Нови снимки на бъдещата 6-та серия
Модератор: Общи модератори
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Нови снимки на бъдещата 6-та серия

Jaguar XKR ряпа да яде

- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
:x :x :x :x :x
Chris Bangle на сапун!
Ебати отврата! Да я кръстят 9-серия или там 10-та, ама не и 6-а. Как може това парче грозна сланина да бъде сравнявано с едно от най-елегантните GT купета на всички времена
(Е24). Вие луди ли сте, бря? Като е БМВ и може да е грозно, така ли? :x
Къде му е хишническия вид на това нещо (не мога да се принудя да го нарека кола) ? Мале, мале, накъде отива марката с тоя олигофрен за дизайнер...
Chris Bangle на сапун!

Ебати отврата! Да я кръстят 9-серия или там 10-та, ама не и 6-а. Как може това парче грозна сланина да бъде сравнявано с едно от най-елегантните GT купета на всички времена

Къде му е хишническия вид на това нещо (не мога да се принудя да го нарека кола) ? Мале, мале, накъде отива марката с тоя олигофрен за дизайнер...

Power is Nothing Without Insanity
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
There are no more sharks! 

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
колата е луда просто... но някои хора май предпочитат да живеят в миналото
лошо няма да харесвате класически коли, ама моля, не оплювайте новото...
освен това, макар да си личат повечето детайли, това е далеч от финалния вид - хромирани детайли, спойлери етц. могат да променят доста цялостния вид.
за тези които плюят по Крис Бангъл, просто приказвате глупости. първо, той само координира голям екип от дизайнери, самия той не е прекия създател на колите. на него и на ръководството на БМВ им е ясно че не всички одобряват това което правят, но ако погледнете моделната линия на БМВ от преди 5 години ще ви стане ясно защо го правят - просто всичките им модели изглеждаха като умалени или увеличени варианти на едно и също нещо. БМВ 7-ма серия по вестниците много я одумваха, но бройката автомобили по улиците говори за успеха й. факта е, че S-клас Мерцедес от 100 метра не може да се различи от C-клас, толкова си приличат, докато Седмицата всеки я забелязва. да не говорим, че това са коли които далеч не са направени за хора като нас, а за онези с милионите в банката!

освен това, макар да си личат повечето детайли, това е далеч от финалния вид - хромирани детайли, спойлери етц. могат да променят доста цялостния вид.
за тези които плюят по Крис Бангъл, просто приказвате глупости. първо, той само координира голям екип от дизайнери, самия той не е прекия създател на колите. на него и на ръководството на БМВ им е ясно че не всички одобряват това което правят, но ако погледнете моделната линия на БМВ от преди 5 години ще ви стане ясно защо го правят - просто всичките им модели изглеждаха като умалени или увеличени варианти на едно и също нещо. БМВ 7-ма серия по вестниците много я одумваха, но бройката автомобили по улиците говори за успеха й. факта е, че S-клас Мерцедес от 100 метра не може да се различи от C-клас, толкова си приличат, докато Седмицата всеки я забелязва. да не говорим, че това са коли които далеч не са направени за хора като нас, а за онези с милионите в банката!
Ще се съглася с kay... Освен това, според мен, това на снимките няма да е окончателната 6-а серия, която ще излезе. Спомнете си смешните снимки на Е60 преди излизането и, а вижте я сега
.
Аз доста време мислих и четох за това което Bangle и другите дизайнери правят с БМВ, но според мен it's all good, защото всяко следващо БМВ, което излиза е по-хубаво и по-, как да кажа - determined и не след дълго хората ще си променят мнението за новия БМВ дизайн. Трябва време... Как мислите, шефовете на БМВ са толкова тъпи, че "целия свят" говори срещу Bangle, а те освен, че не го изхвърлят го и подкрепят, при това солидно...
БМВ фенове - не се правете
- Кхрис Бангле рулез - а БМВ феновете ако не го подкрепят - кой

Аз доста време мислих и четох за това което Bangle и другите дизайнери правят с БМВ, но според мен it's all good, защото всяко следващо БМВ, което излиза е по-хубаво и по-, как да кажа - determined и не след дълго хората ще си променят мнението за новия БМВ дизайн. Трябва време... Как мислите, шефовете на БМВ са толкова тъпи, че "целия свят" говори срещу Bangle, а те освен, че не го изхвърлят го и подкрепят, при това солидно...

БМВ фенове - не се правете

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Мен не ме кефи отпред колко е сплескана
Някак си верно отпред го няма този страшен и респектиращ поглед. НО отзад е супер хищна 

Шестака си е просто върха
Мисля,че автомобила е наистина перфектен.А при БМВ чувството за по- висока класа се за силва при всяко следващо сядане в по новия модел от дадения клас.За съжаление в 6-ца досега не съм се возил,но от 3-та и 5-та серия Впечатленията ми към по новите модели са били винаги много добри и мисля,че тези от вас които са резервирани към новите модели,след като се повозят или ги подкарат много бързо ще изгубят предрразсъдъците си и ще се убедят,че в БМВ не си губят времето.Новата 6-ца ще покаже на мерцедес как се мачка SL 55 AMG

Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
- tarantulata-320i
- кандидат ентусиаст
-
#####

Кокич, въпреки, че се познаваме от 10години - използвай кирилица, защото ще ти трия мненията! Правилата са си правила!
Turturelo
320i
29 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2