ЗАПЛАХИ ПО ПОЩАТА

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

ЗАПЛАХИ ПО ПОЩАТА

Мнение от Любо Мегов » 08 Апр 2003, 11:39

ДНЕС ПОЛУЧИХ СЛЕДНИЯ ИМЕЙЛ:

от: "Gogo Gogov" <loserr@gbg.bg>
до: megoff@abv.bg
относно: kradetz
дата: Вторник , 08 Април 2003 11:21:56
размер: 829 B

Vizh sega. Ako oshte edin put iztriesh temata shte izpratia e-mail s korespondentizta ni na vsichki chlenove na kluba i na oshte koito se setia, vkl. Darucar i na evropeiskite clubove na pochitateli na BMW.

Moshenik!

АКО НЯКОЙ Е В ЧАС КАКВО СТАВА ДА МИ ПОЯСНИ МОЛЯ :!: :shock:

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 08 Апр 2003, 11:47

:dunno:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 08 Апр 2003, 11:52

Хахахахаха :D
Който е писал тази глупост да си признае и да каже какъв е проблема?! Също мога да му кажа ако иска и на Мюфтииството да пише все тази е ... Много интересно какво ще е съдържанието на майл-а - "Някой ми изтри темата" след, което ще се обадят от ДаруКар (въпреки, че те нямат НИЩО общо с този форум), Европейските BMW Клубове СЪЩО! Най-вероятно и Мегов!!!!

До възмутения потребител - вместо да пращаш анонимни емайли - напиши тема по въпроса да се разберем кой крив, кой прав! Но да тормозиш хората с подобни глупости е меко казано смешно! Също можеш да седнеш и да поразгледаш структурата на този форум и на BMW Клуб България... Кой какъв е, какво прави, кой за какво отговаря и т.н. Винаги сме помагали на всеки един (говоря от страна на модераторския състав) ако имаш въпроси - питай открито!

:idea: Ако не си разбрал какво имах предвид ще го кажа в прав текст - не само Мегов може да ти изтрие тема, също практически неможеш да разбереш кой я е изтрил! Така, че вземи мерки да не се повтарят подобни неща!

старши ентусиаст
Аватар

аз знам

Мнение от Любо Мегов » 08 Апр 2003, 11:55

аз знам кой му е изтрил втората тема :!: ама ще си трая :lol: :lol: :lol:
той ще си каже :wink: :P

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 08 Апр 2003, 12:01

Ще си кажа я, аз я изтрих :!: В тая тема имаше толкова глупости и простотии, че ако не я бях изтрил трябваше да си подам оставката за модераторството. Съжалявам, че не я запазих за да ви я покажа.

До недоволния - за това има модератори за да запазваме добрия тон и да триеме подобни простотии :!: :!: :!:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

старши ентусиаст
Аватар

аз все пак ще пусна това което

Мнение от Любо Мегов » 08 Апр 2003, 12:06

АЗ ВСЕ ПАК ЩЕ ПУСНА ТОВА ДЕТО БЕШЕ НАПИСАНО :!: :!: :!:

ЧЕТЕТЕ :!: НЯМА САМО НА МЕН ДА МИ КЪСАТ НЕРВИТЕ :evil: :evil:

ТОВА Е КОПИЕ НА ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ!!!!

Любо, някакъв дебил беше постнал неква глупава тема в основния форум, аз я изтрих но ще ти я пусна тук за да си правиш сметка какво да го правиш тоя.

"Оригиналната публикация беше изтрита БЕЗ НИКАКВА СЛЕДА, но Мегофф се панира нещо от въпросите.

//MegOFF написа:
ако не са те баннали
и си още тук
ела на някоя от неделните срещи и ми кажи каквото имаш в очите

засега мога да ти кажа само

ХОДИ СИ ПРАСНИ ЕДНА ЧИКИЯ И СЕ УСПОКОЙ

Ето и повода за паниката:
Защо ли започна да ми намирисва организацията BMW клуб България?

Нещо адски много ми е комерсиална. Няма никъде отчети за изразходване
на сумите от членски внос. Къде са отчетите? За сметка на това се
публикува като "важна тема"
съобщение, че
членовете (платените!) могат да ползват отстъпка от дару кар, като се
пропуска супер съществаната информация, че за целта са необходими карти,
които не са отпечатани още. Дребна измамка, не се усеща.

