Dary car-palni shibaniaci
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Harry Potter
- кандидат ентусиаст
-
Dary car-palni shibaniaci
Znachi veche sam napalno ubeden che tam horata ne rabotiat chestno s klientite si.Minalata sedmica bashta mi si otkara djipa-Rover za smiana na predno staklo poradi spukvane ot kamache.Parvo znachi kolata triabvashe da stoi tam edna sedmica neznaino zasshto i posle kato go vzehme shofiora beshe kategorichen che beshe pipano i podmeniano pod kapaka.Imashe star markuch niakakv a kolata e na 3ooo km na 6 meseca i e zakupena ot tam!!!!!!!!!!!!Shibaniacite otrichat makar che gi pcuvah tri chasa tam.Drug sluchai-za moiata kola predi mesec mi kazaha che imam poluoska za smiana zadna-zashtoto mi tropashe neshto otzad.Sled Dary si karah kolata v D&N i posle v edin drug serviz -biaha kategorichni che otzad vsichko e jelezno-tropaneto idvashe ot auspuha-poneje si slojih Remus i trabata mu se okaza malko po razlichna i udria v edin bolt.Abe niamam dumi napravo-a da ne govorim kak razduvat smetkite s vsevazmojni gluposti.I oshte-izlagaha me che sa smenili edin semering na skorostite-mamicata im -zatova ne puskat v serviza da gledash kakvo praviat.Pitaite me dali shte otida pak tam niakoga....abe suma ti hora sa mi se oplakvali ot tiah predi a az se praveh na razbirach
- HITMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 1.8TQ, C3204M, mk7.5 4M
re:Dary car-palni shibaniaci
Spokoino ne samo firmenia serviz DARU-KAR za BMW praviat takiva neshta .. UNITRADE i AUTOTEHNICA ako znaesh kakvi gi vurshat i te
.. niama opravia prosto
(__]==OOOO==[__)
WWell BE COOL
HITMAN

(__]==OOOO==[__)
WWell BE COOL
HITMAN
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
отг::Dary car-palni shibaniaci
Нашата трагедия е че Дарукар са единствения официален дилър на БМВ в България: ако бяха няколко конкуренцията щеше да е по-голяма и нямаше (или доста по-малко щяха) да си позволяват такива простотии. Направо не знам какво да кажа в случая. Кофти. Според мен обаче е добре ако това стигне до ръководството, под формата на оплакване или нещо такова. Ако си съгласен може и аз да пробвам?
Land Shark II
--------------
'89 "316"
Land Shark II
--------------
'89 "316"

- Harry Potter
- кандидат ентусиаст
-
Niama smisal da se oplakvam na rakovodstvo i tn -dostatachno se razpraviahme-daje govorihme s niakakav manager po prodajbite i tn i tn.Niama smisal da se razpraviam shtoto nishto niama da postigna.Samo iskah da spodelia tuk problema za da ne stradate i vie ako vi se naloji da hodite tam.Vsichki v Dary karam BMW-ta do edin i iavno tova si e nachin da si opraviat sobstvenite koli.A kolkoto do tova che sa edinstven dilar- v strana kato BG niama miasto za dva dilara spored men.Vse pak BMW e skupa luxozna kola koiato ne vseki moje dda si pozvoli-ne e kato Opel naprimer da ima 1000 vnositelia
- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
Вярно че сме малка страна, но все пак поне 2 независими дилъра си е друго нещо. Или поне ако не дилъри - то поне да има повече лицензирани от БМВ сервизи. Щото за някои неща какъв е избора?? Особено хора с по-специални коли те к'во да правят? Иначе чесно казано доста малко от обслужващия персонал кара БМВ, чесно! Това е другото гадно, щото като че ли не всички са истински маниаци на БМВ като нас, за тях това е просто една марка коли като всички останали.
Land Shark II
--------------
'89 "316"
Land Shark II
--------------
'89 "316"

Първо: В ДАРУКАР, колкото и да е странно малко от хората карат БМВ-та. Повечето от тях не са манияци на БМВ, а само добре обучени специалисти.
Второ: АЗ лично бих станал втори вносител на БМВ, ако имах началния капитал. Просто да си официален вносител е голяма далавера, особено ако си единствения!
А иначе е гадно когато нещо ти пипат по колата без да питат. Затова там се ходи в редки случаи.
Също много тъпо за мене е разпореждането, да не се допускат клиенти в цеховете! Ние да не сме детска градина?
Второ: АЗ лично бих станал втори вносител на БМВ, ако имах началния капитал. Просто да си официален вносител е голяма далавера, особено ако си единствения!
А иначе е гадно когато нещо ти пипат по колата без да питат. Затова там се ходи в редки случаи.
Също много тъпо за мене е разпореждането, да не се допускат клиенти в цеховете! Ние да не сме детска градина?
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Mdaa.. i as sum chuval vsevuzmojni mizerii ot strana na rabotishtite v DaruCar.. no tova e taka s vseki vnositel na Avtomobili v bulgaria.. imam edna priatelka s mercedes [blah] za 5 meseca mu se raztropa cqlata prednica a beshe chisto nov.. otide i trqbvashe da chaka da i dokarat chasti ot Germany i t.n. ... Mercala oshte sedi v Balkan Star ima veche 3 sedmici!! Prosto Bg Sux!
BMW FOREVER!
Mercedes,Ford and all Italian cars NA SAPUN!
BMW FOREVER!
Mercedes,Ford and all Italian cars NA SAPUN!
7 мнения
• Страница 1 от 1