АНКЕТА

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

АНКЕТА

Мнение от Роската » 06 Апр 2003, 18:45

Има ли според вас АВТОМОБИЛА М3 нужда от тунинговане,Турбо или всякакъв друг вид засилване на Мотора,трансмисията и окачването?
Или ако вие го притежавахте и сте супер кинтаджия(джийка),щяхте ли да го ДОРАЗВИЕТЕ?

Моят отговор е НЕ на степен безкрайност:!: :!: :!:
Ако има отговори ДА :arrow: нека бъдат подкрепени с бегла спецификация.

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 06 Апр 2003, 18:57

stock car ruullzzz

по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
Аватар
Кара: каквото намери в гаража

Мнение от I.Voykov » 06 Апр 2003, 21:26

Никога не бих го пипнал. Ако имам кинти бих си взел и М5 освен М3-та :wink:
Изображение
http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?

старши ентусиаст
Аватар

ДА ПИПАШ

Мнение от Любо Мегов » 06 Апр 2003, 21:40

ДА ПИПАШ ПО ДВИГАТЕЛЯ И ОКАЧВАНЕТО НА М3 ИЛИ М5 Е КОЩУНСТВО :!: :!: :!:

АЗ БИХ СИ ДОБАВИЛ РАЗНИ ЕКСТРИ ПО ИНТЕРИОРА И РАЗНИ ДРУГИ ГЛЕЗОТИИ :lol:

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 06 Апр 2003, 22:33

Може да нямам вкус, но серийното М3 е пъти по-красиво от тоя звездолет горе ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60 M5

...

Мнение от RS-MAD » 06 Апр 2003, 22:40

Незнам защо някои фирми и хора си мислят че могат да направят по - добро нещо , от това за което са хвърлени милиони за разработка ... не си мисля че някой сте ги даде за да ги продаде на 20 човека ...
М3 си е М3 !

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 06 Апр 2003, 23:03

Достатъчно 3С :!:
Разбрахме мнението ти,остави място и за другите,нямам намерение да чета пак 6 страници :!:
Всички сме гледали филмчето Алпина срещу Хартге срещу М3 и просто съвършеният автомобил(жълтия) си личи от пръв поглед :!:

Потребител
Аватар
Кара: BMW M3 E92

Re: АНКЕТА

Мнение от Nolix » 07 Апр 2003, 1:37

Роската написа:Има ли според вас АВТОМОБИЛА М3 нужда от тунинговане,Турбо или всякакъв друг вид засилване на Мотора,трансмисията и окачването?
Или ако вие го притежавахте и сте супер кинтаджия(джийка),щяхте ли да го ДОРАЗВИЕТЕ?

Мисля че който си купи М3 трябва да е предоволен и да му се кефи максимално защото сам сигорен че няма някои на когото не му харесва ама и няма човек които да откаже да има Hamman Las Vegas Wing - ако може да си го позволи де.

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 07 Апр 2003, 8:05

Роската написа:Достатъчно 3С :!:
Разбрахме мнението ти,остави място и за другите,нямам намерение да чета пак 6 страници :!:
Всички сме гледали филмчето Алпина срещу Хартге срещу М3 и просто съвършеният автомобил(жълтия) си личи от пръв поглед :!:

Аз също съм за жълтия автомобил :wink:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 07 Апр 2003, 8:43

Е вие сте много скучни бе! Аззадължително ще му сложа едно две гооолеми антикрила, РЕМУСИ /завити нагоре/ неонки и на всяка цена ЗЕЛЕН кожен салон.
Леле, кво написах! Добре че не мога да си позволя ///М!

ентусиаст
Аватар

Re: АНКЕТА

Мнение от fxmaker » 07 Апр 2003, 9:41

Роската написа:Има ли според вас АВТОМОБИЛА М3 нужда от тунинговане,Турбо или всякакъв друг вид засилване на Мотора,трансмисията и окачването?

За НУЖДА със сигурност няма, но винаги могат да се направят подобрения като се има в предвид заводското скопяване с цел превръщането на състезателен автомобил в такъв от тип спортно-луксозен но това си зависи от човека и от това какво смята да прави
с автомобила си....ако иска да се състезава се съгласете че трябва да направи някои промени по двигателя окачването и трансмисията то и затова BMW Motorsport си предлагат части за тази трансформация иска ти се Група N иска ти се Група А добре може... :wink:

а моят отговор е ДА със сигурност бих сменил окачването (както е направено и с мойто) оригиналното е много гадно (поне според мен) колата се клати като лодка :(

ентусиаст
Аватар

Мнение от fxmaker » 07 Апр 2003, 15:31

мисля че дължа малко доуточнения понеже като писъх предното мнение нямах много време. :oops:

под състезания имам в предвид НЕ 400 метрови глупости а истински такива, пистови нали се сещате дето се наержтат едни коли на старта и правят определен брой обиколки по път, който има завой :roll:

под смяна на окачването мисля че се досещате че нямам в предвид да взема 4 "спортни" амортисьора от битака и да си резна пружинките и готово :shock:

Организазазатор
Аватар

Мнение от sparco » 07 Апр 2003, 15:49

Аз бих искал някаде вътре да се чете sparco ама няма да седи акуратно ,защото от Motorsport Gmbh са се погрижили за всичко.Пак и да махнеш светещият скоростен лост с надпис ///M и да го замениш с друг си е кощунство.А що се отнася до двигателя само ще му пускам пароструйка всяка събота :D .

ентусиаст
Аватар

Мнение от fxmaker » 07 Апр 2003, 16:00

sparco написа:Аз бих искал някаде вътре да се чете sparco ама няма да седи акуратно ,защото от Motorsport Gmbh са се погрижили за всичко.Пак и да махнеш светещият скоростен лост с надпис ///M и да го замениш с друг си е кощунство.А що се отнася до двигателя само ще му пускам пароструйка всяка събота :D .

пипане по екстериора и интериора....просто няма кво да говорим :evil: :bs:

а за двигателя аз обичам да го чистя с парцалче.. :oops:

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 09 Апр 2003, 12:13

Ако съм кинтаджия, ще потърся елитна тунинг компания, за да разгледам какво може да ми предложат. Когато имаш пари да си позволиш ///M3, то значи ще имаш стандарт, който ще изисква да живееш в престижен квартал заобиколен от баровци. И когато ///M3-ките станат повече от 10, ще ти се прииска да си по-уникален.

А и не си кривя душата - мисля, че Hartge-то (с двигателя от M5) е доста интересно творение.

Следваща

Назад към Основен Форум