Да направим есенен събор на морето
Модератор: Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- viper
-
Да направим есенен събор на морето
Предлагам да направим събор и през септември ама на морето - хем готини условия - има каде да се ходи, има къде да се спи, даже може човек и да се изкъпе
По южното черноморие има много места, на които няма никакво движение, а са сравнително близо до цивилизацията и в момента ремонтират пътищата - така, че всичко си е ОК. Кажете какво мислите по въпроса.

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Може и без организация по морето има каде да се спи и яде. Хубаво е да имаме съдеиствие от някой местен, но незнам за БМВ ентусиаст от района????? 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Идеята е добра, НО нали се сещате колко човека малко след като са се върнали от море (повечето от нас мисля, че ходят Август) ще се дигнат да отидат пак на 500км.
Всеки на морето е издумкал повечето си пари определени за лятото и надали ще са много хората с възможности да отделят още пари за събор. Може да се помисли за събор по време на сезона така или иначе ще сме на море какво по-хубаво от това да го споделиме с други ентусиасти.

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- RAFF
- младши ентусиаст
-
идеята наистина е добра. с удоволствие ще ви съдействам, стига да съм в града. за това ще трябва да уточните кога и къде искате да се проведе мероприятието. ще направя всичко възможно, дано само да съм в бургас. немога да обещая на 100% защото съм зависим от работата си.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
щюmadpetio написа:Може и без организация по морето има каде да се спи и яде. Хубаво е да имаме съдеиствие от някой местен, но незнам за БМВ ентусиаст от района?????
еи туи последното направо ма обиди ако трябва ще ви организирам нещо имам нещо пред вид трябва да се види колко са сериозни ЗЕМНАТА АКУЛА И ПРЕЗИДЕНТА

аз съм 200% сигурен че мога да ви организирам нещо

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
аз сам навит ,естествено.дори и да не го наречем сабор,паля машината и трагвам.за такава срешта винаги ще намеря мангизи 

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
За
И аз съм за само да стане
Идвам е стига да не съм умрел.Но и не мислиа да умирам скоро
Аре да видим кво ще направим,вервам че ще се получи добро събиране..

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Аз лично не бих могъл да дойда, но идеята е яка. Страх ме е само да не се получи по-слабо от този събор поради простата причина, че доста хора ще бъдат възпрепятствани и така да развали впечатленията от този събор. Но все пак не ми се вярва, защото доста фенове не можаха да присъстват в Казанлък, а биха могли да заместят тези, които не могат за морето. И така да се получи пак маниашко!!!
На следващият събор според мен медийният интерес ще е по-голям и даже би могло да се появят спонсори, които да улеснят доста нещата, а и да не се получават вътрения с парите като при LandShark. Следващият ще е 2 пъти по-здрав сигурен съм!!! 

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Като не сте навити на есенен и за да не си харчите кинтите по два пъти за път
събора може да стане ЛЕТЕН
Utah май ще стане а брат ми кво ти казах.......

Utah май ще стане а брат ми кво ти казах.......

Последна промяна hell's angel на 08 Май 2003, 0:39, променена общо 1 път
- KEVIN-30
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30 320i
В канал #BMWPOWER имаме колега-ЕНТУСИАСТ от ПОМОРИЕ,само трябва даго засечем с кой НИК беше.Кара Е-30.
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3