Задължителни имобилайзери за всички БМВ-та в Булинс
Модератор: Общи модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
Задължителни имобилайзери за всички БМВ-та в Булинс
Колеги, може би много от Вас вече знаят или са били уведумени наскоро, че Булинс задължи всички да си поставят допълнителна защита на БМВ-то ( чип-имобилайзер ), в противен случай не им важи каското за кражба ....
Аз съм с безключово запалване и в самия чип има имобилайзер, а така също и на обикновените ключове също си има и ако не го поставиш няма как да запалиш ; но от Булинс обясниха, че са зачестили много кражбите и искат по-голяма защита .
И така днес го сложиха , дадоха ми едно магнитче и преди запалване ( преди още да бутна БМВ ключа ) , го допирам до конзолта и то отблокира и после паля.
Лично на мен ми го монтираха на бул Б-я в сервиз Мак06 .
Моля , споделете Вашите впечатления ...

Аз съм с безключово запалване и в самия чип има имобилайзер, а така също и на обикновените ключове също си има и ако не го поставиш няма как да запалиш ; но от Булинс обясниха, че са зачестили много кражбите и искат по-голяма защита .
И така днес го сложиха , дадоха ми едно магнитче и преди запалване ( преди още да бутна БМВ ключа ) , го допирам до конзолта и то отблокира и после паля.
Лично на мен ми го монтираха на бул Б-я в сервиз Мак06 .
Моля , споделете Вашите впечатления ...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Задължителни имобилайзери за всички БМВ-та в Булинс
Интересно... за пръв път чувам такова нещо.
Кажи къде ти го монтираха и въобще всякакви подробности за процедурата...
Кажи къде ти го монтираха и въобще всякакви подробности за процедурата...
Si non confectus, non reficiat.
Re: Задължителни имобилайзери за всички БМВ-та в Булинс
Тия имобилайзери са такъв шит,че не е истина.Като вземат да се ебават и няма палене и все в най-подходящия момент става.Чесно казано и да имаш и да нямаш имобилайзер решат ли джамбазите да ти я вземат си пътник без кола...
.Първо въведоха алармите сега имобил.,незнам какво следва.....5 катинара на вратата и куче пазач 

- badjo E60
- младши ентусиаст
-
- Кара: bmw F 11 530 D
- Мечтае да кара: BMW М6 Купе Кабрио
4 мнения
• Страница 1 от 1