Нещо спиращо дъха...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Как намирате новия дизайн на BMW?

Анкетата свършва на 14 Юли 2003, 12:03

Просто невероятен
16
44%
Много добър
8
22%
Горе-долу ми харесва
5
14%
Не го одобрявам
7
19%

Общо гласове : 36
кандидат ентусиаст
Аватар

Нещо спиращо дъха...

Мнение от OOPPSS » 04 Юли 2003, 12:03

Имаше много противници на новия дизайн на Крис Бангъл...
Според мен той си гледа работата перфектно, но то си личи. 8)

BMW M5 E60
V10 500hp

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 04 Юли 2003, 12:30

Няма нужда от коментар :) А за 330Ci мога да кажа само :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: 8) Тройката - Олицетворяваща невероятна красота и МОЩ! Петицата - ВЕЛИКА! Седмицата - ЗВЕРСКА! Z4 - ОПАСНА! X5 - Какво да се коментира??? ВНИМАНИЕ ГРАЖДАНИ! Зверове се разхождат по улиците! :) :) :) Аз се заклевам, че друга марка с толкова як дизайн няма. Който и да е фен на другите марки да дойде и да ми каже, че еди коя си е по-хубава и ще му се изсмея ей :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение
Изображение

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 04 Юли 2003, 13:12

Смей се бре! Който се смее последен обаче, се смее най-добре... Аз се смея с 8 цилиндъра, пък някои с 4... :evil: Аз се смея с кола на годината в Европа, която въпреки годините си изглежда модерно.

П.П Lambo Miura, Ferrari 250GT, Porsche 928, 911, MB SL 55 AMG, TVR Tuscan, Noble, Ultima, Marcos, Jaguar XJ220, Maserati Bora, De Tomasso, Ford GT40, Lancia Fulvia, Alfa Romeo Gulietta, Bisarini, Rover P5, Triumph Stag и тн.т са все грозни коли между другото :oops:
Power is Nothing Without Insanity

ентусиаст
Аватар

Мнение от Joreto » 04 Юли 2003, 13:37

Всичко е въпрос на вкус. Лично на мен дизайна на новите БМВ-та много ми харесва (за разлика от дизайна на новите МБ-та :no: :no: ), направо в невероятен :yes: :yes:
W201 - 190E
Сега - M103 3.0-12v @ 0.5 бара
Преди - M102 2.5-16v турбо (402м : 13.934 @ 0.5 бара , писта Божурище)

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 04 Юли 2003, 14:15

Alex 320i Cabrio написа:Смей се бре! Който се смее последен обаче, се смее най-добре... Аз се смея с 8 цилиндъра, пък някои с 4... :evil: Аз се смея с кола на годината в Европа, която въпреки годините си изглежда модерно.

П.П Lambo Miura, Ferrari 250GT, Porsche 928, 911, MB SL 55 AMG, TVR Tuscan, Noble, Ultima, Marcos, Jaguar XJ220, Maserati Bora, De Tomasso, Ford GT40, Lancia Fulvia, Alfa Romeo Gulietta, Bisarini, Rover P5, Triumph Stag и тн.т са все грозни коли между другото :oops:

:mha: :mha: :mha: :mha: :mha: :lol: Не казвам, че са грозни :) просто БМВ ме кефи повече :) А тва за 4-те цилиндъра си беше грозна обида :evil: И два да бяха щях да им се радвам пак толко :D
Изображение
Изображение

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 04 Юли 2003, 17:38

Алекс много бързо смени фронта колега :? Довчера беше с "грозно" БМВ ли?
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

Храбрият Свинар
Аватар
Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),

Мнение от Alex 320i Cabrio » 04 Юли 2003, 18:09

ПОМОЩ!!!!! Не бе хора, аз бях с две BMW-та допреди месец. И много си я обичам марката и Е30 и Е24 са едни от най-хубавите коли. Просто гледам и към другите коли и казвам, че например тези марки които съм изброил горе също са страхотни коли, като дизайн...

Това е! Никога не съм казвал, че BMW e грозно :!: Не харесвам само новите модели от 1998 насам, но това си е въпрос на вкус. Тая тема нали я дялкахме вече. Питайте Роската какво му е мнението за новите модели - не ги харесва...Това прави ли го по-малко ентусиаст...Е, и аз съм същия...

П.П. Това за 8-те цилиндъра е задявка Иво! :lol:
Power is Nothing Without Insanity

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от OOPPSS » 04 Юли 2003, 18:41

Alex 320i Cabrio написа:Смей се бре! Който се смее последен обаче, се смее най-добре... Аз се смея с 8 цилиндъра, пък някои с 4... :evil: Аз се смея с кола на годината в Европа, която въпреки годините си изглежда модерно.

Твоето порше ли излежда модерно?! :mha: :mha: :mha: :mha: :mha:
Оправи ми настроението 8)

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 04 Юли 2003, 18:50

Аве БМВ-тата са си страшни - особенно като сметнем факта ( вече и потвърден от БМВ ) - 3.9 сек 0-60мили на новото М5 - пак ще имаме най-бързия седан - способен да се конкурира със суперспортисти :lol:
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 04 Юли 2003, 20:09

:shock: :shock: :shock: Страхотно.А 1/4 миля за колко я взема?

