най-сетне въртяЩия момент между предната и zадната ос,

Хах БМВ открили топлата вода ,наречена MultiPlate Cluch. Лошото е обаче ,че подобна динамична система се контролира прекалено много Софтуерно - и ако наистина BMW се опитват да я правят напълно сами много ме съмнява ,че ще е особено сполучлива.

А ОффРоадерите ,се доказват на Танковите полигони във Росия примерно. Доколкото четох Въздушното окачване на ТауРега не е изкарало дори колкото това на AllRoad-а ,а G-класата я беха въртели докато им омръзне:)
Изображение

IBIZA Killer
Аватар

Re: X5 upgrade!

Мнение от bawareca » 02 Авг 2003, 21:21

LordDigital написа:
А ОффРоадерите ,се доказват на Танковите полигони във Росия примерно. Доколкото четох Въздушното окачване на ТауРега не е изкарало дори колкото това на AllRoad-а ,а G-класата я беха въртели докато им омръзне:)

Ми и аз тва казах :idea: А G-class е един мноооооого истински ОФРОУДЪР, дори и аз мога да го кажа :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivo_bmw » 04 Авг 2003, 17:04

истински джип е jeep cj7 които и бес електроника е истински джип. :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 07 Авг 2003, 21:04

Лека добавка... Х5 вече има 6 скороста автоматична кутия. Реzултатите са 7сек ускорение до 100км/ч zа 4.4i както и 8.5сек zа 3.0д. ВпечаляваЩо...
СъЩо така zа теzи, които не им е достатъчно бърzа is версията да не се притесняват, идва 4.8l V8 :!:

Хаиде със zдраве!
Изображение

Назад към Основен Форум