Е60 на софииския автосалон ..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

автомобилен поклонник
Аватар

Е60 на софииския автосалон ..

Мнение от Turturelo » 09 Юни 2003, 13:13

Днес прочетох във вестник "Труд", че на Софииския автосалон (14-22 Юни) ще бъде показана новата 5та серия (Е60) три месеца преди официалната и примиера ..?! Незнам колко е вярна информацията, но щом са и отделили почти цяла страница ... предполагам е!

Sooooo many times
Аватар

Re: Е60 на софииския автосалон ..

Мнение от pAbLo » 09 Юни 2003, 15:06

Turturelo написа:... три месеца преди официалната и примиера ..?!

Тук сме коментирали въпроса и Turturelo да ти кажа и аз вече незнам на кой да вярвам :dunno: :dunno:

старши ентусиаст
Аватар

e65

Мнение от Любо Мегов » 10 Юни 2003, 0:33

е65 моделите са по немските пътища от 31 март 2003 :roll:

може би преди официалната премиера за България :?:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Юни 2003, 7:55

Любо, може би си се заблудил от мнението на pAbLo, което малко нямаше връзка с моето и въпросния коментар също.. но бях решил да не отговарям и да оставя само новината... та тук става въпрос за премиера на Е60! 5та серия?! Незнам май нещо не се разбрахме .. :oops:

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 10 Юни 2003, 8:07

Ами той Любо май точно това имаше предвид ма сигурно се е объркал вместо Е60 :arrow: Е65 щото в Неделя колегата Dr.Scsnaps ни показа снимка от немско където се е снимал до таквоз чудовище и то на улицата :shock:

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 10 Юни 2003, 8:13

БМВ показва новата “петица” първо у нас
Баварецът струва 48 200 евро, но няма да се продава на автосалона в София
ИзображениеНовата "петица" на БМВ ще видят първо българските фенове на баварската марка
Фото Интернет

Всички мистерии около новата пета серия на БМВ ще паднат на 13 юни в София. Баварецът ще бъде показан за първи път на автомобилния салон в "Интер Експо Център" на "Цариградско шосе" 147. Официалната премиера на супервозилото ще е чак след три месеца на автосалона във Франкфурт, обясниха организаторите от "Експо Тийм". Досега новото БМВ се е появявало само по страниците на чужди списания. За съжаление желаещите да притежават мощния баварец няма да могат да си го купят от автосалона в столицата. Продажбата му в Европа ще започне на 5 юли. Мераклиите трябва да извадят 48 200 евро за версията 530i. Над 70 премиери ще има на 13-ото издание на българския автосалон, казаха от "Експо Тийм". "Ситроен" ще демонстрира новите модели С8 и кабриолетът "С3 Плюриел". Феновете на ауди ще видят подобрените версии на А8 и А3, а "Мерцедес" ще покаже новата Е-класа. Премиерно ще бъде показан и азиатският хит - 7-местният офроудър "Рекстън". Автомобилът е на корейската компания "Санг Йонг Мотър Къмпани". Някои от моделите на автосалона ще се предлагат с отстъпки до 10%. Ще бъдат предложени нови лизингови схеми и много подаръци, обещаха вносителите на возилата. В изложението ще участват общо 31 автомобилни фирми и 70 за резервни части и автоаксесоари. Входът е 6 лева за възрастни, 3 лв. - за учениците до 16 години, и безплатен за деца под 7 години.
www.standartnews.com
Изображение Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

АБЕ ХОРА

Мнение от Любо Мегов » 10 Юни 2003, 9:58

обърках се в предния пост имах предвид е60 защо съм написал е65 незнам ........... :oops: :oops:

е60 пета серия немците си я купуват от 31 мартза същата говоря, това кога е премиерата не е важно

колегата dr. schnaps показа и снимки на улицата с новата е60 само дето ключа не му ставал :roll: , което затвърди моето мнение придобжито от нета че немците си я карат тая кола от 3 месеца поне :!: :!: :!: :idea: :idea:

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 10 Юни 2003, 10:39

Тука в М кар в Пловдив Е-60 се продава от един месец.
Последна промяна sparco на 10 Юни 2003, 23:06, променена общо 1 път
Member of HATER CLUB... soon coming
От всичко най-мразим прани дънки и BigBrother!

Изображение
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 10 Юни 2003, 11:48

на кого ли да вярваш :wink: :lol:

ама честно да ви кажа много е грозновата тая петица нещо не и се радвам много въпрки че е адска машина :)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Юни 2003, 23:52

Историята (поне личната ми) показва, че снимки и поглед наживо са две доста различни неща.. Така, че докато не я видя с очите си ... пак ми харесва :P Другата седмица се вдигам и идвам да видя Е60 live!

Любо - вече всичко е ясно ;)

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 11 Юни 2003, 12:18

И да се обадиш ей да не минеш инкогнито :!: :!:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 11 Юни 2003, 15:06

Ще се постарая, зависи как ще съм с времето .. Ще ми е драго да се видим :P

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 12 Юни 2003, 18:49

Първо да кажа здравейте отново - доста дълго време не съм влизал във форума, не ми остава секунда свободно време. И ще е така поне до края на юни.
Сега по темата - видях с очите си тъмносиня Е60 на магистрала "Хемус", на 1-ви юни около обяд. Бях се обърнал назад да си лафя с една колежка и в един момент
:shock::shock::shock: - ченето ми увисна, а главата ми се завъртя сама за да могат очите ми да проследят как ни задминава. За съжаление пътувах с един ван Хюндай и не можах я разгледам по-подробно.
За автосалона - в събота съм командировка на летището да изпратя едни чужденци, след което в ранния следобед се изстрелвам на автосалона.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 12 Юни 2003, 21:48

Аз предлагам в Събота да се посъберем малко народ и заедно да Посетим и Поклоним пред Е60,един нов Шедьовър от
BAYERISCHE MOTOREN WERKE

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 13 Юни 2003, 11:37

Това е добра идея да се изсипен народа там :):):)
обаче дайте да го направим поне по никое време защото в събота
там ще е куцо и сакато !!!
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Следваща

Назад към Основен Форум