Идея...
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Новини
-
Идея...
Като пътувах за морето преди няколко седмици и като минавах из различните градове по пътя за Бургас и ми мина една щурава идейка из главата. Замислих се какво ще е първото нещо, за което ще се моля, ако не дай си Боже закъсам по пътя ....ами със сигурност няма да е пътна помощ ..... по-скоро ще се оглеждам за БМВ със стикерче BMWPower-bg.net. В тоя ред на мисли се чудех колко по-спокойно щеше да ми е ако имах телефон на някой ентусиаст във всеки един град, така че ако закъсам да знам че има на кого да разчитам.... да ме изтегли, да ми намери някой чарколяк, да ми даде съвет и мнение ....или пък просто да изпием една бира заедно.
Момчета защо не направим списък за всеки един град в БГ на ентусиастите с телефони, които биха помогнали ако изпозакъсаме. Лека полека ще го допълваме .... Така всеки от нас ако закъса някъде ще знае, че има кой да му помогне ако се наложи. Или пък ние ще помогнем на някого. Не е задължително да се познаваме лично за да си ползваме телчетата за такива неща.
Ще стане нещо като указател за БМВ пътна помощ. Нека направим обаче нещата сериозни .....може и брошурка даже да направим и да я сложим в сайта .....за теглене и принтиране за да имат всички достъп до нея. Ще я обновяваме всеки месец. Колкото повече ентусиасти за всеки един град, толкова по-добре.
Какво мислите за идеята?
Момчета защо не направим списък за всеки един град в БГ на ентусиастите с телефони, които биха помогнали ако изпозакъсаме. Лека полека ще го допълваме .... Така всеки от нас ако закъса някъде ще знае, че има кой да му помогне ако се наложи. Или пък ние ще помогнем на някого. Не е задължително да се познаваме лично за да си ползваме телчетата за такива неща.
Ще стане нещо като указател за БМВ пътна помощ. Нека направим обаче нещата сериозни .....може и брошурка даже да направим и да я сложим в сайта .....за теглене и принтиране за да имат всички достъп до нея. Ще я обновяваме всеки месец. Колкото повече ентусиасти за всеки един град, толкова по-добре.
Какво мислите за идеята?
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Идеята е просто много добра! Само някой трябва да се захване и да го направи
Аз не знам с какво бих могъл да помогна много, но все пак съм винаги на линия за подобно нещо. А за бира винаги когато има време

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз не вярвам някой да е против тва нещо
---
Даже примерно ще е яко и с някакъв приблизителен адрес. Град -> квартал. Щото са някой ако закъса в Банкя да не се обажда на някой от Младост, а на мен

---
Даже примерно ще е яко и с някакъв приблизителен адрес. Град -> квартал. Щото са някой ако закъса в Банкя да не се обажда на някой от Младост, а на мен

Ми в auto.ru имат такава база различните марки автомобили и се случва така да се появи във форума съобщение от вида на "благодаря на едикойси, че ме издърпа /или нещо друго, подобно/"... списъка е хубаво да стои на прилично лесен за помнене адрес /да не е тема във форума/, за да може да го продиктуваш на някой твой приятел по телефона, той да види списъка и да ти продиктува подходящи телефони и имена...
Та аз няма да бързам с телефона:
Антон Перник/София, имам теглич, но нямам въже
Та аз няма да бързам с телефона:
Антон Перник/София, имам теглич, но нямам въже
отг.
Асен-Х идеята ти е просто великолепна! Аз съм от Ловеч и ще помогна на всеки БМВ ЕНТУСИАСТ с каквото мога.
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Подкрепям идеята.
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche

...... ето моя сел. тел. (тука в SFrancisco CA) : 925-207-1828 - ако някой наминава да се обажда (покривам района на Bay Area SF), като доида в БГто ще пиша и тамощния (там ще покривам София - Костинброд до Своге ) .
пс: може пък и да направим и някое аварийно със стикери БМВ за БМВpower ентусиастите

Да, относно форумите в auto.ru - Там имат един отговорник, който поддържа т.нар. Emergency List (EL). Този лист се корегира всеки месец. В списъка се записва, ника, името, телефон , район на покритие, дали може да излезе през работно време, дали има въже и дали има части за БМВ.
Има негласното правило, който се запише в списъка е длъжен да помага ако се наложи.
Има негласното правило, който се запише в списъка е длъжен да помага ако се наложи.
- Новини
-
Ще изчакам още известно време да видим колко още хора ще се отзоват .....и тогава ще обмислим и обогатим идеята и ще я реализираме. Очаквам и Андро, Мегов, Туртурело и останалите модератори и администратори да кажат какво мислят по въпроса ....
Все пак без тях нищичко не става хубавко
После ще съберем телефоните и "покритието" и ще направим брошурката във вид на файл за висококачествено принтиране а също и в прост текстов вариант в случай че някой няма възможност да го принтира като цветна брошура.
Все пак без тях нищичко не става хубавко

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Идеята е чудесна, така ще си спестим много време, нерви и пари. Предлагам направо да избираме отговорник и да започваме. Асен Х ако ти искаш да бъдеш отговорник казвай ако не аз съм доброволец да се занимавам с това. Позволих си да направя един простичък вариант за сайт с тази информация, можете да го видите тук http://free.hit.bg/help/Index.htm.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2