Повдига се въпроса с липсата на реална отстъпка
тук и изведнъж
ни в клин ни в ръкав почват едни оправдания за разходите по издръжка на
клуба? Явно "гузен негонен бяга" не е случайно измислено.

Трето. Първите места за обяви "продажби" са неимоверно окупирани (важна
тема!?) от Мегофф! Защо? За да си продава боклукчавите километражи със
себестойност 10 ст. за 20 лева?

Четвърто. Небезизвестните подложки за мишки? Отново се промоцират за
сметка на останалите теми. Цената е обаче ала WS Teleshop. За справка
http://www.mousepad.bg/prices.html. Там по мои сведения са най
скъпите падове в България, но така или иначе най-скъпият пад там
е $1.75 ( за 20 бройки). Разликата до 6 лева ($3.3) къде отива?"

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 08 Апр 2003, 14:11

Малееее, яко злоба чувствам тука май, а? Аз вчера само за момент видях че имаше една тема от някой си loser, която изчезна преди да съм успял да я прочета. Сега разбирам защо е изчезнала...

Чудно ми е дали ще му е такова мнението ако той беше в ръководството на клуба? Нима си мисли че караме BMW-та, благодарение на това че поддържаме този сайт, благодарение на някакви печалби от клуба и т.н. :mha: ? Поне аз дотук печалба не съм видял, но пък за сметка на всички усилия, време и пари, които влагам в това начинание, имам щастието благодарение на клуба и на сайта да познавам много прекрасни ентусиасти!! И наистина съм много благодарен на всички редовни участници тук, както за споделянето на толкова полезна информация, както и въобще за факта че ги има!! Не е ли прекрасно чувството на споделяне на радостите и неволите по притежаване на автомобил, особено такъв със синьо-бялата емблема?!

Колкото до обвиненията в комерсиалност, ми стана малко смешно като ги чета!? Нима тоя господинчо си мисли че хостването на сайт е безпари? И нима е престъпление че в магазините продават хляба за 60 стотинки, а го купиват за по-малко? Специално за подложките дори се чувствам малко засегнат, защото този експерт дори не си е поиграл да проучи точно цената на подложките а праска направо някакви данни: ако разгледа по-детайлно дадения сайт, ще види че това е цената $1.75 е без ДДС, а като се сложат и транспортни и други разходи (мостри, договаряне), както и усилията да се направят самите подложки, ще види че реалната цена на една бройка е близо до 4.5 лв при количества от над 20 броя (тази фирма разбира се предлага и единични бройки, но тогава цената отива към 5.5 - 6 лв.). И ако аз бях печен търговец гонещ печалбата дали щях въобще да ги пускам на цена 6лв.? Повечето такива търговци си пускат обикновено 100% печалба, което значи че реално трябваше да ви ги продавам по 9 лв! И последно да го карам насила да си купува подложка?? На никой не ги пробутвам насила тия подложки, просто на мен ми хареса идеята да си имам такава подложка и реших да я споделя и с вас. Скромните средствата, които покриват разликата в реалната и продажната цена използвам за поддръжката на сайта. Така че, ДЕ ФАКТО, всеки който си е купил подложка Е помогнал на сайта.

Ама въобще какво му се връзвам и аз на този тип?!!! Като не му харесва да си направи свой клуб, където всичко да е безплатно...

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 08 Апр 2003, 15:43

Момчета! Не смятам, че аз съм този, чиято гледна точка е от особено значение за вас при положение че съм абсолютно нов в този Форум. От друга страна възрастта ми ( по-голям съм от вас) възпитанието и образованието ми не ми позволяват да остана безучастен към тази тема.
Както забелязвам вие(LandShark, F&F, bawareca и т.н.) се познавате добре помежду си, начетени и технически грамотни сте но въпреки това не забелязвате нещо ОЧЕИЗБОЖДАЩО:
Въпросният господин loser( ГУБЕЩ ) засяга САМО и ЕДИНСТВЕНО финансовия въпрос. Никой насила не го е регистрирал във форума, като не може да помогне - поне да не пречи. Никой тук не търси финансови облаги и никой не се интересува как другия си изкарва парите( поне според моите наблюдения ). Доколкото виждам всичко е в начален етап и тепърва предстои да се развива - КАК е въпрос на бъдеще. Нас ни обединява страстта към любимата марка - BMW, а не САМО и ЕДИНСТВЕНО финансовия въпрос. Като не му изнася на въпросния господин тук - айде друм go the fuck away ( мога да му го кажа на още 4 езика но ми се струва, че всеки средно интелигентен ще ме разбере ). И накрая - нека този човечец не превръща форума в жълто издание и да не ми се прави на Маргарита Михнева.
Айде да се махам от тази тема, че почнах много да се ядосвам.
Сполай ви добри хора, че прочетохте това скромно мнение!
Мисля да отида в "Страхотни истории " па белким ми се оправи настроението.
П.С. Абе други подобни екземпляри имало ли е тука :?: :?: :?:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 08 Апр 2003, 16:08