Потребител
Аватар

Мнение от Need For Speed » 04 Юли 2003, 23:22

Дизайнът е невероятен!Вдъхва респект и всява страх! :twisted: Според мен няма конкуренция! :yes:

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 05 Юли 2003, 2:56

Да бе и мен не ме включват нещо тези нови дизайни!

Гледам го новото двуврато прасе и ....не знам не е като моето!Няма я тази изчистена до съвършеност линия на 6-так!Няма я елегантната задница с неверояно дълга муцуна!Няма го тва дето цепеше въздуха!Днес пак водих брата Хинц,не беше виждал 6-так и двамата зехме да припадаме,особено аз все едно я виждам за пръв път!

Гледам я новата гондола,ама....като знам кви изроди беха Е23,Е32 и Е38.....АРЕ ШЕ МЕ ИЗВИНИТЕ!

ИЗОБЩО НЕЩО МНОГО ЛОШО ИМ ЛИПСВА И КАКТО ВИЖДАМ ВСИЧКИ СТЕ ГО ЗАБЕЛЯЗАЛИ...ДАЛИ Е ЗА ДОБРО...ВЪПРОС НА ВКУС.

Иначе не е необходимо да си ги карал,за да разбереш че вървят повече,горят по-малко,завиват повече,возят повече и тн.

Може би ние сме грешните с Алекс,все пак набор '74 си е изпял песента и просто трябва да се отстъпи място на по-новото и съвършеното!

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 05 Юли 2003, 9:32

Така е - всичко е въпрос на вкус. Много пъти съм чувал разни хора да се изказват, че БМВ не променят дизайна на своите нови модели с години. Това естествено е изцепка, но е възможно да крие частица истина. Ето сега - дизайна започва да следва модата, всичко става по-мазно, по заоблено, по безлично...Може би просто трябва да свикваме с новите тенденции.

Обаче като става въпрос за нови технологии в Европа само БМВ обаждат. Изобретиха иДрайв - последваха големи критики, а сега я вижте - в новите модели на Ауди и Мерцедес какво има между предните седалки? Точно така - аналог на иДрайв.

Остава да се надяваме, че БМВ ще продължи да е силата, която налага новите технологии в европейското автомобилостроене и задава ритъма на прогреса.

Разработва двигатели и хотели
Аватар
Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
Мечтае да кара: отново м3 е30 :)

Мнение от BESSNIA » 05 Юли 2003, 11:00

Абе честно да ви кажа мен ме дразнят почти всички нови технологии. Знам че те са направени за подобряване на сигурността и спасяване на човешки живот , ама не ме кефят. Та тия нови технологии ми отнемат удоволствието от карането. И за да подкрепя горните редове ще ви разкажа една история. Значи зимата карах едно Е34 525 TDS - автоматик. Та собственика на колата ми обяснява " е тва копче до лоста за скоростите е за превклюяване от спортен на нормален и от нормален режим на зимен , при зимния некви датчици контролират приплъзването на задните колела " . И аз си викам ( а и той ме посаветва) ше карам на зимен . Всичко бе супер колата бегаше много , но настигам една ЖИГУЛА давам си аз мигач да я изпреваря влизам в другото платно (което беше заледено ) и колата СПИРА , давам газ до дупка АМА НЕ МОГА ДА ИЗПРЕВАРА ЕДНА ЖИГУЛА прибрах се в мойто платно (което беше сух асвалт) и тя полетя щех да мина през жигулката. Теглих една майна на тия електроники и бутнах копчето на S . Стрелката на оборотомера от 800 скочи на 1900. :D Газ и влизам в другото платно , колата малко кърши гъза ама варви .
В краина сметка за какво сме седнали да се возим или да караме , то при автоматика май винаги е возене :D :D А иначе много се изкефих дигнах 220км/ч и колата не мардаше. Та на технологий като тия май само майка ми се кефи.
Съжалявам ако сам обидил някой , ама тва е мойто лично виждане за подобни техннологий.

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 05 Юли 2003, 12:54

Няма кой да обидиш,щото си прав 100%.И за автоматика на БМВ по-добре да го няма,гадна работа.И тракшън контролът също.Аз един път от яд извадих бушона на ABS-а,щото бях с калпави гуми и ми омръзна да ме рита само по маратонките.И за дизайна споделям мнението ви,бях го написал някъде другаде.От новите машини само 3-ката прилича на БМВ.Другите повече мязат на японско-френски художествени произведения,разбира се само на външен вид,но все пак оптиката също е част от имиджа на БМВ.Приличат на дебели риби.Май започнаха да докарват повечко Jaguar-ите.Те май все повече приличат на това,което ме кефи най-много - вечно сърдита физиономия и фигура на атлет.Като застане зад теб леко ти се свива душичката-хем от страх,хем от кеф.

Следваща

Назад към Основен Форум