Новото BMW X5
Модератор: Общи модератори
58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Новото BMW X5

Смяната на генерациите при баварския модел Х5 се очаква от доста време. Феновете на марката вече са нетърпеливи и напоследък в интернет се появиха какви ли не спекулации по темата. Сега обаче папараци успяха да снимат новото Х5 - за съжаление обвито със силен камуфлаж.
Очаква се смяната на поколенията да стане през 2014 година, но както се вижда баварците вече провеждат активни тестове на новата Х5-ица. По непотвърдена информация, новото SUV на BMW ще бъде по-леко от предшественика си с цели 150 килограма, които няма да са за сметка на габаритите.
Изменеията ще засегнат основно окачването на автомобила с повишена проходимост. Новото Х5 ще бъде оборудвано с усъвършенствана 4х4 система и ще се справя още по-добре с трудни терени. Освен фирмената xDrive система промените ще засегнат и доста от т.нар. асистент системи.
Става дума за нови устройства за нощно виждане, значително подобрен паркинг асистент, система за разпознаване на пътните знаци и маркировка, както и за активен круиз контрол и иновативна камера за заден ход с много голям ъгъл на виждане.
Външните изменения ще са по-скоро с еволюционен характер, а що се отнася до агрегатите, инженерите най-вероятно ще следват все по-актуалната хибридна тенденция. Един от очакваните акценти ще е новият турбодизел с три компресора, който баварците доразработват в момента.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Новото BMW X5
Аз се влюбих....като изключим тапетите с които са я облепили 

S7 написа:Аз се влюбих....като изключим тапетите с които са я облепили
Ми ти в тях си се влюбил.....

- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
Снимката е гаден фотошоп,леко пипнати стопове от сегашната и толкова.Нищо общо няма да има с това,както всеки път.
- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
"Пресни" снимки от зимните тестове в Швеция на следващото поколение на БМВ Х5 с кодово обозначение F15

Източник: http://www.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=636908

Източник: http://www.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=636908
тая работа с нощното виждане.. да не се окаже като при бенца - работи само при пуснати фарове 

No bling at the Ring
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
peters75 написа:Снимката е гаден фотошоп,леко пипнати стопове от сегашната и толкова.Нищо общо няма да има с това,както всеки път.
Ами какво да му променят толкова , то сегашното е толкова красиво,че няма накъде, промените ще бъдат повече технически.

- peters75
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 60 530d
- Мечтае да кара: Нещо с голям мотор
BadAngel написа:тая работа с нощното виждане.. да не се окаже като при бенца - работи само при пуснати фарове
Ами да,логично е.Иначе ще е пълно с камикадзета,изключили светлините и кефейки се,че виждат,без тях да ги виждат.И ще стане мазало.
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Огледалата на новите модели са мега зле 

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
darko1 написа:Огледалата на новите модели са мега зле
Жените се впечатляват от огледалата,ние от фасона

- Я.Велинов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 530d , E39 Touring
peters75 написа:Снимката е гаден фотошоп,леко пипнати стопове от сегашната и толкова.Нищо общо няма да има с това,както всеки път.
Дано си прав, защото иначе

- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Я.Велинов написа:peters75 написа:Снимката е гаден фотошоп,леко пипнати стопове от сегашната и толкова.Нищо общо няма да има с това,както всеки път.
Дано си прав, защото иначе
Колега,има ли тема под която да не си се из.кал?
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
дано не развалят един перфектен дизайн. може би най-доброто постижение на bmw напоследък (ако не броим последната 5ца)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Я.Велинов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 530d , E39 Touring
stankata777 написа:Колега,има ли тема под която да не си се из.кал?
Само не раздавай акъли кой къде ака, защото в случая точно ти сереш, а и не мога да разбера какъв си ми - биографик ли, че явно ми следиш всички мнения?! Покажи къде точно се изаках бе младежо? Ако имаш нещо да казваш, използвай л.с. !
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Я.Велинов написа:stankata777 написа:Колега,има ли тема под която да не си се из.кал?
Само не раздавай акъли кой къде ака, защото в случая точно ти сереш, а и не мога да разбера какъв си ми - биографик ли, че явно ми следиш всички мнения?! Покажи къде точно се изаках бе младежо? Ако имаш нещо да казваш, използвай л.с. !
Придържайте се към темата. Споровете и личните вражди можете да ги решавате на ЛС!

58 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4