"Нашето" представяне на Софииския автосалон 2003
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
"Нашето" представяне на Софииския автосалон 2003
Първо заключих темата за Е60, защото беше един вид новина, а автосалона е в момента и мисля, че е по-подходящо да отворим нова тема за впечатленията от "нашето" представяне и салона като цяло!
Следващото нещо, което ще направя след като допиша този пост е да прикача снимките от представянето на "нашата" марка.. Предварително пояснявам, че са в умален размер, защото истинските са по 1,6мб и са в резолюция 2272x1704 пиксела! Ако има интерес ще ги кача на някой от безплатните сървъри в пълния им вариант .. някой стават и за wallpaper
Третото нещо, което ще напиша е да изразя личното си мнение относно показаните автомобили! Както споменаха в предната тема при положение, че се видят новите произведения на баварския концерн си вземам лошите думи за дизайна назад! Вярно има неща, които не ми допадат като например интериора или по-точно таблото на Z4, но при положение, че целия автомобил е толкова авангарден подобно трябва да е и оформлението вътре! Иначе външния вид на автомобила е уникален! Същото мога да кажа и за новата 5та серия! Бях много скиптично настроен, но наживо автомобила е извънземен! Същото нещо бих казал и за Е46 330Ci, в който имах и удоволствието да седна... Няма друга кола, в която със сядането да се чувстваш така "у дома си" както едно BMW! Не ми се излизаше от този автомобил - сякаш цял живот е бил мой! НЕВЕРОЯТЕН! Сядах и в 760iLA отзад, много поздрави на S класата на Mercedes от мен! Просто от цялото ми посещение на изложението 50% от времето отделих на всички автомобили и щандове, останалите 50% стоях и не исках да си тръгвам от този на Дару Кар.
Тук е и мястото да благодаря на представителите, които бяха много учтиви и отвориха E65 и Е46 заради мен и бях поканен "отзад", където ми дадоха цифром и словом 18 каталога на всички модели без 7ма серия ... Също така и ценови листи на базовите модели, които мога да сканирам ако имате интерес!
Като започнеш от съдържанието на каталозите и тяхната изработка и стигнеш до автомобилите и усещането, което получаваш от допира си с тях - НЯМА ДРУГА МАРКА ОСВЕН
BMW
п.с. Общо снимките са 22, но не искам да товаря хората с бавна връзка, макар дори и аз да съм един от тях
Следващото нещо, което ще направя след като допиша този пост е да прикача снимките от представянето на "нашата" марка.. Предварително пояснявам, че са в умален размер, защото истинските са по 1,6мб и са в резолюция 2272x1704 пиксела! Ако има интерес ще ги кача на някой от безплатните сървъри в пълния им вариант .. някой стават и за wallpaper

Третото нещо, което ще напиша е да изразя личното си мнение относно показаните автомобили! Както споменаха в предната тема при положение, че се видят новите произведения на баварския концерн си вземам лошите думи за дизайна назад! Вярно има неща, които не ми допадат като например интериора или по-точно таблото на Z4, но при положение, че целия автомобил е толкова авангарден подобно трябва да е и оформлението вътре! Иначе външния вид на автомобила е уникален! Същото мога да кажа и за новата 5та серия! Бях много скиптично настроен, но наживо автомобила е извънземен! Същото нещо бих казал и за Е46 330Ci, в който имах и удоволствието да седна... Няма друга кола, в която със сядането да се чувстваш така "у дома си" както едно BMW! Не ми се излизаше от този автомобил - сякаш цял живот е бил мой! НЕВЕРОЯТЕН! Сядах и в 760iLA отзад, много поздрави на S класата на Mercedes от мен! Просто от цялото ми посещение на изложението 50% от времето отделих на всички автомобили и щандове, останалите 50% стоях и не исках да си тръгвам от този на Дару Кар.
Тук е и мястото да благодаря на представителите, които бяха много учтиви и отвориха E65 и Е46 заради мен и бях поканен "отзад", където ми дадоха цифром и словом 18 каталога на всички модели без 7ма серия ... Също така и ценови листи на базовите модели, които мога да сканирам ако имате интерес!
Като започнеш от съдържанието на каталозите и тяхната изработка и стигнеш до автомобилите и усещането, което получаваш от допира си с тях - НЯМА ДРУГА МАРКА ОСВЕН

