НАЙ-хубавият цвят на кола -->
Модератор: Общи модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
НАЙ-хубавият цвят на кола -->
Е.............. разбира се че е на БМВ коя друга компания ще е с най-по.... и/или върхът цвят боя
Цветът е така наречeният : "хромирана сянка", (та ето го и инфото макар и да е вече старо) : такава боя е само по специален ордер и струва към $4.000, идва от Италянската компания Color Dec ,
( обикновенно 15-20 kg. са нужни za една цяla kola да се боядиса като 1кг. е по $45) !
CSL по представленията e винаги s този цвят боя koяto в деиствителност представлява нещо като "хромирано сиво желязо" или като някаква желязна количка - но тука CSL няма a и няма да има, така че поне някои ден там в EU ще можe да se види i в деиствителност kak izglejda !
ps: относно снимки има ги по интернета (E46fanatics.com) - бих прикачил някоя но не ми работи функцията да прикрепям фаил
no zaщo li ?, а пък да пиша един км. от букви и цифри за линк на една снимка не върви
later

Цветът е така наречeният : "хромирана сянка", (та ето го и инфото макар и да е вече старо) : такава боя е само по специален ордер и струва към $4.000, идва от Италянската компания Color Dec ,
( обикновенно 15-20 kg. са нужни za една цяla kola да се боядиса като 1кг. е по $45) !
CSL по представленията e винаги s този цвят боя koяto в деиствителност представлява нещо като "хромирано сиво желязо" или като някаква желязна количка - но тука CSL няма a и няма да има, така че поне някои ден там в EU ще можe да se види i в деиствителност kak izglejda !
ps: относно снимки има ги по интернета (E46fanatics.com) - бих прикачил някоя но не ми работи функцията да прикрепям фаил

later

Re: НАЙ-хубавият цвят на кола -->
3C написа: а пък да пиша един км. от букви и цифри за линк на една снимка не върви![]()
copy/paste

- Harry Potter
- кандидат ентусиаст
-
Едно BMW трябва да е черно-вижте даже комбинацията ЧЕРНО BMW е станало нещо като нарицателно.Става и сиво но разни червени зелени винени и др.не ги приемам много

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Черното е класика, обаче според мен разни жълти, червени, зелени, сини и бембени изглеждат много по-спортни
Червената Е30-ска на DA_WOLF например мен лично много ме радва

- 3C
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW/ Mercedes
- Мечтае да кара: Porsche
naskoksan написа:............................обикновенно за в зависимост от цвета отиват около 1-2 кила
............. I na mene mi se видяха множко тези килца само за една кола (дори като се има в предвид че покрива не се боядисва ~ "cf") но го преписах "грамажа" и цената дословно , btw в зависимост от тъмнотата на "хромираният блясък" се нанасят дадени слоеве боя !
www.color-dec.it/mi_chromo.htm
ПС: KGB .......

- Racing_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е70 3.0si
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Иво написа:Черното е класика, обаче според мен разни жълти, червени, зелени, сини и бембени изглеждат много по-спортниЧервената Е30-ска на DA_WOLF например мен лично много ме радва
![]()
![]()

Така си еСпоред мен - зависи от колата... Едни цветове отиват на дадена кола, други не..

- TFreak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1998 E36 M41
- Мечтае да кара: проекта дето ръждясва пред блока
- Детайли за колата: EV50306
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2