Е, тия военни са много тъпи ве...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Мафиозо!
Аватар

Е, тия военни са много тъпи ве...

Мнение от rado_rf » 16 Май 2003, 18:11

Днес видях в нашия малък град едно маслено-зелено BMW E28 520, като че сега излиза от магазина. Пулих се след него, пулих се па го подгоних рискувайки някой и друг избит зъб, разкървавен нос и т.н. Настигнах го учудващо лесно, изравних се с него и се вторачих в затъмнените стъкла.Дзверих се, дзверих се, но нищо не видях. БМВ-то намали скорост и аз реших че го кара някоя лелка - последен сезон. Минах пред него и натепах спирачките, молейки се лелката да ме забележи. Спря плътно зад мен а аз, изкачам от жигулетката и тръгвам целеустремено към пишман-шофьорката. В тоя момент от дясната врата изкача един зелен, трифазен от другата - също, ама и двамата позеленели от яд ли, от страх ли ненам.
Едва ги познах - наши момчета, просто познати. С жест им показах - всичко е тип-топ и дружелюбно ги заговарям:
- Абе пичове, отде е тая бангия?-Пробвам ги...
-Бе тати я купи, казах му язе че ше ни се смеат ма той нали е без пари...
-Колко е това без пари?
-Ми...отдека а знам, каде две иляди - и споглежда съучастнически другия трифазен.
Огледах колата - лъсната отвсякъде, чисто нови гуми, влязох в нея - няма кръпки, няма щръбки, седалките в идеално състояние, волан, табло - абе...никакви белези от експлоатация.
- Дигай капака...-казвам вече нетърпелив да видя какво е там.
- Ама язе...
- Нема язе, нема тизе дигай капако...-минавам аз в по-учтива форма.
В тоя момент другия се намеси:
- Оти - цъфва в мазна усмивка оня - да не сакаш да я купуваш?
- Дигни капака и ще ти кажа...
Пред очите ми се разкри невероятна гледка момчета - по-чист мотор и кош никога не съм виждал, даже капака на въздушния филтър беше никелиран (мотора е 2000куб.см. карбуратор). За масло и други разни течове да не говорим въобще. Погледнах километража - 58000км. Нямаше начин как да не го вярвам.
После им разказах на момчетата за форума, за събора, за дискусиите, за гонките и т.н. Разказах им че с ваша помощ правя ремонт на колата. А те ме гледат с едни увиснали джуки че по едно време си мислех че, напразно си тропам зъбите. Като ги попитах, какво мислите за това а те ми отговарят:
- Ми сака а питаме тате...па...тогава
Е момчета пердето ми падна. Теглих им една сочна, метнах се в жигулетката и отпраших.

Тия дебелогъзи, неграмотни екземпляри така и не разбраха нищо.
И се чудя и се мая дали да продължавам с вербовката за клуба ама везните клонят към НЕ.
А за колата съм спокоен - сигурен съм че ТАТИ знае за какво става дума. Ще се пробвам с него :wink:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 17 Май 2003, 11:25

Не се отчайвай.Ако знаеш още колко такива тъпани като тези дето си видял има на този свят ! Ама не го вземай толкова навътре.Тя ПРОСТОТИЯТА ходи по хората не по гората.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Май 2003, 8:34

Такива ентусиасти не ни трябват - така, че по-добре да не се появяват, защото на модераторските глави ще се сгромолясат....
Разберето го хора - не ходете да агитирате, събирате и да каните "ентусиасти"! Щом са истински ентусиасти, още докато чуят ще започнат да се интересуват! Всеки себе-уважаващ се фен заглежда и най-дръгливото BMW със зорък поглед! А повечето BMW-та от клуба са далеч по-добре изглеждащи (уверих се на събора) и има заради какво да се загледат .... А те имат URL-а на сайта, така че са си подвижни реклами! Иначе рискуваме да се напълни със streetracer-и и семкаджии...! :puke:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е92 335i 6MT
Мечтае да кара: e92 M3 може би....
Детайли за колата: сток като за начало ...

Мнение от PUTER » 18 Май 2003, 17:38

:)))) e nqma nishto de istoriqta si q biva.Koftito e che ima kakvo da karat,
a ne znaqt kak... :arrow:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 18 Май 2003, 18:04

Пиши ако обичаш на кирилица и промени за вбъдеще размера на аватара си, които за момента изтривам!

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 19 Май 2003, 9:40

Turturelo написа:Такива ентусиасти не ни трябват - така, че по-добре да не се появяват, защото на модераторските глави ще се сгромолясат....
Разберето го хора - не ходете да агитирате, събирате и да каните "ентусиасти"! Щом са истински ентусиасти, още докато чуят ще започнат да се интересуват! Всеки себе-уважаващ се фен заглежда и най-дръгливото BMW със зорък поглед! А повечето BMW-та от клуба са далеч по-добре изглеждащи (уверих се на събора) и има заради какво да се загледат .... А те имат URL-а на сайта, така че са си подвижни реклами! Иначе рискуваме да се напълни със streetracer-и и семкаджии...! :puke:

Е, ти тотално ме убеди. Няма да се занимавам с тия трифазните. Баща им се оказа разбирач, но не ще и да чуе какво е тва Интернет. Човек от старата генерация. Но пък като ми извади едни дебели книги за БМВ и разни списания направо ми светнаха очите.
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Назад към Основен Форум