п.с. Общо снимките са 22, но не искам да товаря хората с бавна връзка, макар дори и аз да съм един от тях

- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Re: "Нашето" представяне на Софииския автосалон 20
Turturelo написа:... Също така и ценови листи на базовите модели, които мога да сканирам ако имате интерес!
Тurturelo,
Мерси за снимките

Много мерси предварително ( имаш возене (каране) колкото искаш на 330 в скоро време )

Z4 чак сега ли идва в БГ???на мене Z3 повече ми харасва....за новата 5ца не знам...не мога да коментирам до като не я вида на живо...но интериора е отврат...сигурно следващата глупост ще е да сложат и килметража и оборотомера по-средата като в тойота ярис..
Снимките са готини!
Тия от Дару-Кар не могат ли да ти дадат да направиш тест драив на 330-ската....???
п.с: как се качват снимки на форума???

Снимките са готини!

Тия от Дару-Кар не могат ли да ти дадат да направиш тест драив на 330-ската....???
п.с: как се качват снимки на форума???

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
а така,и да не се обадиш
ще трябва да има голяма
следващия път, за да
и
за да забравим
:mha: :mha: :mha:
но заради чудесния снимков материал ти е простено

ще трябва да има голяма

но заради чудесния снимков материал ти е простено

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
НЕВЕРОЯТНО-само това мога да кажа.Съжалявам ,че не мога да ги видя на живо. Искрени благодарности на Туртурело за снимковият материал.BMW доказа за незнам кой път,че са няколко класи над конкуренцията.Може и да има и по добри като дизайн и интериор ,но едва ли ще са серийни автомобили.BMW

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- това, което имам са базовите цени на моделите, значи има две цени, които несъм много наясно какво означават - пише DDU София и DDP София (съответно с и без ДДС). Срещу 330Ci пише DDU София - 30 656 Euro, DDP София без ДДС - 35 871 Euro, DDP София с ДДС - 43 045 Euro. Брошурата за Е46 Coupe е списаниице от 75 страници и пише единствено и само на англииски.. Какво по-точно те интересува да го препиша евентуално ?3C написа:
- Ако ме бяха пуснали в тази кола за тестдрайв или щяха да ме бият после или щях да взема заложници и да не я върнаKGB написа:

Бързах да се прибирам, защото човека с мен не беше от Русе и не беше спал цяла нощ по лични причини, та му се събираха почти 24ч., а имаше да пътува още като се приберем... Обадих се само на Андро, който е до изложбения център и случайно се засякохме със sid - пихме по една вода на едно капанче и аз тръгнах! Съжалявам, но не се губят вижданията - имам нещо предвидbawareca написа:

имам още от различни ъгли - да ги качвам ли?ati написа:
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
И аз ходих вчера и се изкефих макс.
Просто тия новите модели са извънземни
верно е че са изпреварили времето си
но аз мисля че точно това е търсеният ефект
свръхтехнологии вътре и суперавангарден дизйан
Истина е че съм пристрастен, но се опитах обективно да разгледам салона и установих че всичко бледнее на фона на баварският "щанд"
Друго на което обърнах повече внимание беше новото А8, което според мен единствено може да се конкурира със 7-ака, и "щанда" на JAGUAR но и там вече нещата са много зле след като
Ф...РД ги купи
няма ги лимузините от доброто старо време на които пишеше "DAIMLER DOUBLE SIX". `Иначе S-класата на МБ за мен е пълно дърво 

