Български Кибер Шампионат
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- WilliamsF1 - Sarafov
- Потребител
-
Български Кибер Шампионат
Здравейте всички, аз съм нов на тези форуми, но по принцип съм познат още от форума на КлубФ1.
Баща ми кара Фиат Типо 1.8 Инжекцион 140 коня. Еххх страшна кола обаче!!
Та темата ми тука е - много е хубаво, че има страшно много фенове на автомобилните спортове. Подготвяме Кибер Шампионат по Формула 1 и той вече е факт, скоро и сайтът ще е готов и какво мислите по тази тема. Одобрявате ли идеята и ако някой е заинтересован за какво става въпрос, нека напише reply на този пост
Баща ми кара Фиат Типо 1.8 Инжекцион 140 коня. Еххх страшна кола обаче!!
Та темата ми тука е - много е хубаво, че има страшно много фенове на автомобилните спортове. Подготвяме Кибер Шампионат по Формула 1 и той вече е факт, скоро и сайтът ще е готов и какво мислите по тази тема. Одобрявате ли идеята и ако някой е заинтересован за какво става въпрос, нека напише reply на този пост
- maggkrabar
- кандидат ентусиаст
-
идеята по принцип много си я бива, но не ми е ясно как ще я реализирате. фенове на ф1 симулаторите много, но малко имат качествен нет, за да играят(да не говорим за оригинални копия на ф1, макар, че на www.gamecopyworld.com е решението
)
а защо само шампионат по ф1? ТОКА Рейс Драйвър също е доста качествена игра и става як гейм по нета. а за Rally Masters да не говорим, играта е култова(макар и стара) а и тя може да се играе и през аналогов модем чрез GameSpy на един скандинавски сървър - Telenordia - и то с пинг от порядъка 200мс. На тази игра съм гледал страшни асове! НАСКАР 2002 също е култова игра и става през модем... та защо само ф1 шампионат? не е ли по-добре нещо по-мащабно

а защо само шампионат по ф1? ТОКА Рейс Драйвър също е доста качествена игра и става як гейм по нета. а за Rally Masters да не говорим, играта е култова(макар и стара) а и тя може да се играе и през аналогов модем чрез GameSpy на един скандинавски сървър - Telenordia - и то с пинг от порядъка 200мс. На тази игра съм гледал страшни асове! НАСКАР 2002 също е култова игра и става през модем... та защо само ф1 шампионат? не е ли по-добре нещо по-мащабно

- WilliamsF1 - Sarafov
- Потребител
-
Хора елате да видите най-добре за какво става, защото това трябва да се види. Предположих, че не вярвате, че може да има такова нещо, но скоро ще има това "нещо" и сайт, така че по-добре дайте да се видим...
5 мнения
• Страница 1 от 1