Въпрос за ГО

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E46 320D

Въпрос за ГО

Мнение от didZ » 17 Апр 2011, 20:28

Случая е следния: Карам си аз с бебето ми в неделя.. Като се вози и не мрънка доста бензин съм изхабил заради това :) Та.. Спира ме патрул - следва пълна проверка. Оказва се че стикера ми за ГО е изтекъл предния ден. На мен ми стана малко тъпо защото предвидливо си бях платил вноската още месец по-рано, но друг полицай ми каза да не слагам новия стикер докато не е изтекъл стария. И се получи така, че имах стикер от месец.. Но при документите а не на стъклото. Помислих, че полицаят няма да каже нищо, но се оказа голям проблем. написа фиш. като видях цената 50лв!! отказах да го подпиша. Написа акт а аз възражение с обяснение. После ходих в кат - оказа се че ако съм бил казал че съм я забравил, акта става 10лв но щом имам а не съм залепил твърдо 50!! Сега на всичкото отгоре където и да ме спрат (много ги спират тия баварци брейй.. :ranting: ) давам акта вместо талона виждат че съм писал възражение и се заяждат още повече. Въпроса ми е мога ли да направя нещо? Акта още е валиден. Ако искам да се преразгледа в съда и той не падне (което сигурно няма как да стане щото нали е законосъобразен ужас) аз ли ще заплатя таксите и въобще как стои този въпрос.

Със здраве! :)
-Как говориш, след като нямаш мозък?- попита Дороти. -Не знам-каза Плашилото-но тези,които нямат мозък,много обичат да говорят.

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Re: Въпрос за ГО

Мнение от B U L L I » 17 Апр 2011, 21:07

копирай и сложи тук
viewtopic.php?f=1&t=181272&start=1035
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Назад към Основен Форум