Искам и аз да изразя невероятно лошото впечатление което остави автосалон 2003 в мен
Първо съм адски разочарован от адски скапаната организация както винаги става. Първо ми трябваше около 30 минути въртене и хабене на нерви и бензин за да успея да паркирам някъде!!! естествено това е международен изложбен център - да да ще ме прощавате ама тия някога виждали ли са такова чудо - как може да няма паркинг за посетители бе -
абсолютна простотия. А като си зарежеш колата някъде си нали знаеш какви хора разотят с пълна сила по тях докато ти запяш някакви автомобилчета!!!! скапана работа На всичко отгоре се опитах да се скарам с някакъв организатор за това а той ме отряза като ми каза че имало шефове за тая работа- аз ако ги знаех тия шефове мислиш ли че щях да говоря с тебе бе бастун!!!
Както и да е накрая след две три скоростни отсечки на цариградско спрях на Метро и с риск да ме премаже някой тир преминах платната на шосето. Отивам на касата 6 лв. билет за какво????
Пак никой не може да ми отговори естествено. Влязох вътре веднага ме нападнаха някакви каки да ми раздават брошури и други глупости - ама как бързо ги разкарах само
Позавъртях се вътре - естествено там бяха куцо и сакато, барабар с мен:):) какви ли не разбирачи, диви селяни и всякакви типове с съмнителен вид!!!
Единствения щанд общо взето който разгледах беше нашия
естествено всичко там беше прсто върха и петака е жесток и малката тройка изобщо няма какво да обяснявам вие си знаете - не ви требе джокер на вас
Другото нещо което ми направи вшечатление освен БМВ-тата бяха манекенките
:):):):):):) иначе другите коли пълен бълвоч нищо интересно, абсолютно нищо.
Пак се нагледах на геройски изпълнения от страна на разни... абе какво изобщо обяснявам айде че пак нещо се ядосах :x :x
BMW RRUUUULZZZ и това си е
Всенародната разноцветна българска простотия рулз

Първо съм адски разочарован от адски скапаната организация както винаги става. Първо ми трябваше около 30 минути въртене и хабене на нерви и бензин за да успея да паркирам някъде!!! естествено това е международен изложбен център - да да ще ме прощавате ама тия някога виждали ли са такова чудо - как може да няма паркинг за посетители бе -

Както и да е накрая след две три скоростни отсечки на цариградско спрях на Метро и с риск да ме премаже някой тир преминах платната на шосето. Отивам на касата 6 лв. билет за какво????

Пак никой не може да ми отговори естествено. Влязох вътре веднага ме нападнаха някакви каки да ми раздават брошури и други глупости - ама как бързо ги разкарах само

Позавъртях се вътре - естествено там бяха куцо и сакато, барабар с мен:):) какви ли не разбирачи, диви селяни и всякакви типове с съмнителен вид!!!
Единствения щанд общо взето който разгледах беше нашия

Другото нещо което ми направи вшечатление освен БМВ-тата бяха манекенките

Пак се нагледах на геройски изпълнения от страна на разни... абе какво изобщо обяснявам айде че пак нещо се ядосах :x :x
BMW RRUUUULZZZ и това си е

Всенародната разноцветна българска простотия рулз

Последна промяна naskoksan на 20 Юни 2003, 10:10, променена общо 1 път
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Аз бях на автосалона във вторник и съм доволен-все пак видях това което исках-щанда на BMW представен от Дару Кар!Всичко на него беше уникално!Иначе друго което ми направи добро впечатлени беше музиката на /////ALPINE която ми взе дъха!Иначе се повозих на едно 50-сантиметрово колело
на DRAG и си харесах няколко манекенки
!!!Иначе салона като цяло беше много зле!!!Премиери само от BMW!!!Хареса ми AUDI A8 и VW Tuareg и тва беше!!!Добре че поне минах с 3лв. вход!!!Иначе тъпотия!

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
Turturelo написа:- това, което имам са базовите цени на моделите, значи има две цени, които несъм много наясно какво означават - пише DDU София и DDP София (съответно с и без ДДС). Срещу 330Ci пише DDU София - 30 656 Euro, DDP София без ДДС - 35 871 Euro, DDP София с ДДС - 43 045 Euro. Брошурата за Е46 Coupe е списаниице от 75 страници и пише единствено и само на англииски.. Какво по-точно те интересува да го препиша евентуално ?3C написа:
Turturelo, Quixzole,
МЕРСИ za infoto

Според мен това са както тука cenite: "заводска цена" (Invoice), и "продажна цена" (M.S.R.P.), t.e. диларите я kупуват за 30 хил. от завода а я прод. за 35 хил. (разбира се predi ekstrite, taksite, dokumentacii i.t.n. ).
ПС: btw така мойта я взех за златеният дил от 4% над Invoice ($1.500 над заводската (invoice) цена която беше към $32K...... , а диларите я прдават по MSRP за $35K това е преди таксите опшаните,регистрация, и др, фее'с . ($42К излезе през вратата напълнена)
ТHX
later
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2