Е60 на софииския автосалон ..
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Е60 на софииския автосалон ..
Днес прочетох във вестник "Труд", че на Софииския автосалон (14-22 Юни) ще бъде показана новата 5та серия (Е60) три месеца преди официалната и примиера ..?! Незнам колко е вярна информацията, но щом са и отделили почти цяла страница ... предполагам е!
Re: Е60 на софииския автосалон ..
Turturelo написа:... три месеца преди официалната и примиера ..?!
Тук сме коментирали въпроса и Turturelo да ти кажа и аз вече незнам на кой да вярвам

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
e65
е65 моделите са по немските пътища от 31 март 2003
може би преди официалната премиера за България

може би преди официалната премиера за България

БМВ показва новата “петица” първо у нас
Баварецът струва 48 200 евро, но няма да се продава на автосалона в София
Новата "петица" на БМВ ще видят първо българските фенове на баварската марка
Фото Интернет
Всички мистерии около новата пета серия на БМВ ще паднат на 13 юни в София. Баварецът ще бъде показан за първи път на автомобилния салон в "Интер Експо Център" на "Цариградско шосе" 147. Официалната премиера на супервозилото ще е чак след три месеца на автосалона във Франкфурт, обясниха организаторите от "Експо Тийм". Досега новото БМВ се е появявало само по страниците на чужди списания. За съжаление желаещите да притежават мощния баварец няма да могат да си го купят от автосалона в столицата. Продажбата му в Европа ще започне на 5 юли. Мераклиите трябва да извадят 48 200 евро за версията 530i. Над 70 премиери ще има на 13-ото издание на българския автосалон, казаха от "Експо Тийм". "Ситроен" ще демонстрира новите модели С8 и кабриолетът "С3 Плюриел". Феновете на ауди ще видят подобрените версии на А8 и А3, а "Мерцедес" ще покаже новата Е-класа. Премиерно ще бъде показан и азиатският хит - 7-местният офроудър "Рекстън". Автомобилът е на корейската компания "Санг Йонг Мотър Къмпани". Някои от моделите на автосалона ще се предлагат с отстъпки до 10%. Ще бъдат предложени нови лизингови схеми и много подаръци, обещаха вносителите на возилата. В изложението ще участват общо 31 автомобилни фирми и 70 за резервни части и автоаксесоари. Входът е 6 лева за възрастни, 3 лв. - за учениците до 16 години, и безплатен за деца под 7 години.
www.standartnews.com
Баварецът струва 48 200 евро, но няма да се продава на автосалона в София

Фото Интернет
Всички мистерии около новата пета серия на БМВ ще паднат на 13 юни в София. Баварецът ще бъде показан за първи път на автомобилния салон в "Интер Експо Център" на "Цариградско шосе" 147. Официалната премиера на супервозилото ще е чак след три месеца на автосалона във Франкфурт, обясниха организаторите от "Експо Тийм". Досега новото БМВ се е появявало само по страниците на чужди списания. За съжаление желаещите да притежават мощния баварец няма да могат да си го купят от автосалона в столицата. Продажбата му в Европа ще започне на 5 юли. Мераклиите трябва да извадят 48 200 евро за версията 530i. Над 70 премиери ще има на 13-ото издание на българския автосалон, казаха от "Експо Тийм". "Ситроен" ще демонстрира новите модели С8 и кабриолетът "С3 Плюриел". Феновете на ауди ще видят подобрените версии на А8 и А3, а "Мерцедес" ще покаже новата Е-класа. Премиерно ще бъде показан и азиатският хит - 7-местният офроудър "Рекстън". Автомобилът е на корейската компания "Санг Йонг Мотър Къмпани". Някои от моделите на автосалона ще се предлагат с отстъпки до 10%. Ще бъдат предложени нови лизингови схеми и много подаръци, обещаха вносителите на возилата. В изложението ще участват общо 31 автомобилни фирми и 70 за резервни части и автоаксесоари. Входът е 6 лева за възрастни, 3 лв. - за учениците до 16 години, и безплатен за деца под 7 години.
www.standartnews.com
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
АБЕ ХОРА
обърках се в предния пост имах предвид е60 защо съм написал е65 незнам ...........
е60 пета серия немците си я купуват от 31 мартза същата говоря, това кога е премиерата не е важно
колегата dr. schnaps показа и снимки на улицата с новата е60 само дето ключа не му ставал
, което затвърди моето мнение придобжито от нета че немците си я карат тая кола от 3 месеца поне

е60 пета серия немците си я купуват от 31 мартза същата говоря, това кога е премиерата не е важно
колегата dr. schnaps показа и снимки на улицата с новата е60 само дето ключа не му ставал

Тука в М кар в Пловдив Е-60 се продава от един месец.
Последна промяна sparco на 10 Юни 2003, 23:06, променена общо 1 път
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Първо да кажа здравейте отново - доста дълго време не съм влизал във форума, не ми остава секунда свободно време. И ще е така поне до края на юни.
Сега по темата - видях с очите си тъмносиня Е60 на магистрала "Хемус", на 1-ви юни около обяд. Бях се обърнал назад да си лафя с една колежка и в един момент
:shock::shock: - ченето ми увисна, а главата ми се завъртя сама за да могат очите ми да проследят как ни задминава. За съжаление пътувах с един ван Хюндай и не можах я разгледам по-подробно.
За автосалона - в събота съм командировка на летището да изпратя едни чужденци, след което в ранния следобед се изстрелвам на автосалона.
Сега по темата - видях с очите си тъмносиня Е60 на магистрала "Хемус", на 1-ви юни около обяд. Бях се обърнал назад да си лафя с една колежка и в един момент

За автосалона - в събота съм командировка на летището да изпратя едни чужденци, след което в ранния следобед се изстрелвам на автосалона.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Аз предлагам в Събота да се посъберем малко народ и заедно да Посетим и Поклоним пред Е60,един нов Шедьовър от
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
BAYERISCHE MOTOREN WERKE
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2