БМВ отговарят на МБ ..........
Модератор: Общи модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ отговарят на МБ ..........
Хехехе - тъй като новата М5 вече е готова и няма време за промени по двигателя за да спорят с МБ БМВ разработиха мотор-а на НОВОТО М5 от 5.0 v10 500коня на битурбо не по малко от 650коня ( както казват от БМВ ) и сте го монтират на замесника на Z8 - Z10
. Това е една добра новина защото вече виждаме снимки на автовози с новото М5 да обикалят европа и въпреки че е по леко от М5 Е39 пак сигурно не може да се мери с новите МБ-а , нооооооооо това Z10 сте е по леко от М5 и 650коня и 700 нм смятам че стом С600 прави 12.4 на 1/4миля и 11.9 само с чип новата зет-ка сте падне под 12 а и си представам какъв тунинг сте има за този двигател според мен лесно сте изкарат и 800коня ...... само да видим цената - почвам да сабирам ако тряаа сте продам всичко което имам само и само да се кача на такова возило
Забравих и да кажа че и излиза и MZ4 - което стяло да бъде малко по малко от 400коня а и както се предполага с двигателя на на М3 Е46 CLS който благодарение на системата APLHA N ( може да сте видяли новия ми ник в IRC ) сте достави 390-400 коня от базовите 343 , а и като се замисля че вече има тунинг на 3.0 мотора на 4-ката който е 340коня представам си на М-ката ......

Забравих и да кажа че и излиза и MZ4 - което стяло да бъде малко по малко от 400коня а и както се предполага с двигателя на на М3 Е46 CLS който благодарение на системата APLHA N ( може да сте видяли новия ми ник в IRC ) сте достави 390-400 коня от базовите 343 , а и като се замисля че вече има тунинг на 3.0 мотора на 4-ката който е 340коня представам си на М-ката ......
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Хехех това е от Авторевю - не казвам че ще има нещо общо просто само това намерих за разлика от снимки на новото М5 . До сега БМВ не са ме разочаровали просто малко по бавно се свиква с новите модели - е примерно 7-цата преди нещо не ми допадаше а сега като я видя охххх , а на мен любимото ми в момента е З4 - страшно ме кефи - само да дадат цена за МЗ4 ................
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
То винаги е така, трудно се свиква а после почва да ни харесва...след това като излезе по новия модел и т.н.
Иначе Алфата и БМВ са правени от един и същи дизаинер (имам в предвид тези на снимките тук, да не почнат пак спорове)...която от двете коли ще излизе серийно не знам. Преполаг че БМВ, защото Алфа изкараха един друг модел, който още не е серейно но е адски красива кола...жалко че го нямам на снимка.
Аз вчера видях една седмица малко тунингована (оптично) беше много яка....иначе за обикновенната вече и свикнах от отдавна, в гаража дето паркирам има около 5-6 такива...може и повече да са...то в тоя гараж кво ли няма...на 8 етажа е и има около 1000места.
Иначе М5
Иначе Алфата и БМВ са правени от един и същи дизаинер (имам в предвид тези на снимките тук, да не почнат пак спорове)...която от двете коли ще излизе серийно не знам. Преполаг че БМВ, защото Алфа изкараха един друг модел, който още не е серейно но е адски красива кола...жалко че го нямам на снимка.
Аз вчера видях една седмица малко тунингована (оптично) беше много яка....иначе за обикновенната вече и свикнах от отдавна, в гаража дето паркирам има около 5-6 такива...може и повече да са...то в тоя гараж кво ли няма...на 8 етажа е и има около 1000места.
Иначе М5

- LordDigital
- кандидат ентусиаст
-
Хах
1. Аз ако бях БМВ Фен ,Крис Бангле щях просто да го разтрелям а дяволите със вилите да го мъчат във АДА. Ма тва си е само мое мнение ,за изтъркана тема да не я отваряме отново:))
2. Турбооо ,проблема обаче е КАСТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИНГ ,нема га технолоджито защото са се отазали преди години. Секи може да сложи турбина ,но никои не може да има технологията за Кастване като Coscat патентован о Cosworth и вече притежание на ВАГ. Бе мноо гадно да се пише на Кирлица ,ма със една дума - пожелавам на БМВ успех ,защото наистина ще им трябва!
2. Турбооо ,проблема обаче е КАСТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИНГ ,нема га технолоджито защото са се отазали преди години. Секи може да сложи турбина ,но никои не може да има технологията за Кастване като Coscat патентован о Cosworth и вече притежание на ВАГ. Бе мноо гадно да се пише на Кирлица ,ма със една дума - пожелавам на БМВ успех ,защото наистина ще им трябва!

11 мнения
• Страница 1 от 1