БМВ отговарят на МБ ..........

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

БМВ отговарят на МБ ..........

Мнение от KAMIKADZE » 12 Апр 2003, 11:06

Хехехе - тъй като новата М5 вече е готова и няма време за промени по двигателя за да спорят с МБ БМВ разработиха мотор-а на НОВОТО М5 от 5.0 v10 500коня на битурбо не по малко от 650коня ( както казват от БМВ ) и сте го монтират на замесника на Z8 - Z10 :lol: :lol: :lol: . Това е една добра новина защото вече виждаме снимки на автовози с новото М5 да обикалят европа и въпреки че е по леко от М5 Е39 пак сигурно не може да се мери с новите МБ-а , нооооооооо това Z10 сте е по леко от М5 и 650коня и 700 нм смятам че стом С600 прави 12.4 на 1/4миля и 11.9 само с чип новата зет-ка сте падне под 12 а и си представам какъв тунинг сте има за този двигател според мен лесно сте изкарат и 800коня ...... само да видим цената - почвам да сабирам ако тряаа сте продам всичко което имам само и само да се кача на такова возило :wink:
Забравих и да кажа че и излиза и MZ4 - което стяло да бъде малко по малко от 400коня а и както се предполага с двигателя на на М3 Е46 CLS който благодарение на системата APLHA N ( може да сте видяли новия ми ник в IRC ) сте достави 390-400 коня от базовите 343 , а и като се замисля че вече има тунинг на 3.0 мотора на 4-ката който е 340коня представам си на М-ката ......
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wizi » 12 Апр 2003, 11:23

BMW да осъЗнаят предимствата на турбо двигателите? Туко виж и 4х4 вкарали :lol:

ЧЕСТИТО, само така моЗе истински интересно да стане! 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 12 Апр 2003, 17:53

Най-сетне се решиха да се възползват от турбина...Време беше , щяха сега да са светлини години на пред сравнение с МБ, но незнам защо чак сега се замислят по-сериозно над въпроса...

Влюбена в E38
Аватар

Мнение от Aprilla » 12 Апр 2003, 22:41

KAMIKADZE,ти от каде го има6 това инфо и та3и снимка?
Какъв е тоя гаден хибрид между МБ и БМВ? :puke:

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 13 Апр 2003, 0:40

moje i 2000 hp da e, ama e basi groznoto :x

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 13 Апр 2003, 2:42

Някой доста си е пойграл със снимката.....аз предпочитам оргинала...не че и той е красив де...ама все пак си Оригинал

Изображение
Изображение

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 13 Апр 2003, 9:42

Хехех това е от Авторевю - не казвам че ще има нещо общо просто само това намерих за разлика от снимки на новото М5 . До сега БМВ не са ме разочаровали просто малко по бавно се свиква с новите модели - е примерно 7-цата преди нещо не ми допадаше а сега като я видя охххх , а на мен любимото ми в момента е З4 - страшно ме кефи - само да дадат цена за МЗ4 ................
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от KGB » 14 Апр 2003, 0:25

То винаги е така, трудно се свиква а после почва да ни харесва...след това като излезе по новия модел и т.н.

Иначе Алфата и БМВ са правени от един и същи дизаинер (имам в предвид тези на снимките тук, да не почнат пак спорове)...която от двете коли ще излизе серийно не знам. Преполаг че БМВ, защото Алфа изкараха един друг модел, който още не е серейно но е адски красива кола...жалко че го нямам на снимка.

Аз вчера видях една седмица малко тунингована (оптично) беше много яка....иначе за обикновенната вече и свикнах от отдавна, в гаража дето паркирам има около 5-6 такива...може и повече да са...то в тоя гараж кво ли няма...на 8 етажа е и има около 1000места.

Иначе М5 :bowdown:
Изображение

viper
Аватар

Мнение от viper » 15 Апр 2003, 18:46

Много яко за турбините -отдавна имаше нужда, ама т'ва по-горе:Ама МНОГО е грозно - едва ли ще свикна с него :(

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 17 Апр 2003, 21:25

Ако го пуснат серийно как ще се изложат ,а?

кандидат ентусиаст
Аватар

Хах

Мнение от LordDigital » 18 Апр 2003, 4:29

1. Аз ако бях БМВ Фен ,Крис Бангле щях просто да го разтрелям а дяволите със вилите да го мъчат във АДА. Ма тва си е само мое мнение ,за изтъркана тема да не я отваряме отново:))

2. Турбооо ,проблема обаче е КАСТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИНГ ,нема га технолоджито защото са се отазали преди години. Секи може да сложи турбина ,но никои не може да има технологията за Кастване като Coscat патентован о Cosworth и вече притежание на ВАГ. Бе мноо гадно да се пише на Кирлица ,ма със една дума - пожелавам на БМВ успех ,защото наистина ще им трябва!
Изображение

Назад към Основен Форум