Колега Радо, аз също съм сравнително нов тук, познавам се лично с хората от няма и месец и мисля че отношението не е "стари" и "зайци".
А що се отнася до "Лузъра" и аз се вбесих и го поканих на дуел, ама изтриха темата. То винаги има такива дет се прават на много хитри но никога в пряко единоборство.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 08 Апр 2003, 16:24

Bawarec sorry батка, ако съм те засегнал. Грех ми на душата :bowdown: :dunno: За съвсем друго се отнася - видел си :!:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 08 Апр 2003, 16:27

Не бе колега не си ме засегнал само исках да те окуража. Пиши смело,..

автомобилен поклонник
Аватар

Re: аз все пак ще пусна това което

Мнение от Turturelo » 08 Апр 2003, 16:47

//MegOFF написа:Трето. Първите места за обяви "продажби" са неимоверно окупирани (важна
тема!?) от Мегофф! Защо? За да си продава боклукчавите километражи със
себестойност 10 ст. за 20 лева?

Освен, че си LOSER си и LAMER на всеки темата може да стои като
"ВАЖНА ТЕМА" отдолу пише - ЧЕТИ!!!

По другите въпроси КОЙ СИ ТИ, ЧЕ ДА СЪДИШ ХОРА ТРЪГНАЛИ ОТ НИЩО ЗАРАДИ ЕДИН ЧИСТ ЕНТУСИАЗЪМ? И какво ТИ си направил за този клуб, че си позволяваш да критикуваш????

:evil: :maad: :bang: :gay:

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 08 Апр 2003, 18:08

имаше доста кавги откакто съм регистриран във форума ,но това е върха :) Чудно ми е какви спекулации могат да се правят с тези никакви пари които печели сайта от лепенки и падове :) Аз лично бих направил всичко което е по възможностите ми за да подпомогна клуба.
Момчета ,има много луди хора по света.Пазете се! :P

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

za TURTURELO

Мнение от DEFLEPPARD » 09 Апр 2003, 11:41

heheheheeheh
dumata "zaplaha" v tozi slu4aisy6to e ne meko ami mnogo tvyrdo kazano SME6NOOOOO...
hahahah
"zaplaha po e-mail"
hihihihihiih
6te hvana muslulna treska na korema dneska mai :))) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :D :D

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 09 Апр 2003, 12:22

Ехх ако се правеха пари от членски внос и маус падове аз ще пусна 100 форума дами и господа Губещи :!: :!: Нито съм нито ще стана член на този клуб (просто още не съм направил пачката от форумите за да си купя БМВ) но смятам в най-скоро време да започна със тая дейност явно е печеливша :lol: :lol:
И КОЙ ПО ДЯВОЛИТЕ СИ ТЕ БРЕ МЛАДЕЖО ДА ДЪРЖИШ СМЕТКА НА КРЪЧМАРЯ :nono: :nono: :maad: :maad: Гледаи си твоита Паница и не надзъртаи където не ти е мястото :!: Мразя го тоя лаф ама ще го КАЖА: Заради такива като теб сме на тоя хал :!: :!: :!: Хората се мъчат да направят нещо от нищото а ти на Подкован кон опашката вдигаш :no: Ти с кво ще се похвалиш че си постигнал в тоя Живот :?: Или то си личи по ника ти - Looser :?:
Мразя да зимам страна в спорове винаги съм търсил разбирателството ама явно тук ще трябва да обадя с мнение.

И накрая ще заявя НА КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ :!: :!:

Следваща

Назад към Основен Форум