Ринг + и нашия Събор
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Ринг + и нашия Събор
Първо една добра новина - от предаването Супер Мотор Спорт на Ринг Тв се интересуват от нашия събор. Вчера получих отговор на поканата ми да отрязят феста. За разлика от "Живот на скорост", които им писах два пъти и така и не ме удостоиха дори и с отказ, хората от Ринг + отговориха почти веднага и то положително! Днес ще се обърна към 2 автомобилни списания, също за отразяване на Събора и мисля, че ще има интерес!
Та да си дойдем на думата - Ще помоля всички, които ще идват на събора да кажат с какви автомобили и кои години ще бъдат. Трябва да предоставим информацията на екипа на предаването. Ако може да бъдем по-бързи ще съм Ви благодарен.
Аз лично май няма да успея да открия човека с Русенското 850CSi, блъснал го е преди година и май не е оправено още
Продължавам да дерзая..
Та да си дойдем на думата - Ще помоля всички, които ще идват на събора да кажат с какви автомобили и кои години ще бъдат. Трябва да предоставим информацията на екипа на предаването. Ако може да бъдем по-бързи ще съм Ви благодарен.
Аз лично май няма да успея да открия човека с Русенското 850CSi, блъснал го е преди година и май не е оправено още

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Е аз съм първи Е30 316 произведено 03.1986г.
Ринг+
Ринг+

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
325
Е30 325i 1989 M-TECHNIK
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Не е сигурно но може да се появя с една '99 Е39-523. Ако не стане ще съм с яйцето (ама то не се брои, ще го ползвам само да се транспортирам до там).
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Браво Туртурело
Аз ще съм с Е30/318i/86г.
Другите които ще са с мен ще са или с Е30/318i/89г. или с Е30/318и/90г. - комби

Аз ще съм с Е30/318i/86г.
Другите които ще са с мен ще са или с Е30/318i/89г. или с Е30/318и/90г. - комби

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
- PILOTA
-
Burn Out Master
-
- Кара: BMW E39 / AUDI A4 1.8T quattro
- Мечтае да кара: M5 i RS4
Бурни овации за Туртурело
Като не мога да присъствам лично поне ще го гледам по ТВ-то. А знае ли се евентуално кога ще бъде излъчен материала. Ако разберете го постнете на момента. 

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
Колеги, имаме доста хора, които ще идват, а още не са казали автомобилите! Благодаря на вече "разписалите се". Дайте по-бързо, за да мога да отговоря на Ринг + ...
Ще има ли някой с ретро BMW или с някоя 6 серия?! Ако можем да избараме някой по-рядък автомобил ще привлечем вниманието на повече хора..
Днес говорих с човека с русенското 850CSi и за голямо съжаление се потвърди информацията, че е ударено и не е оправено още
Така, че няма да мога да го взема да му се порадваме
Искрено съжалявам!
Ще има ли някой с ретро BMW или с някоя 6 серия?! Ако можем да избараме някой по-рядък автомобил ще привлечем вниманието на повече хора..
Днес говорих с човека с русенското 850CSi и за голямо съжаление се потвърди информацията, че е ударено и не е оправено още

22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2