интересно калкулаторче...
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Dr.Schnaps
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90LCI и E30 Cabrio
да това може да спети на ниакои хора от4аианите опити zа 100 на втора и да видиат преди да опитват или твърдиат (как сте го направиат стига да има достату4но дулга права) 4е таиа работа не е като онаиа работа
Мерси наистина сте ми спести докаzателствената 4аст на ръка при раzговори с `маистори на спорта`

Мерси наистина сте ми спести докаzателствената 4аст на ръка при раzговори с `маистори на спорта`

- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
110 на 2-ра
Абе хора аз съм се возил в АЗЛК (москвич 12-ка) със 105-110 км/чвсе пак при тази скорост в АЗЛК-то стрелката на скоростомера отчита между 100 и 120 и не е жъзможно да се чуем като си говорим.
)
,просто приателчето ми демонстрира възможностите на москвича,който си купи за 150 лв. (в движение).Е тази скорост я дигнахме след като му беше правен сериозен ремонт.Виж на ускорение не е много добър ,но момчето няма пари да го направи звяр достоен за уважение.(нищо че е москвич).Иначе и той е фен на марката,която заслужава почит.

,просто приателчето ми демонстрира възможностите на москвича,който си купи за 150 лв. (в движение).Е тази скорост я дигнахме след като му беше правен сериозен ремонт.Виж на ускорение не е много добър ,но момчето няма пари да го направи звяр достоен за уважение.(нищо че е москвич).Иначе и той е фен на марката,която заслужава почит.

Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
Re: 110 на 2-ра
road666 написа:Абе хора аз съм се возил в АЗЛК (москвич 12-ка) със 105-110 км/чвсе пак при тази скорост в АЗЛК-то стрелката на скоростомера отчита между 100 и 120 и не е жъзможно да се чуем като си говорим.)
,просто приателчето ми демонстрира възможностите на москвича,който си купи за 150 лв. (в движение).Е тази скорост я дигнахме след като му беше правен сериозен ремонт.Виж на ускорение не е много добър ,но момчето няма пари да го направи звяр достоен за уважение.(нищо че е москвич).Иначе и той е фен на марката,която заслужава почит.![]()
![]()
Това за моята количка неса проблем на 2-ра 110км/ч,а 3-та 150 км/ч
320i
Абе аз с дизеляка вдигам 95 на 2-ра и има мегдан за още, но е автоматик и превключва на 3-та...Ама с +1 цол на гумите ще го излъжа, ако реша.
Тенкс за линка обаче. Накрая установих какво ми е главното предавателно число, че не бях сигурен, щото ги са слагали няколко различни. То не че не става сметката и на ръка, ама...

Тенкс за линка обаче. Накрая установих какво ми е главното предавателно число, че не бях сигурен, щото ги са слагали няколко различни. То не че не става сметката и на ръка, ама...
Само Дизел!
12 мнения
• Страница 1 от 1