Какво ще правим с парите?
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Какво ще правим с парите?
Има 60 лева от парите които събирах за TurboMANIAK, искам всеки който е дал и който не е дал да се изкаже по вапроса, какво ще се прави?
1. Дали ще се събират още?
2. Ще се вращат ли на хората които са дали?
3. Ще се изпият ли?
4. Megoff предложи да ги вкараме в банковата сметка на клуба и да се използват за нещо полезно!
1. Дали ще се събират още?
2. Ще се вращат ли на хората които са дали?
3. Ще се изпият ли?
4. Megoff предложи да ги вкараме в банковата сметка на клуба и да се използват за нещо полезно!
Zdraveite fenove,nadiavam se da ima i fenki!
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Ами аз малко съжалявам че ви подведох
но вината едва ли е изцяло моя
Все пак ако решите с тези пари да се спонсорират клуба и/или сайта аз ще дам 20 кинта от мене, а пък може и други да се включат и сумата да стане по-сериозна
А мисля че така ще се види черно на бяло кой наистина милее за нашата организация 

Все пак ако решите с тези пари да се спонсорират клуба и/или сайта аз ще дам 20 кинта от мене, а пък може и други да се включат и сумата да стане по-сериозна

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
naskosan идеята е готина. Макар да не съм давал пари ми хрумна нещо. Защо не направим някой път както правят рокерите с моторите? Събират дрешки, играчки и други неща за сирачетата и им ги носят правейки им шоу. Возят ги насам-натам и подобни. Мисля, че и ние можем да направим нещо подобно тук в София или в покрайнините. А защо да не е и заедно с рокерите някой ден? Какво мислите хора? Това са неща, които всички имаме и можем да прдостъпим на сирачета и болни деца. Дайте да обмислим нещо а? 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Аз още не съм дал пари
защото нямах възможност да мина в неделя през ЕКО-то. Тази неделя ще дойда и ще се реванширам двойно. Идята за децата е перфектна, даже си мисля, че не е лошо освен събраните пари да поровим в килерите и които намери играчка, дрешка или нещо друго подобно да дарим и тях.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
оооо щом ще пиете и аз идвам, нещо бири, кибапчета кифтиета, рибъца, ако можи и картофки

Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2